SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook vloer woonkamer: praktische designvloer voor eindeloos woongenot

Een betonlook vloer in de woonkamer is een goede keuze voor woongenot op een prachtige vloer. Betonlook vloeren zijn namelijk praktisch én sfeervol! Bovendien zijn er veel verschillende soorten betonlook vloeren, waardoor er qua uitstraling eindeloze mogelijkheden zijn.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Wat we verstaan onder betonlook

Waar een gevlinderde betonvloer altijd minimaal 7 centimeter dik is, zijn betonlook vloeren maar een paar millimeter dik. Is een betonvloer in uw situatie niet mogelijk door de dikte? Dan is een betonlook vloer een uitstekend alternatief voor in uw woonkamer. Ook wanneer u gewoon houdt van een designvloer die ook nog eens praktisch is, passen betonlook vloeren waarschijnlijk helemaal bij u.

U begrijpt vast wel dat we met betonlook bedoelen dat de vloer lijkt op een gevlinderde betonvloer. Maar het verschilt per soort vloer hoeveel gelijkenis er is met echt beton en op welk vlak. Vindt u een betonvloer bijvoorbeeld erg mooi omdat het zo’n strakke vloer is? Dan sluit een gladde gietvloer misschien helemaal aan bij uw wensen. Houdt u juist van het robuuste dat beton ook uitstraalt? Dan past een beton ciré vloer of Italiaans betonlook vloer wellicht veel beter bij u.

betonlook vloer woonkamer

Welke soort betonlook vloer woonkamer

We noemden al even wat soorten, maar veel overzichtelijker is het natuurlijk om de verschillende soorten op een rij te zetten. Onder betonlook vloeren vallen vloeren van betonstuc en gietvloeren. Dat zijn de volgende zes vloeren:

Heeft u al een bepaalde voorkeur voor een soort vloer? Dan kunt u per vloer nog veel meer informatie en foto’s bekijken. Kent u de verschillende vloeren nog niet? Dan vertellen we u graag wat grofweg de verschillen zijn.

Er zijn vier soorten gietvloeren. Deze vloeren maken we door een vloeibaar mengsel over de vloer te gieten. Het resultaat wordt dus een strakke, moderne designvloer. Daarbij is de ene vloer van wat harder materiaal dan de ander, zijn er verschillende opties qua kleuren en is de ene vloer geschikter in een ruimte zoals de badkamer.

Naast deze vier gietvloeren kunt u ook kiezen voor een beton ciré vloer of een Italiaans betonlook vloer. Deze twee vloeren maken we beide op basis van een mengsel van cement en hars. Bij beton ciré werken we de vloer af met een spaan en Italiaans betonlook vlinderen we. Daardoor is de structuur van beide betonlook vloeren heel verschillend. Maar allebei lijken ze veel op een gevlinderde betonvloer.

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Betonlook vloer in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of wc

Een betonlook vloer is heel geschikt voor in de woonkamer, maar kan ook de perfectie optie zijn voor slaapkamers, badkamer of wc. Doordat de vloeren helemaal naadloos zijn, zijn ze hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Wilt u graag een betonlook vloer in de badkamer? Dan is het goed om te weten dat we niet alle vloeren doorleggen in het douchegedeelte. Een PU gietvloer is daarvoor bijvoorbeeld wel heel geschikt omdat die 100% waterdicht is.

Betonlook vloeren woonkamer vergelijken

Mooi al die soorten vloeren, maar met zoveel keuze is het natuurlijk veel prettiger om ze gewoon in het echt te komen bekijken en direct al uw vragen te kunnen stellen. U kunt onze betonlook vloeren voor de woonkamer komen bekijken in onze showroom in Opheusden. Van harte welkom om alle vloeren te bewonderen en vergelijken! We vragen u wel vooraf even een afspraak te maken, zodat de juiste adviseur aanwezig is om met u mee te kijken naar de vloer van uw voorkeur.
Afspraak maken

Ons meest recente werk