SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

betonvloer in huis, woning, betonnen vloer begane grond en keuken

Woonbeton in elke stijl: van egale basis tot echte eyecatcher

Woonbeton past in vrijwel elke woonstijl. Oké toegegeven, wij zijn natuurlijk fan van een betonvloer. Maar echt waar, er is een betonvloer of betonlook vloer voor elk interieur. Of je nu van minimalistisch houdt of van een robuuste, natuurlijke look.

Industrieel: robuuste materialen

Een industriële stijl, daar begon het natuurlijk allemaal mee. Bij industrieel passen robuuste en koele materialen, zoals – je raadt het al – beton! Een betonvloer is een heel goede basis wanneer je van deze stijl houdt. Combineer het bijvoorbeeld met metaal en leer. Met unieke objecten uit een oude fabriek maak je deze stijl helemaal af.

Als je helemaal into industrieel bent, heb je waarschijnlijk al eens gedacht aan de akoestiek. Met veel harde materialen krijg je natuurlijk ook meer galm in je huis. Je kunt de galm weer weghalen met stoffen gordijnen, een vloerkleed, een stoffen bank in plaats van bijvoorbeeld leer, behang in plaats van gestuukte muren, kussentjes en andere accessoires van zachte materialen.

woonbeton stijl, design betonvloer, gevlinderd beton, gevlinderde betonvloer

Landelijke stijl: woonbeton, de natuurlijke combi met hout

Ook bij een landelijk interieur komt woonbeton helemaal tot z’n recht. En juist ook een wat donkerdere vloer combineert heel mooi met bijvoorbeeld houten spanten. Beton heeft van nature een gevlamde/gewolkte uitstraling die helemaal past bij een natuurlijke uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout.

Bohemian: rustige basis voor veelkleurig interieur

Een rustige basis geeft mogelijkheden om veel kleur te gebruiken. De grijze tinten van woonbeton vloeren blenden heel goed met het warme en veelkleurige van een bohemian stijl.

gepolierde beton onderhoud, betonnen vloer in huis, woon beton

Design: woonbeton als solide basis in deze stijl

Onze designvloeren sluiten natuurlijk helemaal aan bij een design interieur. Spelen met kleuren en lijnen en duurzame ontwerpen in geometrische vormen, dat combineert heel lekker met een solide, duurzame betonvloer.

Hoewel juist het natuurlijke van een gewolkte/gevlamde vloer een toevoeging kan zijn, past ook een betonlook vloer in de vorm van een gietvloer heel goed bij een design interieur. Een PU gietvloer bijvoorbeeld heeft een heel strak, egaal en modern design door de gladde afwerking. Deze vloer is trouwens in elke RAL– en NCS-kleur te verkrijgen, dus je kunt de kleur perfect afstemmen op het ontwerp van de ruimte.

betonvloer in huis, gevlinderde betonvloer in huis, gevlinderd woonbeton in huis

Minimalistisch: eenvoud en rust in het geheel

Woonbeton kan heel natuurlijk gecombineerd worden, maar een betonlook vloer met een gladde afwerking is ook in een minimalistisch interieur helemaal op z’n plek. De vloeren kenmerken zich door eenvoud en rust en een betonnen of betonlook vloer laat minimalistische ontwerpen helemaal tot hun recht komen.

betonnen vloeren, gevlinderde betonnen vloer, gevlinderde betonnen vloer woonkamer

Geïnspireerd?

Vind jij een betonvloer ook de perfecte vloer voor jouw huis en wil je een offerte opvragen? Of heb je nog een vraag? Bel ons gerust even of stuur een mailtje. We staan graag voor je klaar en zijn elke werkdag bereikbaar van 08.00-17.00 uur.