SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Moderne vloeren van beton en betonlook Willem Designvloeren

Moderne vloeren van beton

Een vloer heeft invloed op het hele interieur. Zo hoort bij een modern interieur ook een bijpassende vloer. Heeft u wel eens aan een betonnen vloer gedacht? Dit is de nieuwste trend op het gebied van moderne vloeren en biedt veel comfort. Willem Designvloeren biedt u de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in kleur en afwerking. Op die manier sluit het altijd aan bij uw huis, of deze nou klassiek, strak of rustiek ingericht is.

Betonnen designvloer vanaf €69,95 per m²

Een vloer van beton heeft veel voordelen. Deze moderne vloer is zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, geluidsarm en blijft krasvrij. De vloer is naadloos en in elke ruimte van het huis, zelfs in de badkamer of tuin, aan te leggen. Ook kan er eerst vloerverwarming worden aangelegd voor extra warmte en comfort. De kleur is naar eigen wens te kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En bent u toch zat van de betonnen vloer na een tijdje? Dan kunt u er direct tapijt of laminaat overheen leggen.

Moderne vloeren van de beste kwaliteit

Met een vloer van Willem Designvloeren hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en duurzaamheid. De moderne vloeren zijn gemaakt van pure beton, zonder toevoegingen van kunststoffen. Daardoor verliest de vloer geen sterkte en gaat de vloer veel langer mee. Het gaat bovendien altijd om gewapend beton. Eerst wordt er een wapening aangelegd en daarna wordt de vloer gestort. Met behulp van laserapparatuur wordt de hoogte van de vloer bepaald. Na het storten en afwerken, zorgen wij ervoor dat de vloer niet uitdroogt. Dit wordt gedaan met een speciaal impregneermiddel.

Van ontwerp tot aanleggen: Moderne vloeren van Willem Designvloeren

Wij van Willem Designvloeren helpen u graag verder met de aanleg van een moderne vloer van beton. Van het ontwerpadvies tot de afwerking van het beton is onze specialiteit. Onze professionele medewerkers hebben alle kennis in huis en een van hen zal een vast aanspreekpunt voor u zijn. Op die manier kunt u persoonlijk verder geholpen worden en krijgt u altijd het resultaat wat u in gedachten had.

Kom kijken in onze showroom voor de juiste samenstelling van kleur en soort afwerking.

We leveren woonbeton en betonvloeren al vanaf €69,95 per m²