SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Onze showroom is gesloten, maar een video-adviesgesprek of telefoon-adviesgesprek is wel mogelijk! Neem contact met ons op om één van deze afspraken in te plannen. Wij zijn bereikbaar op: 0488-750 961. Wij helpen u graag! ×

Beton schoonmaken

Beton schoonmaken

Het schoonmaken van beton kost weinig tijd. Met een paar handige tips blijft uw betonnen vloer perfect schoon. Zo wordt ook de levensduur van het beton vergroot, waardoor u jarenlang kan genieten van uw vloer. Beton schoonmaken is zeer gemakkelijk en is zo gedaan.

Beton schoonmaken: vlekken verwijderen in een handomdraai

Als de betonnen vloer wordt behandeld met een impregneermiddel of protector, wordt het schoonmaken van de vloer heel makkelijk. Het is vrijwel onmogelijk dat vloeistoffen in de betonnen vloer kunnen trekken, waardoor ingetrokken vlekken en kringen ontstaan. Een vlek, zelfs van koffie of rode wijn, maakt u makkelijk schoon met een doekje en lauw water. Daarnaast is wekelijks stofzuigen voldoende, al is dit natuurlijk afhankelijk van uw leefsituatie.

Wij reinigen professioneel uw beton voor €7,50 per m2

Altijd een hygiënische vloer

Om de vloer goed schoon te houden en om het beton in goede staat te behouden, geeft Willem Designvloeren het advies om minimaal twee keer per jaar de vloer te schrobben met groene zeep of natuurzeep. Op die manier blijft de vloer hygiënisch schoon. Hierdoor krijgt het beton bovendien een mooie uitstraling. Beton schoonmaken kost in verhouding met andere vloeren weinig tijd.

Beton reinigen buiten

Ook uw oprit of terras in beton kunt u makkelijk reinigen. In tegenstelling tot reguliere tegels, zal er geen algen- of onkruidgroei ontstaan. Door een goed impregneermiddel te gebruiken, zal de vloer tegen weer en wind beschermd zijn. U heeft verder geen chemische reinigingsmiddelen nodig bij het beton reinigen: water is voldoende.

Geen slijtage en krassen

Beton is krasbestendig en heeft nauwelijks slijtage. Gebruik door de jaren heen maakt beton juist mooier. Omdat de woonbeton vloeren van Willem Designvloeren alleen uit zand en mineralen bestaan, is de vloer zeer robuust. Ook grote belasting van de betonvloer is geen probleem. Met het onderhoud dat hierboven beschreven staat, bent u zeker van een prachtige vloer. Heeft u nog een vraag over beton schoonmaken? Willem Designvloeren geeft graag antwoord op uw vragen en geeft deskundig advies. U kunt ons altijd bereiken via telefoon of e-mail.