SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook vloer prijs: hier moet je aan denken!

Een betonlook vloer kan overal in uw woning gelegd worden. Denk hierbij aan de woonkamer, de slaapkamer en zelfs aan de badkamer. Onze betonlook vloeren geven een stoer en robuust uiterlijk aan uw interieur. De vloeren zijn sterk, duurzaam en hygiënisch. De betonlook vloer prijs is afhankelijk van een aantal factoren. We geven je op deze pagina meer informatie over deze bepalende factoren en over de betonlook vloer prijs die wij hanteren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Betonlook vloer prijs, verschillende soorten

Wij vinden betonlook vloeren prachtig! We hebben dan ook niet voor niets 6 verschillende soorten betonlook vloeren in ons assortiment. Keuze genoeg dus:

Epoxy en egaline

De prijzen die wij noemen zijn exclusief epoxy en egaline. Dit zijn twee materialen die we meestal aanbrengen voordat we de betonlook vloer realiseren. Deze twee materialen zijn niet altijd (allebei) van toepassing vandaar dat wij ze niet hebben inbegrepen bij de prijzen per vierkante meter.

Epoxy zorgt voor een goede hechting op de ondergrond en vermindert de kans op scheuren vanuit de ondervloer. Voor epoxy betaalt u tussen de €11,45 en €15,45 per vierkante meter. Afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters dat u afneemt.

Egaline is een voorbewerking voor betonlook vloeren. Door het egaliseren creëer je een egale ondergrond waar de betonlook vloer op aangebracht kan worden. Voor egaline betaalt u tussen de €19,95 en €27,45 per vierkante meter. Ook afhankelijk van het aantal vierkante meter dat u nodig heeft!

beton ciré aanbrengen, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Beton ciré

Beton ciré is een soort betonstuc dat we met een spaan aanbrengen. Deze betonlook vloer is in iedere RAL- en NCS-kleur te verkrijgen en zelfs toepasbaar op de wand. Doordat we deze betonstuc met de hand aanbrengen kunt u zelf de structuur en afwerking kiezen!

Exclusief epoxy en egaline komt u met deze betonlook vloer op een prijs tussen de €75,95 en €155,95 per m². De prijs hangt af van het aantal vierkante meters dat u afneemt. Hoe meer vierkante meters, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter!

Prijs van de Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer is een levendige vloer met een duurzaam karakter. De vloer lijkt sprekend op de gevlinderde betonvloer en wordt ook écht gevlinderd. Met de juiste voorbereiding is de vloer ook toe te passen op een bestaande vloer. De Italiaanse betonlook vloer is maar enkele millimeters dik en verkrijgbaar in 29 verschillende kleuren.

Voor de Italiaanse betonlook vloer betaalt u een prijs van ongeveer €149,95 per vierkante meter. Deze prijs is wel inclusief epoxy!

Een dunne betonvloer van maar 3 millimeter dik!

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een gietvloer, van maar enkele millimeters dik en op basis van mineralen. De vloer is strak, naadloos en te verkrijgen in iedere RAL- en NCS- kleur.

Voor een minerale betonlook vloer betaalt u een prijs van ongeveer €74,95 tot €94,95 per vierkante meter.

Prijs van de cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer maken we, zoals de naam al zegt, op basis van cement. Deze gietvloer is dus echt een vloer met de looks van beton! Het grote verschil met een echte betonvloer is dat deze betonlook vloer maar enkele millimeters dik is. De vloer is in 6 unieke kleuren te krijgen!

De prijs van deze betonlook vloer ligt ongeveer tussen de €84,95 en €104,95 per vierkante meter in.

PU gietvloer

De PU gietvloer is de enige betonlook vloer die echt door het héle huis heen kan, inclusief het douchegedeelte. De vloer is in iedere RAL- en NCS-kleur te krijgen. Zelfs het mengen van 2 kleuren is mogelijk. Hierdoor creëert u nog meer dat échte betonlook effect en krijgt u een nog unieker resultaat.

Voor een PU gietvloer, betonlook vloer betaalt u een prijs tussen de €87,50 en de €138,- per vierkante meter. Hier zit de prijs voor het egaliseren al bij in!

Metallic gietvloer

Last but not least, onze gave metallic gietvloer. Dit is een betonlook vloer met een marmerlook en een glimmende afwerking. Een echte eyecatcher voor dus! De metallic gietvloer is in 8 verschillende kleuren te verkrijgen. Je hebt keuze uit 2 grijze, 2 groene, 2 bruine en 2 terracotta tinten.

Voor deze prachtige betonlook vloer betaalt u een prijs tussen de €123,95 en de €164,95 per m².

Betonlook vloer prijs voor mij?

U heeft kunnen lezen dat de betonlook vloer prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Wilt u een prijs die gebaseerd is op uw situatie en wensen? Vul dan snel onze rekentool in!

Rekentool

Betonlook vloer in het echt zien!

Wilt u al onze betonlook vloeren het liefst gewoon in het echt zien? En vanuit daar de prijzen vergelijken? We nodigen u van harte uit in onze showroom!

Maakt u van tevoren even een afspraak? Dan zorgen wij dat de juiste adviseur voor u klaar staat!

Afspraak maken!

Ons meest recente werk