SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Een dunne betonvloer van maar 3 millimeter dik!

Je bent op zoek naar een échte betonvloer. Na wat passen en meten, ben je er achter gekomen dat deze robuuste vloer van 7 centimeter niet past in jouw woning. Maar niet getreurd: wij hebben de perfecte oplossing voor je. Kijk eens naar de Italiaanse betonlook vloer! Deze dunne betonvloer is maar 3 millimeter dik en past dus altijd!

Wat is een Italiaanse betonlook vloer?

De Italiaanse betonlook vloer maken we van een mengsel van cement en hars. Dit mengsel brengen wij in 2 lagen aan en vervolgens vlinderen we dit. Dat vlinderen geeft de vloer het typisch gewolkte effect van een betonvloer. Hierdoor kunnen wij wel zeggen dat deze dunne betonvloer, van al onze betonlook vloeren, het meest op echt beton lijkt.

De kleuren van een dunne betonvloer

Je vraagt je misschien ook wel af in welke kleuren deze prachtige vloer verkrijgbaar is. Natuurlijk hebben we veel grijs- en zandkleuren voor een echte betonlook. Maar we hebben wel 12 kleuren om uit te kiezen. Naast grijstinten, zandkleuren en wit hebben wij ook kleuren zoals terracotta en blauwgrijs. Al de andere kleuren kun je zien in onze showroom. Hier vertellen onze adviseurs je alles en geven ze je het beste kleuradvies!
Showroom

Het aanbrengen van een Italiaanse betonlook vloer

We geven je graag een beeld van hoe deze dunne betonvloer gerealiseerd wordt in jouw woning. Van te voren controleren we de ondergrond en meten we het aantal vierkante meters op. Dan is het zover!

Dag 1: We maken de ondergrond schoon en schuren deze. Vervolgens voorzien we de ondervloer van een laag epoxy. Dit zorgt voor een betere hechting en maakt de kans op werking en scheurvorming vanuit de ondergrond kleiner. Dag 2: We starten met het aanbrengen van de eerste laag Italiaans betonlook en na 90 minuten brengen we de tweede laag aan. Na voldoende uitharden vlinderen we de vloer. Dag 3/4: De vloer moet 48 uur drogen. Dag 5: de laatste dag: Deze dag schuren we de vloer licht op en brengen een primer én twee laklagen aan.

Waarom kiezen voor een dunne betonvloer

Er zijn meerdere redenen waarom je zou kunnen kiezen voor deze dunne betonvloer. Wil jij bijvoorbeeld heel graag een gevlinderde betonvloer maar is hier simpelweg de ruimte niet voor? Deze vloer is dan perfect geschikt voor jou!

Misschien was je helemaal niet op zoek naar een betonvloer, maar vindt je deze betonlook vloer gewoon super mooi! Ook dan is dit de perfecte vloer voor jou.

Een ander groot voordeel van deze vloer is dat hij 100% waterdicht en naadloos is! Een echte gevlinderde betonvloer is maar voor 95% waterdicht. Deze dunne betonvloer is dan dus ook door het hele huis (behalve in de douchecabine) toe te passen.

Betonlook over een bestaande vloer

Er is een grote kans dat wij deze dunne betonvloer over jouw bestaande vloer heen kunnen maken. Dat betekent dat deze vloer dus écht bijna overal past. Heb jij al een betonvloer, keramiek, marmer of zandcement dekvloer liggen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden!

Italiaans betonlook bekijken

Ben jij inmiddels al helemaal enthousiast geworden over deze vloer? Dan snappen wij dat je heel graag wil langskomen in de showroom om deze in het echt te zien. Maak even een afspraak! Dan zorgen wij dat onze adviseur en de koffie voor je klaar staat!
Afspraak maken!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.