SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Grijze betonlook vloer: natuurlijke basis voor elk interieur

Als we aan beton denken, denken we aan een grijze kleur. Logisch ook dat we het vaakst een grijze betonlook vloer realiseren. Betonlook vloeren zijn er in allerlei grijstinten en er zijn ook verschillende soorten betonlook vloeren met verschillende kleuren. We vertellen u alles over de kleurmogelijkheden van een betonlook vloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN BETONLOOK VLOER?

Wilt u weten wat een betonlook vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan!

Het kiezen van kleuren wordt vaak als moeilijkst ervaren bij het inrichten van een interieur. En zeker bij de keuze voor een vloer. Door de grote oppervlakte is de kleur heel bepalend voor de sfeer in huis. Een grijze betonlook vloer is een veel gekozen optie. En dat vinden we niet zo gek, want grijs is een mooie, natuurlijke en tijdloze kleur. En in combinatie met een betonlook vloer heeft het ook een stoere uitstraling.

Voordat we het over kleuren hebben, zullen we eerst de verschillende betonlook vloeren met kleurmogelijkheden op een rij zetten.

Soort betonlook vloer Kleurmogelijkheden
Italiaans betonlook 29 kleuren, waaronder meerdere grijstinten
Beton ciré Alle RAL- en NCS-kleuren, dus ook grijs
Minerale gietvloer Alle RAL- en NCS-kleuren, dus ook grijs
PU gietvloer Alle RAL- en NCS-kleuren, dus ook grijs (ook mogelijk om 2 kleuren te combineren)
Cementgebonden gietvloer Offwhite, (licht)grijs, antraciet, beige en zandbruin
Metallic gietvloer 8 kleuren, waaronder twee grijstinten

Zoals u ziet is een grijze betonlook vloer bij alle soorten betonlook te realiseren. Wel ziet elke vloer er anders uit. Daarom vertellen we wat meer over de verschillende betonlook vloeren.

Strakke designvloer

Houdt u van een strakke designvloer dan passen de minerale gietvloer en PU gietvloer daar het beste bij. Beide gietvloeren kunt u kiezen in alle RAL- en NCS-kleuren. De minerale gietvloer heeft een clean uiterlijk maar wel met wat kleurnuances. De PU gietvloer is een wat zachtere, comfortabelere gietvloer die 100% waterdicht is en daarom tot in het douchegedeelte van de badkamer toepasbaar is.

Marmerlook gietvloer

Bent u op zoek naar een vloer die wel mag dienen als echte eyecatcher? Dan is de metallic gietvloer misschien wat voor u. Deze marmerlook gietvloer heeft een glanzend effect en is in acht bijzondere kleuren verkrijgbaar. En ook met dit metallic materiaal is een prachtige, grijze betonlook vloer te realiseren.

Grijze betonlook vloer

De cementgebonden gietvloer, beton ciré vloer en de Italiaans betonlook vloer kenmerken zich door hun gelijkenissen met een gevlinderde betonvloer. Daarbij lijkt Italiaans betonlook het meest op gevlinderd woonbeton. Deze toepassing is een revolutie in betonvloerenland. Waarom? Omdat het zoveel op een gevlinderde betonvloer lijkt, maar veel dunner is. De Italiaanse betonlook vloer is namelijk maar 3 millimeter dik. Dus wilt u graag een betonvloer, maar kunt u de dikte daarvan niet kwijt? Dan is Italiaans betonlook u op het lijf geschreven!

grijze betonlook vloer

Kleuren betonlook vloer

Wat betreft de kleuren van deze vloeren: De cementgebonden gietvloer is er in meerdere betonkleuren. Bij Italiaans betonlook kunt u kiezen uit 29 kleuren, waaronder meerdere grijstinten. Bij beton ciré hebt u de keuze uit alle RAL- en NCS-kleuren en is het dus ook mogelijk een grijze betonlook vloer te maken.

Welke vloer u kiest is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden en de vloer die u mooi vindt. Maar ook de kleurmogelijkheden kunnen van invloed zijn op uw keuze.

Kleuren vergelijken in de betonlook vloer showroom

We kunnen veel vertellen over een grijze betonlook vloer en over alle andere kleuren, maar u kunt de kleuren en vloeren natuurlijk het beste in het echt beoordelen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom, waar u gevlinderde betonvloeren en zes soorten betonlook vloeren met elkaar kunt vergelijken.

Een afspraak maken

We vragen u voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken. Daarbij kunt u aangeven welke vloer uw interesse heeft en of u bijvoorbeeld advies wilt van een van onze kleurspecialisten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste persoon klaarstaat om u te helpen. We zien u heel graag binnenkort in Opheusden!
Contact opnemen

Ons meest recente werk