SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Betonlook prijzen: Italiaans betonlook

Wanneer u op zoek bent naar een vloer die het dichtst bij de uitstraling van woonbeton komt, is Italiaans betonlook de perfecte optie. Dit is een dunne vloerafwerking van cement en hars die we afwerken door te vlinderen. Net als bij een echte betonvloer, die vlinderen we ook. Door het afwerken met de vlindermachine ontstaat het typisch gewolkte patroon van een betonvloer. Op deze pagina vertellen we u alles over deze mooie vloer en over de betonlook prijzen.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

We noemden het al even kort: Italiaans betonlook maken we door een mengsel van onder andere cement en hars aan te brengen op de ondergrond. We doen dit in twee lagen van het mengsel en fixeren dat vervolgens met een primer en twee laklagen. Door het afwerken met een vlindermachine krijgt de vloer een levendig, gewolkt karakter en lijkt de vloer enorm op een gevlinderde woonbeton vloer.

De ondergrond van Italiaans betonlook

U vraagt zich misschien af welke ondergronden geschikt zijn voor het realiseren van een Italiaans betonlook vloer. Deze betonlook vloer kunnen we aanbrengen op meerdere ondergronden. Bijvoorbeeld op een zandcement dekvloer, maar ook op bestaande vloeren van beton, keramiek of marmer.

Praktisch en hygiënisch

De twee lagen Italiaans betonlook, de primer en de laklagen vormen samen een vloer van 3 millimeter dik. De vloer vormt een naadloos en strak geheel. Door het naadloze aspect is de vloer heel hygiënisch en prettig in het onderhoud.

 

Vloerverwarming

Zoals u ziet is Italiaans betonlook een heel mooie, praktische en onderhoudsvriendelijke vloer. En er is nog een groot pluspunt aan deze vloer: hij gaat uitstekend samen met vloerverwarming. Door de dunne afwerklaag en de samenstelling van het materiaal is Italiaans betonlook heel geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Betonlook prijzen: wat kost Italiaans betonlook?

Wanneer u interesse hebt in deze vloer die sprekend lijkt op een gevlinderde woonbeton vloer bent u misschien ook benieuwd naar de betonlook prijzen. De prijs van deze betonlook vloer ligt rond de €150,- per vierkante meter, inclusief btw. Houd wel ook rekening met eventuele reiskosten die wij berekenen vanaf 50 kilometer vanaf Opheusden.

 

Vloeren vergelijken

Naast Italiaans betonlook vindt u bij ons nog meer betonlook vloeren. Daaronder vallen beton ciré en vier soorten gietvloeren: de cementgebonden gietvloer, PU gietvloer, minerale gietvloer en metallic gietvloer. Ook zijn we specialist in het maken van gevlinderde woonbeton vloeren.

Van harte welkom in onze showroom!

U bent van harte welkom om al onze beton- en betonlook vloeren te komen bekijken en ervaren in onze showroom in Opheusden. We vragen u van tevoren even een afspraak te maken, zodat we kunnen zorgen dat de juiste verkoopspecialist (en de koffie natuurlijk) voor u klaar staat.
Afspraak maken

Ons meest recente werk