SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gietvloer betonlook woonkamer: welke mogelijkheden zijn er?

Betonlook gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Of u nu denkt aan een industrieel, landelijk of juist een moderne woonstijl. Een gietvloer in de woonkamer geeft een prachtige uitstraling. We vertellen u graag meer over een betonlook gietvloer in de woonkamer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Waarom kiezen voor een betonlook gietvloer in de woonkamer?

Naast dat een gietvloer met een betonlook er prachtig uitzien, kennen deze vloeren ook veel praktische voordelen. Zo zijn betonlook gietvloeren maar enkele millimeters dik, perfect in combinatie met vloerverwarming en helemaal naadloos! Voor welke betonlook gietvloer in de woonkamer u ook kiest, de voordelen blijven hetzelfde.

Wij realiseren 4 verschillende soorten betonlook gietvloeren voor in uw woonkamer:

We lichten elke vloer even voor u toe!

Metallic gietvloer

Bent u op zoek naar een unieke betonlook gietvloer voor in uw woonkamer? Kijk dan eens naar een metallic gietvloer! De metallic gietvloer is een betonlook gietvloer met een marmerlook en een glimmende uitstraling. Een echte eyecatcher dus! De vloer is maar enkele millimeters dik, makkelijk in onderhoud en beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Wilt u de vloer combineren met vloerverwarming? Goed idee! Omdat de vloer zo dun is komt de warmte snel door. Geen koude voeten meer!

PU gietvloer

Wilt u een mooie, zachte en comfortabele vloer in uw woonkamer? Dan is een PU gietvloer echt wat voor u! Deze betonlook gietvloer wordt gemaakt van poly urethaan. Poly urethaan is een kunststof. Dit zorgt voor een zachtere, comfortabele maar ook een 100% waterdichte vloer. De PU gietvloer is verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur.

Deze betonlook vloer kan goed gecombineerd worden met een vloerverwarming. Maar kan ook goed zonder. De PU gietvloer neemt namelijk de warmte van de ruimte aan, zo heeft u nooit meer last van een koude vloer.

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Cementgebonden betonlook gietvloer

U zoekt een unieke, stoere en tijdloze betonlook vloer voor in uw woonkamer. Wij raden u aan om ook eens te kijken naar een cementgebonden gietvloer. De cementgebonden gietvloer heeft de looks van een ‘echte’ betonvloer, maar dan maar een paar millimeter dik. De vloer is naadloos, kleur- en slijtvast. Bij een cementgebonden gietvloer kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren.

Ook de cementgebonden gietvloer en een vloerverwarming zijn een fantastische combinatie! Doordat de vloer zo dun is komt de warmte goed door. De cementgebonden gietvloer houdt de warmte goed vast. Scheelt weer voor de portemonnee!

Lees ook: Cementgebonden gietvloer: de voor- en nadelen

Minerale gietvloer

Een minerale gietvloer lijkt erg op een gevlinderde betonvloer, maar een stuk dunner. De vloer is naadloos, verkrijgbaar in elke kleur en erg onderhoudsvriendelijk. Een minerale betonlook vloer kunnen we soms ook aanbrengen over bijvoorbeeld een bestaande tegelvloer. Maar het is altijd beter om de tegels weg te halen.

Wilt u de minerale gietvloer combineren met vloerverwarming? Wij zeggen doen! De vloer laat warmte makkelijk door en houdt het vervolgens goed vast!

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Betonlook vloer uit komen zoeken?

Nu dat u een kleine impressie heeft van onze betonlook vloer voor in de woonkamer, wordt het tijd de vloeren te gaan bekijken. Wilt u de betonlook vloeren eerst nog even zien, voelen en vergelijken? Kom dan eens langs in onze showroom! Wij luisteren naar uw wensen, en adviseren u graag! Maak snel een afspraak!
Afspraak maken

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.