SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Kerstsluiting 2021: Wij zijn gesloten van woensdag 22 december 2021 tot en met dinsdag 4 januari 2022. Wij staan weer voor u klaar vanaf woensdag 5 januari 2022. Wij wensen u hele fijne feestdagen! ×

Betonvloer glad afwerken

Als uw betonvloer net gestort is dan is deze nog vrij ruw. Daarom zorgen wij ervoor dat we uw betonvloer glad afwerken. Het glad afwerken van de betonvloer gebeurt als het beton gedeeltelijk uitgehard is. Andere namen voor een betonvloer glad afwerken zijn vlinderen of monolitisch afwerken. De namen zijn verschillend maar het resultaat is hetzelfde. Bij dit proces zijn er verschillende mogelijkheden om uw nieuwe betonvloer nog meer op uw wensen af te stemmen. Op deze pagina vertellen wij u er alles over. Persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Wij realiseren graag uw droomvloer vanaf 65 m². Laat uw gegevens achter en ontvang een prijsindicatie en aanvullende informatie.

Uniek, strak en naadloos

De kleur van uw betonvloer hangt mede af van het zand dat gebruikt is bij het maken van het beton. Deze kleur kan variëren. Wij kunnen deze betonvloer ook zelf een kleur geven. Door het instrooien van kleurpigmenten tijdens het uitharden en vlinderen van de betonvloer, ontstaat de gewenste kleur.

Op het gebied van kleuren is er veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld denken aan zandkleuren en antraciet kleuren of aan allerlei varianten grijs. Om u een extra speciale betonvloer te geven is het ook mogelijk om kleuren te mixen. Zo heeft u écht een unieke vloer!

In onze showroom in Opheusden liggen veel vloeren in verschillende kleuren. Hier krijgt u een goed beeld van uw nieuwe betonvloer. Tijdens een adviesgesprek bij ons in de showroom bespreken we uw wensen en situatie. Wilt u van tevoren een beeld krijgen bij onze prijzen? Vraag dan op deze pagina gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Vlinderen

De betonvloer glad afwerken noemen we in de volksmond vlinderen. Het vlinderen van uw betonvloer gebeurt met een zogenoemde vlindermachine. Dit is een benzine aangedreven machine met als het ware vier wieken die rond draaien. Zo duwen we de grove deeltjes van de betonmix verder naar beneden en ontstaat er een gladde, egale en verdichte toplaag.

betonvloer glad afwerken, Vlinderen betonvloer, gevlinderde woonbetonvloer, glad afwerken van het beton, betonvloer glad maken

Een betonvloer glad afwerken is onderhoudsvriendelijk

Door de betonvloer glad af te werken wordt deze strak en naadloos. Dit is niet alleen mooi, maar biedt u ook nog veel voordelen op het gebied van onderhoud. Een glad afgewerkte betonvloer is namelijk gemakkelijk te onderhouden. Door elke week één of twee keer te stofzuigen en te dweilen houdt u de betonvloer lang mooi. Uitgebreide informatie over het onderhouden van een glad afgewerkte betonvloeren vindt u hier.

Slijtvast en beschermend

Om uw betonvloer langer mooi te houden is het aan te bevelen om deze na het glad afwerken te (laten) impregneren. Deze impregneer behandeling zorgt ervoor dat de betonvloer na het glad afwerken langer dezelfde mooie uitstraling behoudt én dat deze beter beschermd is tegen vuil. U vermindert dus slijtage aan de vloer terwijl u de vloer tegelijkertijd beschermd tegen vlekken.

U kunt uw betonvloer door onze vakspecialisten laten impregneren of het zelf doen. Prijzen en meer informatie vindt u hier.

Graag een betonvloer glad afwerken?

Wilt u graag uw betonvloer glad afwerken? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden. Wij informeren u hier graag over hoe u een betonvloer het best glad kunt laten afwerken. Maak hier een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om uw vragen te stellen of meer informatie op te vragen.

Ons meest recente werk