SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren

Designvloer: dé gevlinderde betonvloer

Gevlinderde betonvloeren zijn designvloeren die perfect zijn om op te leven en wonen. Deze designvloer heeft een strakke en natuurlijke uitstraling, maar heeft ook veel praktische voordelen. Een gevlinderde designvloer kan overal in huis door gelegd worden. Denk hierbij aan de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en zelfs tot en met het terras kan de betonvloer gelegd worden!

Gevlinderde betonvloer

Voor deze designvloer worden veel namen gebruikt. Gevlinderd beton, monolitisch afgewerkt beton, woonbeton en noem maar op. Deze vloer heeft zoveel verschillende namen, doordat we deze vloer aan veel verschillende doelgroepen leveren. Door de vele voordelen van deze vloer, past hij in bijna elke ruimte en is hij geschikt voor elke doelgroep.

Gevlinderde betonvloer in een stoer interieur, een designvloer van hoge kwaliteit

Voordelen gevlinderde designvloer

Zoals we al noemden kent de gevlinderde betonvloer vele voordelen. We noemen ze even voor je op:

  • Natuurlijke, geleefde uitstraling die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt;
  • De gevlinderde betonvloer bevat veel minder stilstaande lucht dan een cementdekvloer bijvoorbeeld. Zo bespaar je met een gevlinderde betonvloer direct op je energiekosten;
  • Slijt- en krasvast, deze designvloer is keihard. Een bijkomend voordeel is dan ook, dat deze vloer niet snel slijt;
  • Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken en te onderhouden;
  • Zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De betonvloer bevat weinig stilstaande lucht en geleidt de warmte dan ook goed;
  • Weinig onderhoud. Deze designvloer heeft weinig onderhoud nodig. Even wekelijks de vloer stofzuigen en dweilen is al voldoende.

Energiezuinige en krimparme betonvloer

We bieden verschillende soorten betonmixen aan. We hebben de basis betonmix, maar ook een energiezuinige- en een krimparme mix. Ook een combinatie van beide is natuurlijk mogelijk. We leggen de verschillen voor je uit.

Gevlinderde betonvloer in een villa in Bemmel van bovenaf

Energiezuinige designvloer

Bij de energiezuinige betonvloer zit er minder lucht in de betonmix. Dit doen we door het toevoegen van diverse additieven en bindmiddelen aan de betonmix. Hierdoor ontstaat er een dichtere massa. Dit zorgt er dus voor dat de vloerverwarming sneller en beter doorkomt, en automatisch de warmte ook beter geleidt. Met deze energiezuinige variant, bespaar je op langer termijn al snel zo’n 40% op je stookkosten.

Krimparme designvloer

De krimparme betonmix zorgt voor minder werking in je vloer. Een betonvloer is van zichzelf een harde vloer. Door het uitzetten en het krimpen van deze harde vloer, is kans op scheuren. Bij de krimparme variant voegen we onder andere watervervangers toe en zorgen we voor minder werking in de vloer, wat de kans op scheuren kleiner maakt. Let wel op dat de kans op scheuren nooit helemaal weg te nemen is!

Italiaanse betonlook vloer

Eén van onze andere designvloeren is de Italiaanse betonlook vloer. Deze vloer lijkt sprekend op echt beton, maar is maar een paar millimeter dik.

Een dunne betonvloer was voorheen een nietszeggende term. Dit kon simpelweg niet. Een design betonvloer moest minimaal 7 centimeter dik zijn. Wanneer deze dikte niet mogelijk was, in bijvoorbeeld bestaande woningen, boden wij onze betonlook vloeren. Hierbij had je voorheen de keuze uit een PU gietvloer, een beton ciré vloer, de minerale gietvloer, de metallic gietvloer en de cementgebonden gietvloer.

Tegenwoordig hebben wij een nieuwe betonlook vloer in ons assortiment: de Italiaanse betonlook vloer. Deze vloer is zelfs door de kenner niet van het echte gevlinderde beton te onderscheiden. Deze 3 millimeter dikke vloer vlinderen we, net als de échte gevlinderde vloeren.

Designvloer vanaf €87,95

Bij ons heb je je betonnen designvloer al vanaf €87,95. Wil je deze designvloer graag in het echt zien en een specifieke offerte opvragen? Of weet je nog niet wat voor een vloer je wilt maar ben je wel benieuwd naar onze designvloeren? Plan dan eens een afspraak in, in onze showroom! Hier zoeken onze adviseurs een passende designvloer met je uit en stellen we direct een offerte op aan de hand van jouw situatie en wensen.

Zien we je snel?
Afspraak maken!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.