SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton

Gepolierde betonvloer

Op zoek naar een gepolierde betonvloer? Dan kunt u terecht bij Willem designvloeren. Gepolierde betonvloeren zijn natuurlijke betonvloeren zonder toevoeging van kunststoffen. De betonvloer wordt gepolierd voor een sterk verdichte toplaag met een gewolkte uitstraling. Gepolierde betonvloeren zijn geschikt voor iedere woonstijl en worden ook veel toegepast in kantoor en winkelpanden.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Gepolierde betonvloer

Een gepolierde betonvloer (ook wel gevlinderde betonvloer genoemd) wordt veel toegepast in woningen, kantoren en winkelpanden. Betonvloeren worden altijd gepolierd voor een sterk verdichte toplaag met een gewolkt uiterlijk. U kunt voor deze toplaag kiezen uit verschillende kleuren, die aansluiten bij uw inrichting. De gepolierde betonvloer kan worden toegepast op diverse ondergronden, zoals beton, zandcement en anhydriet.

Voordelen van een gepolierde betonvloer

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos: strak, hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Geschikt i.c.m. vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies en begeleiding door vaste medewerkers. Zo hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Wij verzorgen uw gepolierde betonvloer van A tot Z!

Gepolierde betonvloer leverbaar vanaf € 57,50 per m²

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van vloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil- en vloeistoffen. Deze kunt u direct bekijken en desgewenst testen. Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende gepolierde beton vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijsopgave voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen over gepolierde betonvloeren. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk