SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer buiten

Wilt u een betonvloer buiten? Dit is mogelijk bij ons. Al sinds 2008 realiseren wij betonvloeren voor zowel buiten als binnen. Door de vele mogelijkheden in afwerking en kleur, maken wij uw betonvloer voor buiten helemaal naar uw wensen en stijl. Een betonvloer voor buiten noemen we ook wel een ‘betonterras’ of ‘betonnen oprit’. Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over een betonvloer voor buiten? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERD BETONNEN TERRAS?

Wilt u weten wat een gevlinderd betonnen terras kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan! Wij maken graag uw droomvloer vanaf 65 m².

Voordelen betonvloer buiten

Hieronder de voordelen van een betonvloer buiten:

 • Geen last van onkruid
 • Geen verzakkingen
 • Geen zichtbare looppaden
 • Leverbaar in meerdere kleuren
 • Verlichting of spotjes verwerken in de betonvloer buiten
 • Meerdere opties, verleng uw terras bijvoorbeeld naar de oprit

betonnen terras onder overkapping

Mogelijkheden

Naast de vele voordelen die een betonnen terras te bieden heeft, zijn er ook tal van mogelijkheden. Verleng bijvoorbeeld de vloer in uw woning naar de betonnen vloer buiten. Zo krijgt u een egaal en doorlopend geheel. Ook in de kleur hebben we meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit meerdere grijstinten. Of we mengen meerdere kleuren met elkaar. Dit beïnvloedt de uiteindelijke kleur van uw betonnen vloer!

Werkwijze betonvloer buiten

Bij het aanbrengen van een betonvloer voor buiten gaan we als volgt te werk:

 • Als eerste stellen we de bekisting
 • Daarna brengen we wapeningsnetten aan.
 • Afhankelijk van de dikte van het beton doen we dit 2-laags en creëren we afstand tussen de netten door middel van afstandhouders van staal
 • Hierna storten we het beton in de gewenste ruimte.
 • Vervolgens brengen we de betonvloer op kleur en vlinderen we deze.

Dikte betonvloer

De dikte van uw betonnen terrasvloer voor buiten is afhankelijk van het gebruik. Voor een betonnen vloer waar u alleen uw loungeset op zet is een dikte van 12 cm voldoende. Komt er op hetzelfde terras een tuinkamer/veranda te staan dan maken we de vloer dikker. Daarnaast is het ook mogelijk om een fundering of vorstrand aan te brengen om bijvoorbeeld later uw aanbouw op te zetten.

Afwerking betonvloer

Een betonvloer voor buiten vlinderen wij altijd. Op deze manier krijgt de vloer een sterk verdichte toplaag. We trillen de grove delen naar beneden en de fijne deeltjes naar boven. Ook in de uitstraling van de vloer zijn meerdere mogelijkheden. Denk hierbij aan het inslijpen van een tegelmotief. Echter, de meest gekozen optie is een gladde vloer met een lichte antislip laag. Deze betonvloer is gemakkelijk schoon te maken en bovendien hufter-proof.

Terras onder afschot

De betonnen vloeren die we buiten plaatsen, maken we altijd onder afschot. Dit doen we om zoveel mogelijk te voorkomen dat er plasjes water blijven staan op uw betonvloer. We houden altijd een afschot aan van minimaal 1 cm. Zo loopt het water goed weg, maar staat uw stoel niet scheef op uw terras. In onze showroom adviseren wij u over het waterverloop in combinatie met een sleuf of lijngoot.

Bezoek onze showroom

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw ruimte? Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van passend advies rondom de aanschaf van een betonvloer voor buiten. Maak een afspraak voor uw showroombezoek.

Afspraak maken

betonvloer binnen en buiten

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.