SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Keukenvloer betonlook

Een betonlook keukenvloer is een uitermate geschikte vloer voor in de keuken. Zo is deze bijvoorbeeld gemakkelijk te reinigen. Ook is deze vloer, na de juiste afwerking, bijna niet meer gevoelig voor vlekken. Dit doen we door middel van een epoxyprimer en een coating. Verder past een keukenvloer betonlook in elk interieur, door de vele mogelijkheden op het gebied van afwerking. Kortom, een keukenvloer in betonlook is dé ideale vloer voor in de keuken!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN BETONLOOK VLOER?

Wilt u weten wat een betonlook vloer kost op basis van uw situatie en vierkante meters? Vraag hier uw offerte aan!

Moderne en eigentijdse versie van de betonvloer

Een betonlook vloer heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. De betonlook vloer (cementgebonden gietvloer en beton ciré vloer) heeft verschillende kleurschakeringen. Wij leveren drie soorten betonlook vloeren: de beton ciré vloer, de cementgebonden gietvloer en de PU gietvloer. In de volgende alinea’s lichten wij deze soorten vloeren voor u toe.

Beton ciré keukenvloer

Een beton ciré vloer heeft een dikte van 4-8 millimeter en is daarom in vrijwel elke woning toe te passen. Beton ciré is een eeuwenoud materiaal wat ook goed te gebruiken is op wanden. Door zijn geringe dikte, kan beton ciré de uitkomst zijn als u geen ruimte heeft voor een gevlinderde betonvloer (woonbeton). Ook brengen wij beton ciré aan, met de juiste voorbereiding, over een bestaande tegelvloer. Dit scheelt veel sloopwerk, en dus veel stof en puin, terwijl uw woning wel een nieuwe look heeft.

 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NSC-kleur.
 • Drukke of juist rustige uitstraling
 • Gaat goed samen met vloerverwarming
 • Onderhoudsvriendelijk
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend
 • Beton ciré kan ook op wanden

Uitgebreidere beschrijving van de keukenvloer betonlook beton ciré.

PU gietvloer

De keukenvloer van PU is een betonlook vloer van polyurethaan (PU). Dit is een kunststof, en daarom is een PU gietvloer zachter en warmer dan een standaard woonbeton vloer. Deze vloer wordt daarom veel toegepast in slaapkamers.

Een PU gietvloer bestaat uit verschillende lagen. Elke laag heeft zijn eigen kracht. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld 100% vuil- en vloeistofafstotend, door de coating en de lak.

Er zijn twee soorten PU gietvloeren: de aromatische en de alifatische variant. De aromatische PU gietvloer verkleurt in de loop van de tijd, omdat deze niet UV-bestendig is. De alifatische variant verkleurt niet, maar is wel duurder. In woningen gebruiken wij altijd de alifatische variant.

Voordelen PU gietvloer

 • Passen wij ook toe op een bestaande tegelvloer of gevlinderde woonbetonvloer
 • Mogelijk in elke RAL- en NSC-kleur
 • Dikte van ca. 8 mm
 • Elastisch, zodat er geen of weinig kans is op scheurvorming

Leer meer over PU gietvloeren.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een gietvloer op basis van cement. Deze valt tussen de beton ciré vloer en de PU gietvloer. Hij is namelijk minder egaal dan een PU gietvloer maar gladder dan beton ciré. Dit zorgt ervoor dat deze betonlook vloer een meer karakteristieke uitstraling heeft dan de PU gietvloer.

Voordelen cementgebonden gietvloer

 • Passen wij toe op uw bestaande tegelvloer of gevlinderde woonbetonvloer
 • Dikte van ca. 8 mm.
 • Leverbaar in iedere RAL- en NCS kleur
 • Geschikt om samen met een vloerverwarming toe te passen.
 • Onderhoudsvriendelijk: 100% vuil en vloeistofafstotend
 • Niet helemaal kras- en slijtvast, daarom is het aan te bevelen de keukenvloer betonlook regelmatig te stofzuigen.

Lees hier over onze werkwijze bij het aanleggen van een cementgebonden gietvloer en over de andere aspecten van deze keukenvloer in betonlook.

Samenstellen van een keukenvloer in betonlook

De eerste stap voor een mooie betonlook vloer is het samenstellen van de vloer. Een van de belangrijkste keuzes die u maakt, is de kleur. Deze is namelijk bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Wij leveren alle RAL- en NCS kleuren voor een betonlook vloer. De meest gebruikte kleuren zijn grijs, taupe en zandtinten, maar dat zijn echt niet de enige kleuren die wij leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u een mooie betonlook vloer voor in uw keuken? Plan vandaag nog een afspraak bij ons in de showroom!

In onze showroom in Opheusden laten wij u graag allerlei varianten zien van een keukenvloer in betonlook. Onze adviseurs zijn u hier graag bij van dienst. Indien gewenst komen wij bij u op locatie om u te voorzien van kleuradvies.

Plan hier uw afspraak!

Ons meest recente werk