SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook gietvloeren

Droomt u van een betonvloer? Maar heeft u niet de ruimte of spreekt een gietvloer u gewoonweg meer aan? Bekijk dan onze betonlook gietvloeren. Deze vloeren geven tegelijkertijd sfeer en karakter aan uw woning. Wij vertellen u graag alles over onze betonlook gietvloeren.

Wat zijn betonlook gietvloeren?

Een gevlinderde woonbeton vloer is circa 7 cm dik. Een betonlook gietvloer is veel minder dik en kunnen we daardoor over iedere bestaande (onder)vloer heen gieten. Een gietvloer is in combinatie met egaline namelijk slecht 8 mm dik. Egaline gebruiken we om de ondervloer te egaliseren. Wat betreft de betonlook gietvloeren onderscheiden we twee typen vloeren: de cementgebonden gietvloer en de PU gietvloer. Een standaard gietvloer creëren we met slecht één kleur. Wanneer er twee kleuren worden gebruikt in de gietvloer ontstaan er als het ware vegen op de vloer. Deze vegen geven het betoneffect en zo ontstaan betonlook gietvloeren.

gietvloer prijs, prijs gietvloer

Mogelijkheden betonlook gietvloer

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met betonlook gietvloeren. Deze vloeren zijn namelijk in iedere RAL- en NCS-kleuren leverbaar. Op deze manier passen betonlook gietvloeren in ieder interieur. Door zelf de kleuren samen te stellen creëert u het gewenste effect. Om u te garanderen van een lekker warme vloer bieden wij de mogelijkheid om vloerverwarming in de vloer te leggen. Van deze mogelijkheid maken velen gebruik.

Onderhoud van betonlook gietvloeren

Door het aanbrengen van coating en een laklaag maken we betonlook gietvloeren 100% dicht. Hierdoor zijn de vloeren vuil- en vloeistofafstotend. Betonlook gietvloeren zijn naadloos en zorgen ervoor dat uw interieur één geheel wordt. Door beide aspecten wordt de vloer erg makkelijk in het onderhoud. Lees hier meer over het onderhoud van gietvloeren.

Bekijk betonlook vloeren in onze showroom

Om een nog betere indruk te krijgen van onze betonlook gietvloeren nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Wij laten de gietvloeren graag in verschillende kleuren en materialen aan u zien. Maar hier een afspraak voor dit bezoek. Tot ziens!