SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Gietvloer kleuren

Heb jij de keuze gemaakt voor een gietvloer? Dan volgt de volgende keuze, welke kleur moet de gietvloer worden? Erg leuk om met de kleur van de gietvloer bezig te zijn, maar voor veel mensen is het ook een van de meest lastige keuzes. De vloer, de gietvloer in dit geval, is namelijk één van de basiselementen in de woning of ruimte. Veel meubilair en andere kleuren worden dan ook afgestemd op de vloer. In deze blog nemen we de gietvloer kleuren onder de loep.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een dunne, naadloze vloerafwerking die veelal wordt toegepast in woningen, winkels of kantoorpanden. Een gietvloer wordt opgebouwd in verschillende lagen. Een gietvloer is slecht enkele millimeters dik. Doordat er op de gietvloer laklagen komen is een gietvloer onderhoudsvriendelijk en vuil- en vloeistofafstotend.

Soorten gietvloeren

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren op de markt. Wij hebben vier verschillende soorten in ons assortiment. De minerale gietvloer, de cementgebonden gietvloer, de PU gietvloer en de metallic gietvloer. Alle vier de gietvloeren hebben verschillende eigenschappen en bij alle vier de gietvloeren zijn verschillende mogelijkheden. Ook de kleuren verschillen per type gietvloer.

Kleuren minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een gietvloer met een betonlook uitstraling, die maar liefst in iedere RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar is. Met uitzondering van de metallic en parelmoer kleuren. De meest gekozen kleuren blijven de grijstinten en de zandtinten om het betoneffect het meest na te bootsen.

gietvloer kleuren, kleuren gietvloer

Kleuren cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer heeft net als de minerale gietvloer een betonlook uitstraling. De cementgebonden gietvloer is in zes kleuren leverbaar. Off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en een zandbruine kleur.

betonnen gietvloer gietvloer over tegels

Kleuren PU gietvloer

De afkorting PU komt van Poly-Urethaan. Poly-Urethaan is een kunststof. Een PU gietvloer is dus een gietvloer op kunststof basis. De PU gietvloer is in iedere RAL- en NCS- kleur leverbaar. Ook kun je ervoor kiezen om twee kleuren te combineren. Zo ontstaat er een zogenoemd betonlook effect in de vloer.

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer

Kleuren metallic gietvloer

Wil jij graag een gietvloer, maar net even iets anders dan anders? Dan is de metallic gietvloer wat voor jou. Dit type gietvloer is in acht unieke kleuren leverbaar. Chartreux, Marrone, Aurum, Cobre, Venato, Siena, Menta en Bordeaux. Dit zijn grijstinten, zandtinten, groentinten en terracottatinten.

Designfloor in de woning, gietvloer,

Lees ook: wat kost een gietvloer per m²?

Op zoek naar een gietvloer?

Ben jij ook op zoek naar een gietvloer? Wij nodigen je van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom om de mogelijkheden te bespreken op basis van jouw wensen en situatie. Naar aanleiding van deze afspraak stellen wij een aansluitend voorstel voor je op.

Wil je liever vooraf meer informatie en prijzen ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op via 0488-750 961.

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.