SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu, pu vloer

Gietvloer kleuren

Wanneer je gekozen hebt voor een gietvloer, is de volgende keuze welke kleur deze moet worden. Het is erg leuk om met de kleur van jouw gietvloer bezig te zijn. Maar we begrijpen goed dat dit ook een lastige keuze is. Jouw gietvloer wordt de basis van je interieur. In dit blog vertellen we je alles over de verschillende gietvloer kleuren.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een dunne, naadloze vloerafwerking die veel wordt toegepast in woningen. Gietvloeren zijn maar een paar millimeter dik en bouwen we op in verschillende lagen. Doordat we de gietvloer aflakken zijn deze vloeren vuil- en vloeistofafstotend en ook mega onderhoudsvriendelijk.

Soorten gietvloeren

Bij ons kunt u uit vijf verschillende gietvloeren kiezen. De Italiaanse betonlook vloer, de minerale gietvloer, de cementgebonden gietvloer, de PU gietvloer en de metallic gietvloer. Al deze vloeren hebben verschillende eigenschappen en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Kleuren Italiaanse betonlook vloer

De Italiaanse betonlook vloer lijkt sprekend op de gevlinderde woonbeton vloer. Deze gietvloer wordt gevlinderd en krijgt hierdoor een karakteristiek, gevlamd patroon. De Italiaanse betonlook vloer is verkrijgbaar in 11 unieke kleuren. Rome, Venetië, Salerno, Monza, Milaan, Prato, Bologne, Napels, Turijn, Florence, Bergamo.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Kleur: Rome

Kleuren minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een strakke gietvloer met de looks van beton. Deze gietvloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur. Met uitzondering van de metallic en parelmoer kleuren.

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Kleur: RAL 7042

Kleuren cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer heeft een industrieel uiterlijk met de uitstraling van een betonvloer. De cementgebonden gietvloer is in zes kleuren verkrijgbaar. Off White, Lichtgrijs, Grijs, Antraciet, Beige en Zandkleur.

betonnen gietvloer gietvloer over tegels

Kleur: Lichtgrijs

Kleuren PU gietvloer

PU is de afkorting van Poly-Urethaan. Poly-Urethaan is een kunststof. De PU gietvloer is een comfortabele gietvloer op basis van kunststof. Deze gietvloer is in iedere RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar. Het combineren van twee kleuren zorgt voor een betonlook effect.

PU gietvloer in de woonkamer RAL 7030- RAL 7038

Kleur: RAL 7030/- RAL 7038

Kleuren metallic gietvloer

Wil jij een gietvloer die net even anders is? Dan is de metallic gietvloer iets voor jou! Dit type gietvloer is in acht unieke kleuren verkrijgbaar. Chartreux, Marrone, Aurum, Cobre, Venato, Siena, Menta en Bordeaux.

gietvloer vloerverwarming, gietvloer kosten, metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Kleur: Cobre

Lees ook: wat kost een gietvloer per m²?

Op zoek naar een gietvloer?

Ben jij op zoek naar een gietvloer? Of wil jij de gietvloer kleuren nog eens bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom. We adviseren u graag!
Afspraak maken