SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wat kost een gietvloer, gietvloer, woonbeton, gietvloer in huis, kosten Willem Designvloeren

Betonlook gietvloeren

Een betonlook gietvloer heeft de looks van beton, maar is veel dunner. Vind je een betonvloer fantastisch, maar kun je geen 7 centimeter aan vloerdikte kwijt in je woning of ander pand? Dan is een betonlook gietvloer wellicht een goed alternatief jou.

Betonlook gietvloeren zijn maar een paar millimeter dik en hebben nog veel meer voordelen. Zo kun je verschillende soorten gietvloeren in alle RAL- en NCS-kleuren krijgen. De meest gekozen kleur is grijs, voor de echte betonlook, maar denk ook eens aan alle andere mogelijkheden die er zijn!

Betonlook gietvloeren en vloerverwarming

Vraag je je af of je een betonlook gietvloer kunt combineren met vloerverwarming? Dan hebben we goed nieuws! Dit is namelijk een perfecte combinatie. Daarnaast is vloerverwarming natuurlijk ook een fijne manier van verwarmen die ook nog eens kostenbesparend is.

Welke betonlook gietvloer kies je?

Als je op zoek bent naar een gietvloer, weet je waarschijnlijk al dat er verschillende soorten betonlook gietvloeren zijn. Wij bieden vier soorten aan:

Elke soort gietvloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen.
Ik wil een prijsindicatie

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een van de twee gietvloeren die in alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar is. Met deze vloer kun je dus alle kanten op. Je kunt hem op alle plekken in huis toepassen, behalve in de badkamer. Daar kun je beter voor de PU gietvloer gaan.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer wordt gemaakt op basis van cement en heeft daardoor qua samenstelling het meeste weg van beton. Deze vloer is in zes kleuren verkrijgbaar: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. Allemaal natuurlijke tinten dus.

gietvloer over tegels, cementgebonden gietvloer, betonnen gietvloer gietvloer over tegels

PU gietvloer

Betonlook gietvloeren zijn praktisch en de PU gietvloer is misschien wel de meest praktische in zijn soort. Deze vloer wordt gemaakt van polyurethaan, een kunststof. Dat betekent dat het een erg comfortabele vloer is op blote voeten en sokken. Je kunt deze vloer bijvoorbeeld ook toepassen in de badkamer en zelfs in het douchegedeelte! De vloer is, net als de minerale gietvloer, in alle RAL- en NCS- kleuren te verkrijgen.

Metallic gietvloer

Een letterlijk schitterende vloer. Dat is de metallic gietvloer. Deze gietvloer heeft een parelmoer effect. Omdat een gietvloer altijd licht gevlamd is, zien mensen in de combinatie met parelmoer kleuren ook wel een marmerlook. Het is in elk geval een schitterende en unieke vloer, ook wat betreft de kleuren. Acht tinten zijn er mogelijk wanneer je voor de metallic gietvloer kiest: chartreux, marrone, aurum, cobre, venato, siena, menta en bordeaux. Niet echt alledaagse namen, maar je bent van harte welkom om deze tinten grijs, bruin, groen en terracotta te komen bewonderen in onze showroom.

betonlook gietvloeren, pu gietvloer interieur, interieur gietvloer

Waar kun je betonlook gietvloeren laten plaatsen?

Een betonlook gietvloer kan werkelijk waar overal toegepast worden. Woonkamer, slaapkamer, keuken, wc of misschien bedrijfspand. En de PU gietvloer is zelfs voor in de badkamer heel geschikt. Daarnaast kunnen we betonlook gietvloeren ook over een bestaande tegelvloer aanbrengen. Wel onder de juiste voorwaarden uiteraard.

Kom betonlook gietvloeren bekijken in onze showroom

We kunnen je heel veel vertellen over betonlook gietvloeren, maar het beste is natuurlijk om ze met eigen ogen te zien. Maak een afspraak in onze showroom zodat je ze goed kunt vergelijken en een goede keuze kunt maken.
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.