SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook gietvloeren

Droomt u van een betonvloer? Maar heeft u hier niet de ruimte voor of spreken de voordelen van een gietvloer u toch meer aan? Bekijk dan onze betonlook gietvloeren. Deze vloeren geven tegelijkertijd sfeer en karakter aan uw woning. Wij vertellen u graag alles over onze betonlook gietvloeren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Wat zijn betonlook gietvloeren?

Droomt u van een betonvloer? Maar heeft u hier niet de ruimte voor of spreken de voordelen van een gietvloer u toch meer aan? Bekijk dan onze betonlook gietvloeren. Deze vloeren geven tegelijkertijd sfeer en karakter aan uw woning. Wij vertellen u graag alles over onze betonlook gietvloeren.

De Italiaanse betonlook vloer

Bent u op zoek naar een stoere vloer met een robuuste uitstraling? Kijk dan eens verder naar een Italiaanse betonlook vloer! Deze vloer lijkt sprekend op beton en wordt zelfs gevlinderd en dat in maar een paar millimeters dikte.

Lees voor meer informatie over de Italiaanse betonlook vloer: Dunne betonvloer storten, de Italiaanse betonlook vloer maakt het mogelijk!

De PU gietvloer

Een strakke, naadloze en warme vloer. De PU gietvloer! Een vloer die 100% vuil- en vloeistofafstotend is en dus toepasbaar door het hele huis! Zelfs in het douchegedeelte kan deze vloer gelegd worden. En met een dikte van maar ongeveer 6 millimeter is deze vloer vrijwel altijd mogelijk!

De cementgebonden gietvloer

Een vloer die al jaren niet meer weg te denken is uit de huidige interieurs: de cementgebonden gietvloer! De cementgebonden gietvloer is stoer, uniek en heeft de looks van een betonvloer.

Voor meer informatie over de cementgebonden gietvloer, raden we je aan ‘Cementgebonden gietvloer’ te lezen!

De metallic gietvloer

Een echte eyecatcher voor uw man cave, winkelgelegenheid of woning? Dan is de metallic gietvloer dé perfecte vloer voor u! Een vloer met een glanzende uitstraling en een marmerlook, en dat in maar enkele millimeters dikte! Ziet u de metallic gietvloer al voor zich liggen?

gietvloer vloerverwarming metallic

De minerale gietvloer

Een naadloze vloer, van maar enkele millimeters dik, op basis van mineralen. De minerale gietvloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur! Ook is deze vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming, en kan deze in vrijwel iedere woning gegoten worden!

De voordelen van betonlook gietvloeren

Hieronder hebben we wat voordelen van betonlook gietvloeren voor je op een rijtje gezet:

  • Toe te passen over bestaande vloer (onder de juiste omstandigheden);
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming;
  • Volledig naadloos;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
  • Gemakkelijk in onderhoud.

Betonlook vloeren, Betonlook vloerr

Tips voor betonlook gietvloeren

U wilt uw betonlook vloer natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. We hebben wat onderhoudstips die ervoor zorgen dat u lang geniet van een prachtige betonlook gietvloer. Zie hieronder enkele tips:

  • Plaats goede viltjes onder schuivende delen. Zo voorkomt u krassen;
  • Stofzuig regelmatig uw betonlook gietvloer;
  • Plaats een goede schoon- en droogloopmat bij de voor- en achterdeur.

Mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met betonlook gietvloeren. De PU gietvloer is bijvoorbeeld in iedere RAL- en NCS-kleur verkrijgbaar. De Italiaanse betonlook lijkt sprekend op een echte betonvloer. En de metallic gietvloer is een echte eyecatcher door het glanzende, marmeren effect! Zo is er voor ieder wat wils!

Om u te garanderen van een lekkere en warme vloer bieden wij de mogelijkheid om vloerverwarming in de vloer te leggen!

Het aanbrengen van een betonlook gietvloer

Het aanbrengen is van iedere betonlook gietvloer anders. Wel bent u bij alle vloeren gebonden aan het droogtijden. Houd in uw planning dus rekening met ongeveer 1 week aan werkzaamheden en met 1 week aan droogtijd!

Betonlook stuc in de woonkamer Woerden Willem Designvloeren

Onderhoud van betonlook gietvloeren

Door het aanbrengen van coating en een laklaag maken we betonlook vloeren 100% dicht. Hierdoor zijn de vloeren vuil- en vloeistofafstotend. Vloeren met een betonlook zijn naadloos en zorgen ervoor dat uw interieur één geheel wordt. Door beide aspecten wordt de vloer erg makkelijk in het onderhoud.

Lees meer over het onderhoud van betonlook gietvloer op: Onderhoud gietvloer, laat uw gietvloer shinen met deze tips!

Bekijk betonlook vloeren in onze showroom

Om een nog betere indruk te krijgen van onze betonlook gietvloeren nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Wij laten al onze gietvloeren graag in verschillende kleuren en materialen aan u zien. Maar snel een afspraak voor dit bezoek. Zien wij u snel?

Afspraak maken

Ons meest recente werk