SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Betonlook gietvloer in de woonkamer: welke opties zijn er?

Betonlook gietvloeren zijn onmisbaar geworden in hedendaagse interieurs, of het nu gaat om een industrieel, landelijk of modern ontwerp. Een betonlook gietvloer voegt een prachtige esthetiek toe aan elke woonkamer. Ontdek hier meer over diverse betonlook gietvloeren en hun specifieke eigenschappen.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

De voordelen van een betonlook gietvloer in de woonkamer

Betonlook vloeren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een scala aan praktische voordelen. Met een dikte van maar een paar millimeter zijn betonlook gietvloeren ideaal te combineren met vloerverwarming. Ook bieden deze gietvloeren een naadloze afwerking. Ongeacht welke specifieke betonlook gietvloer u kiest voor uw woonkamer, de voordelen blijven behouden.

Verschillende soorten betonlook gietvloeren

In ons assortiment vindt u 4 soorten betonlook gietvloeren, met elk hun eigen kenmerken, voordelen en toepassingen:

Polyurethaan gietvloer: PU (poly urethaan) gietvoeren zijn flexibeler dan minerale of cementgebonden gietvloeren en bieden een zachte, comfortabele ervaring. Ze zijn 100% waterdicht en daarmee ook geschikt in sanitaire ruimten zoals de badkamer.

Minerale gietvloer: een minerale gietvloer is strak, tijdloos én levendig. Ze zijn maar een paar millimeter dik en verkrijgbaar in elke kleur, waardoor ze passen bij vrijwel elk interieur.

Cementgebonden gietvloer: een cementgebonden gietvloer is, u raadt het al, een vloer op basis van cement en vol karakter. Deze vloer is ontstaan vanuit de industrie en uitgegroeid tot ware designvloer.

Metallic gietvloer: met een glanzende uitstraling en een marmereffect is de metallic gietvloer een echte blikvanger, verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Janneke en Leo kozen voor een betonlook gietvloer door het hele huis

“De zacht grijsgroene PU gietvloer ligt door ons hele huis en past perfect bij de keuken”

Een glazen pui van benedenverdieping tot nok is de eyecatcher van hun huis in Puttershoek. Janneke Kranendonk (63) en haar man Leo (65) bouwden voort op deze industriële constructie en kozen ook voor een industrieel interieur. Een PU gietvloer past precies in dat plaatje.
Klantverhaal van Janneke en Leo

PU gietvloer in de omgeving van Rotterdam

Andere betonlook vloeren

In ons assortiment bieden we niet alleen 4 soorten betonlook gietvloeren, maar ook 2 andere varianten van betonlook vloeren:

Beton ciré vloeren: Beton ciré vloeren zijn waterdicht, sterk en slijtvast. Beton ciré is een eeuwenoud materiaal wat op bijna elke ondergrond, met de juiste voorbereiding, goed hecht. Beton ciré is in elke RAL- en NCS-kleur verkrijgbaar.

Italiaanse betonlook vloeren: Italiaanse betonlook vloeren hebben een natuurlijke uitstraling, zijn levendig en hebben een duurzaam karakter. En dat allemaal met een vloer van maar 3 millimeter dik. Deze woonbetonvloer is een combinatie van cement en hars en lijkt sprekend op een gevlinderde betonvloer.

Betonlook gietvloeren bekijken in onze showroom

Overweegt u een betonlook gietvloer voor uw woonkamer? Kom dan gerust langs in onze showroom in Opheusden om de mogelijkheden te ontdekken. Hier kunt u verschillende soorten betonlook vloeren bekijken en kleurstalen vergelijken.

Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen we dat er een adviseur voor je beschikbaar is en de koffie klaarstaat. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!
Plan uw bezoek

Ons meest recente werk