SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer

Op zoek naar een betonvloer? Een gevlinderde betonvloer is niet meer weg te denken uit een unieke en karakteristieke woonstijl. Sla een woonmagazine open of kijk op Pinterest: overal ziet u gevlinderde betonvloeren en betonlook vloeren. Zoekt u ook een vloer met een unieke uitstraling? We vertellen u graag meer over de gevlinderde betonvloer.

Showroom

Showroom
zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN GEVLINDERDE WOONBETON VLOER?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang meteen een richtprijs en aanvullende informatie.

Gevlinderde betonvloer, design betonvloer of woonbeton

Wilt u een gevlinderde betonvloer in de woonkamer? In de badkamer? Of in de keuken? Overal in huis kunt u een gevlinderde betonvloer storten. Een gevlinderde woonbeton vloer noemen we ook wel een design betonvloer of woonbeton. Het gebruik van verschillende namen kan verwarrend voor u zijn, maar deze termen worden allemaal voor een en dezelfde vloer gebruikt.

Villa in Arnhem met een gevlinderde betonvloer

Gevlinderde betonvloer versus betonlook vloer

Veel mensen zoeken een betonvloer. Maar er zijn twee soorten. Op deze pagina hebben we het over de échte gevlinderde betonvloer, maar er zijn ook betonlook vloeren. Dit zijn vloeren met een betonlook maar worden niet gemaakt van écht beton. Een gevlinderde betonvloer is minimaal 7 centimeter dik, een betonlook vloer is maar een paar millimeter.

Soorten betonlook vloeren

Ook bij betonlook vloeren zijn er twee soorten: vloeren die we gieten en vloeren die we smeren. Gietvloeren hebben wij in 4 soorten in ons assortiment: minerale gietvloeren, cementgebonden gietvloeren, PU gietvloeren en metallic gietvloeren. Vloeren die we smeren (en vlinderen) hebben we in 2 soorten: Italiaanse betonlook vloeren en beton ciré vloeren.

Betonvloer met vloerverwarming

Zowel een betonlook vloer als een gevlinderde betonvloer is mogelijk met vloerverwarming. Zo voelt de vloer altijd heerlijk aan. Daarnaast is zowel gietvloer onderhoud als het onderhoud van een gevlinderde betonvloer erg eenvoudig. Het aanbrengen van een gietvloer gaat anders dan bij een betonvloer. Benieuwd hoe je er een aanbrengt? Lees het hier. De prijs per m2 van de verschillende vloeren is vanzelfsprekend verschillend. Wilt u offertes aanvragen van de verschillende vloeren? Dat kan hier. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat voor de vloer die bij u past. Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen, wij voorzien u van passend advies.
Contact opnemen

Gevlinderde betonvloer van Willem Designvloeren

Vlinderen van een betonvloer

Een belangrijke stap bij een gevlinderde betonvloer is natuurlijk de beton vloer vlinderen. Na het storten en uitharden starten we met het vlinderen van de betonvloer. Dit doen wij met een speciale vlindermachine. Door het vlinderen van het beton krijgt de vloer een sterk verdichte toplaag en het gewolkte uiterlijk. Voor en tijdens het vlinderen strooien we de toplaag in de gevlinderde betonvloer voor de gewenste kleur.

Voordelen van een betonvloer:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Kras- en slijtvast
  • Naadloos
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Makkelijk schoon te maken
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies en begeleiding door vaste medewerkers. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij verzorgen uw gevlinderde betonvloer van A tot Z!

Gevlinderde betonvloer op kleur

Om de gevlinderde betonvloer geheel naar wens en smaak samen te stellen kunt u ervoor kiezen om een gekleurde toplaag in de betonvloer te laten aanbrengen. De meest gekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Ook voor bijvoorbeeld rood, groen of blauw kunt u bij ons terecht maar deze kleuren zijn niet te zien bij ons in de showroom en deze pigmenten zijn duurder dan de grijs- en zandtinten die u bij ons in de showroom kunt zien.

Wanneer u kiest om geen gekleurde toplaag toe te voegen weten we niet hoe de kleur van de gevlinderde betonnen vloer uitpakt.

gevlinderde betonvloer, gevlinderde woonbeton vloeren

Gevlinderde betonvloer impregneren

Na het vlinderen is de gevlinderde betonvloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. Om uw betonvloer beter te beschermen adviseren wij u de vloer te impregneren. Door uw gevlinderde betonnen vloer te impregneren verhoogt u de dichtheid van circa 85% naar 95% dichtheid. Na het impregneren is het goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk. Voor het onderhouden zijn er drie typen onderhoud. Dagelijks onderhoud, wekelijks onderhoud en onderhoud na een jaar. Op de pagina onderhoud gevlinderde woonbeton vloer leest u alles over het onderhouden van de gevlinderde betonvloer.

Betonvloer prijs m²: vanaf € 79,95 incl. btw

Graag nodigen wij u van harte uit voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak kijken we naar een geschikte vloer voor uw woonwensen. Aan de hand van deze afspraak stellen we een passende prijsopgave voor u op. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Onze showroom is te bezoeken van maandag tot en met zaterdag.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen over gevlinderde betonvloeren vlinderen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.
Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.