SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer huiskamer

Een unieke, warme en sfeervolle huiskamer? Velen denken dat een betonvloer kil en koud is, maar het tegenovergestelde is waar! Een betonvloer geeft uw huiskamer een warme en unieke uitstraling door de mooie structuren van het beton. Het beton is een naadloos geheel waardoor de betonvloer in uw huiskamer een mooi samenhangend geheel vormt.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Wij realiseren graag uw droomvloer vanaf 65 m². Laat uw gegevens achter en ontvang een prijsindicatie en aanvullende informatie.

Praktisch en mooi tegelijk

Een betonvloer in uw huiskamer is mooi en praktisch. Het beton geeft karakter aan uw huiskamer en creëert een aangename en huiselijke sfeer. Het beton kan goed tegen een stootje en is perfect in combinatie met vloerverwarming doordat het een dichtere massa is goed warmte vasthoudt. Een betonvloer is een investering voor jarenlang plezier en gemak in onderhoud.

Een betonvloer in combinatie met vloerverwarming

Omdat een betonvloer van zichzelf koud is adviseren we om vloerverwarming toe te passen. Zo wordt uw woonkamer nóg huiselijker. Beton is een uitstekende warmtegeleider doordat het een veel dichter geheel is dan een zandcement dekvloer. Hierdoor bespaart u bij een betonvloer ook op de stookkosten omdat de warmte beter doorkomt en een betonvloer de warmte lang vasthoudt. De vloerverwarming is in de betonvloer aangebracht wat ervoor zorgt dat er zo min mogelijk warmteverlies is.

Mogelijkheden van een betonvloer in je huiskamer

Een betonvloer is van zichzelf en zonder afwerkingen het ‘gewone beton’ wat in de industrie gebruikt wordt alleen met een andere samenstelling. Het woonbeton wat wij leveren wordt zo afgewerkt dat het een huiselijke, warme en sfeervolle uitstraling heeft.

Beton heeft van nature een grijs bruinige kleur. De kleur van het beton is mede afhankelijk van de kleur zand dat aan de betonmix is toegevoegd. Wanneer u zeker wilt zijn van een vaste kleur dan kunt u kiezen uit verschillende kleurpigmenten. Dit raden wij aan omdat u dan meer zekerheid over de kleur hebt. Als u hiervoor kiest, dan strooien we het gewenste kleurpigment in de betonvloer voordat de vloer helemaal is uitgehard.

Wat kleuren betreft zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij adviseren om de kleuren bij ons in de showroom te bekijken. In onze showroom liggen de kleursoorten naast elkaar zodat u de verschillende kleuren betonvloeren kunt vergelijken. Zo heeft u altijd de perfecte kleur voor in uw huiskamer. Maak hier een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Gevlinderde betonvloer in de woonkamer, huiskamer met beton, beton in woonhuis, beton in huis, beton in woning, beton afbeeldingen

Werkwijze betonvloer huiskamer

Voordat uw betonvloer echt in de huiskamer ligt en u er op kan wonen, dient de vloer eerst afgewerkt te worden. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw woonbeton vloer af te werken. Hieronder staan in korte lijnen hoe wij te werk gaan:

Wilt u ook een betonvloer in uw huiskamer?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor uw bezoek in onze showroom. Eén van onze adviseurs helpt u verder en bespreekt met u de mogelijkheden voor uw huiskamer. In de showroom liggen enkele samples van de soorten beton en de mogelijkheden qua kleur naast elkaar zodat u de kleuren kunt vergelijken. Bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Laat dan hier uw gegevens achter en wij sturen de door u aangevraagde offerte alvast naar u toe.

Ook kunt u verschillende alternatieven voor betonvloeren zien zoals de gietvloeren en beton ciré vloeren. Uiteindelijk gaan we van Willem Designvloeren met zijn allen voor een mooie vloer waarmee u jaren tevreden bent.

betonnen vloer woonkamer, betonvloer huiskamer

Ons meest recente werk