SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Design gietvloeren

Wanneer u een nieuwe woning bouwt, of uw woning verbouwt komt hier veel bij kijken. De vloer vormt hierbij de basis van het interieur en draagt bij aan de sfeer van uw woning. Wilt u een strak en naadloos effect creëren met uw vloer? Neem eens een kijkje tussen onze design gietvloeren!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Soorten gietvloeren

In ons assortiment bieden wij verschillende design gietvloeren aan:

Voordelen design gietvloeren

Gietvloeren zorgen voor eenheid in uw interieur en verbinden verschillende ruimtes. Toch kennen gietvloeren nog veel meer voordelen:

  • Naadloos, en zo een prachtige basis;
  • Veerkrachtig;
  • In diverse kleuren beschikbaar;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • Uv-bestendig;
  • Vloeistofdicht.

Dunne gevlinderde vloer in de woonkamer

Betonlook gietvloer: Italiaanse betonlook vloer

Bent u op zoek naar een dunne gietvloer die lijkt op een echte gevlinderde betonvloer? Dan is de Italiaanse betonlook vloer dé vloer die u zoekt. Deze karakteristieke vloer is maar 3 millimeter dik en wordt afgewerkt door middel van vlinderen. Hierdoor krijgt deze vloer hetzelfde uiterlijk als de gevlinderde betonvloer.

De Italiaanse betonlook vloer is er maar liefst in 12 kleuren. Deze kleuren verwerken in de vloermix van cement en hars. Dat betekent dat de kleur in het hele mengsel terechtkomt, mee wordt gevlinderd en dus ook mee uithardt. Hierdoor slijt de kleur niet meer van de vloer.

Egale basis: PU gietvloer

De PU gietvloer is een strakke egale vloer gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan is een kunststof waardoor het een zachte en comfortabele vloer is. Deze design gietvloer is dus perfect voor uw 1e verdieping waar slaapkamers en badkamers komen! Deze vloer is 100% vuil- en vloeistofdicht. Hierdoor is de PU gietvloer tot en met het douchegedeelte door te leggen.

De PU gietvloer is in iedere RAL- en NCS-kleur aan te brengen. Deze vloer past dus in iedere woonstijl en is de perfecte basis van het interieur.

Gietvloer op basis van mineralen: Minerale gietvloer

Wilt u een naadloze vloer met karakter? Kijk eens naar de minerale gietvloer. Deze vloer is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur en heeft een dikte van ca. 8 millimeter. De minerale gietvloer is naadloos en wordt afgelakt. Hierdoor is het onderhoud van deze vloer erg makkelijk!

Een eyecatcher in huis: Metallic gietvloer

Bent u op zoek naar een unieke vloer voor in uw woning? Misschien is de metallic gietvloer wel iets voor u. De metallic gietvloer is een gietvloer met een glimmende uitstraling en een marmerlook. Deze uitstraling maakt de vloer uniek. En dit in slechts een paar millimeter dik.

Deze prachtige vloer is verkrijgbaar in 8 unieke kleuren en door te leggen door uw hele woning. Let wel even op bij de badkamer, hier is deze gietvloer niet geschikt voor.

gietvloer prijs berekenen

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een naadloze gietvloer op basis van cement. Deze design gietvloer is maar enkele millimeters dik. Hierdoor is deze vloer toe te passen in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande woningen die verbouwd worden.

De cementgebonden vloer is verkrijgbaar in 6 kleuren. De naadloze vloer is door te leggen door het hele huis, met uitzondering van de badkamer.

Meer weten over design gietvloeren?

Wil jij nog veel meer weten over onze design gietvloeren? Neem dan eens contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom! Wij adviseren u graag in de keuze voor uw perfecte vloer.
Contact opnemen

Ons meest recente werk