SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wilt u graag langskomen in onze showroom? Wij zijn open! Tijdens onze showroomafspraken houden wij rekening met de maatregelen van het RIVM. Wanneer u een afspraak maakt krijgt u persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Wilt u een gratis één op één afspraak plannen? Neem dan contact met ons op of bel naar 0488 750 961. ×

Gevlinderde betonvloer

Wij leveren de échte gevlinderde betonvloer. Dit zijn geen gietvloeren, maar puur constructieve natuurlijke betonvloeren, zonder toevoeging van kunststoffen. De betonvloer (van minimaal 7 cm) vlinderen we voor een sterk verdichte toplaag met een gewolkt uiterlijk. Door deze unieke uitstraling is een gevlinderde betonvloer geschikt voor vrijwel ieder interieur en zowel geschikt voor in huis als voor kantoor- of winkelpanden.

Showroom

Showroom
Vloertypen vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Samen de kleurkeuze maken

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Informerend en inspirerend

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde woonbeton vloer realiseren wij vanaf 60 m².

Gevlinderde betonvloer

Na het storten en uitharden starten we met het vlinderen van de betonvloer. Dit doen wij met een speciale vlindermachine. Door het vlinderen van het beton krijgt de vloer een sterk verdichte toplaag en het gewolkte uiterlijk. Voor en tijdens het vlinderen strooien we de toplaag in de gevlinderde betonvloer voor de gewenste kleur.

Voordelen van een gevlinderde betonvloer:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies en begeleiding door vaste medewerkers. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij verzorgen uw gevlinderde betonvloer van A tot Z!

Gevlinderde betonvloer op kleur

Om de gevlinderde betonvloer geheel naar wens en smaak samen te stellen kunt u ervoor kiezen om een gekleurde toplaag in de betonvloer te laten aanbrengen. De meest gekozen kleuren zijn uiteraard de grijs- en zandtinten. Ook voor bijvoorbeeld rood, groen of blauw kunt u bij ons terecht maar deze kleuren zijn niet te zien bij ons in de showroom en deze pigmenten zijn duurder dan de grijs- en zandtinten die u bij ons in de showroom kunt zien.

Wanneer u kiest om geen gekleurde toplaag toe te voegen weten we niet hoe de kleur van de gevlinderde betonnen vloer uitpakt.

gevlinderde betonvloer, gevlinderde woonbeton vloeren

Gevlinderde betonvloer impregneren

Na het vlinderen is de gevlinderde betonnen vloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. Om uw woonbeton vloer beter te beschermen adviseren wij u de gevlinderde betonvloer te impregneren. Met het impregneren verhoogt u de dichtheid van circa 85% naar 95% dichtheid. Na het impregneren is het goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk. Voor het onderhouden zijn er drie typen onderhoud. Dagelijks onderhoud, wekelijks onderhoud en onderhoud na een jaar. Op de pagina onderhoud gevlinderde woonbeton vloer leest u alles over het onderhouden van de gevlinderde betonvloer.

Gevlinderde betonvloer prijs m²: vanaf € 57,50 excl. btw

Graag nodigen wij u van harte uit voor een adviesgesprek bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden gebaseerd op uw situatie en woonwensen. Aan de hand van deze afspraak stellen we een passende prijsopgave voor u op. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen over gevlinderde betonvloeren vlinderen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk