SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer

Wij leveren échte gevlinderde betonvloeren. Dit zijn geen gietvloeren, maar puur constructieve natuurlijke betonvloeren, zonder toevoeging van kunststoffen. De betonvloer (van minimaal 7 cm) wordt gevlinderd voor een sterk verdichte toplaag met een gewolkt uiterlijk. Door deze unieke uitstraling is een gevlinderde betonvloer geschikt voor vrijwel ieder interieur en zowel geschikt voor in huis als voor kantoor- of winkelpanden.

Eigen showroom

Eigen showroom
Kom eens gezellig langs

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Kijk welke kleuren matchen

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesafspraak

Gratis adviesafspraak
Vrijblijvend en informatief !

Direct een prijsindicatie?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.Wij leveren gevlinderde woonbeton vloeren vanaf 60 m²

Gevlinderde betonvloer

Na het storten en uitharden van de betonvloer wordt de betonvloer gevlinderd. Dit doen wij met een speciale vlindermachine. Door het vlinderen van het beton krijgt de vloer een sterk verdichte toplaag en het gewolkte uiterlijk. Nadat de betonvloer gevlinderd is, wordt de toplaag ingestrooid voor de gewenste kleur en wordt de betonvloer gepolijst.

Voordelen van een gevlinderde betonvloer:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Energiezuinig
  • Slijtvast
  • Krasvast
  • Naadloos
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Weinig onderhoud
  • Steeds mooier in de loop der jaren

Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies en begeleiding door vaste medewerkers. Zo hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Wij verzorgen uw gevlinderde betonvloer van A tot Z!

Gevlinderde betonvloer prijs m²: vanaf € 57,50 excl. btw

Normaal gesproken maken we een offerte na bezoek aan de showroom. Daar hebben we een aantal voorbeelden van vloeren liggen qua kleur en afwerking. Ook zijn er diverse manieren om de vloer te behandelen en te beschermen tegen indringen van vuil- en vloeistoffen. Deze kunt u direct bekijken en desgewenst testen.

Als uw wensen duidelijk zijn en we een passende vloer uitgezocht hebben kunnen we daar direct een prijsopgave voor maken. Dan zijn alle kosten duidelijk en overzichtelijk. Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u geheel vrijblijvend het juiste advies krijgt.

Ook kunt u alvast online meer informatie opvragen over betonvloeren vlinderen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op, om samen met u de offerte door te nemen.

Ons meest recente werk