SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonnen tafel, betonnen tafels, betontafel

Betonnen tafel op maat gemaakt

Een robuuste betonnen tafel, volledig naar eigen smaak is een perfecte aanvulling voor elk interieur. Betonnen tafels kunnen buiten en binnen worden gebruikt, vanwege de duurzaamheid van het beton. De tafels van Willem Designvloeren zijn gemaakt van kwalitatief beton en zijn daarom zeer solide.

Betonnen tafel naar eigen ontwerp, leverbaar vanaf € 250,-

Een betonnen tafel kan helemaal zelf worden ontworpen. Dit kan klassiek, industrieel of sierlijk zijn. De afwerking van de beton tafel kan ook volledig naar eigen smaak zijn. Zo kan het blad gepolijst worden of in een eigen gekozen kleur worden gemaakt. De poten van de tafel kunnen in diverse materialen worden geleverd, zoals RVS of eikenhout. De combinaties van beton met andere materialen zijn eindeloos en leveren steeds een prachtig , vernieuwend resultaat. Het blad kan in alle maten geleverd worden, zodat het in elk huis past.

Gebruiksgemak van betonnen tafels

Betontafels hebben weinig onderhoud nodig en zijn zeer sterk. Een betonnen tafel kan binnen en buiten worden gebruikt. Bovendien is het tafel beton hittebestendig, zodat u zonder onderzetter een hete pan op tafel kan zetten. Het oppervlak is makkelijk schoon te houden met een speciale reiniger voor beton. Betonnen tafels van Willem Designvloeren kunnen jaren mee, omdat het materiaal zeer duurzaam is.

Betonnen tafel voor buiten

Een betontafel die buiten staat, zal met het juiste onderhoud zeer robuust blijven. Het oppervlak is krasbestendig en is makkelijk schoon te houden. Omdat het beton van kwalitatief hoogwaardige materialen is, is de betonnen tafel slijtvast.

Service en advies

Wij van Willem Designvloeren geven u graag eerlijk advies bij de aanschaf van een betontafel of andere betonwerken. U kunt eerst een offerte aanvragen of contact met ons opnemen over de mogelijkheden van onze beton tafels, zoals ontwerp, afmeting en afwerking. Vragen over onderhoud of schoonmaken kunt u gerust altijd stellen, wij weten raad.