SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Betonlook vloer prijs

Betonlook vloeren zijn er in verschillende soorten. Maar ze hebben één ding gemeen: een naadloos en strak design dat past in bijna elk interieur. Als je een betonlook vloer overweegt, is het fijn om te weten waar je qua prijs aan moet denken. In dit blogartikel vertellen we je meer over de prijzen van betonlook vloeren.

Vind je betonlook vloeren net als wij prachtig? Of past een gevlinderde betonvloer niet in jouw woning en zoek je een alternatief? Keuze genoeg, want je kunt kiezen uit maar liefst zes soorten betonlook vloeren:

  • Italiaanse betonlook vloeren
  • Beton ciré vloeren
  • Minerale gietvloeren
  • Cementgebonden gietvloeren
  • PU gietvloeren
  • Metallic gietvloeren

Deze vloeren zijn allemaal maar een paar millimeter dik en sommige vloeren zijn in alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar. Wil je graag weten wat je ongeveer kwijt bent per soort betonlook vloer? Je ziet hier de prijzen per soort, inclusief btw. Houd er rekening mee dat hier de prijzen van epoxy en egaline nog bijkomen.

Beton ciré

Beton ciré, letterlijk gewreven beton, is een betonstuc dat we met een spaan aanbrengen. Deze betonlook is in alle kleuren verkrijgbaar. En het mooie van beton ciré is dat je kunt kiezen wat voor afwerking je wilt. Omdat we beton ciré aanbrengen met een spaan kunnen we het gladder of juist met meer structuur aanbrengen. De prijs van deze betonlook vloer?

Exclusief epoxy en egaline ligt de prijs van deze vloer tussen de €75,95 en €155,95 per m2, afhankelijk van het aantal vierkante meters. Wij gebruiken bij alle betonlook vloeren staffelprijzen. Hoe meer vierkante meters vloer, hoe lager de prijs in verhouding per vierkante meter. En wist je dat je beton ciré ook op de wanden kunt aanbrengen?

beton ciré, beton ciré vloer, betonlook, betonlook vloer

Minerale gietvloer

De minerale gietvloer is een betonlook vloer met een strak en naadloos design. Deze vloer kun je kiezen in elke RAL- en NCS-kleur. Voor een minerale gietvloer ben je tussen de €74,95 en €94,95 kwijt per vierkante meter. Afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer maken we, je raadt het al, op basis van cement. Deze vloer is dus echt een vloer met de look van beton. Per vierkante meter betaal je tussen de €84,95 en €104,95.

PU gietvloer

De PU gietvloer is de enige betonlook vloer die ook in het douchegedeelte van de badkamer kan. Waarom? Omdat het een vloer is op basis van kunststof: waterdicht dus. De PU gietvloer is in alle RAL- en NCS-kleuren beschikbaar. En zelfs in een combinatie van twee kleuren om een echt betonlook effect te creëren. De prijs van deze betonlook vloer? Voor een PU gietvloer betaal je tussen de €87,50 en €138,-. Deze prijs is al inclusief egaline.

pu gietvloer eettafel, eetkamer pu gietvloer

Metallic gietvloer

De laatste betonlook vloer is de metallic gietvloer. Een vloer met een marmerlook die in zes bijzondere kleuren verkrijgbaar is: chartreux, venato, marrone, siena, aurum, menta, cobre en bordeaux. Dit zijn twee grijstinten, twee groenige tinten, twee bruinige tinten en twee terracotta kleuren. Wat betaal je voor deze betonlook vloer per vierkante meter? Tussen de €123,95 en €164,95.

Epoxy en egaline

Zoals je gelezen hebt, zijn alle prijzen exclusief epoxyprimer en egaline. Dit zijn twee materialen die we onder je betonlook vloer aanbrengen. Ze zorgen voor hechting en een gladde ondergrond. Als dat nodig is natuurlijk. Daarom zijn deze prijzen niet inbegrepen in de prijs per vierkante meter voor het type vloer. De prijs van epoxy en egaline is opnieuw afhankelijk van het aantal vierkante meters. Hoe meer oppervlakte, hoe minder de prijs per vierkante meter. Voor epoxyprimer betaal je tussen de €11,45 en €15,45. Egaline kost tussen de €19,95 en €27,45.

Wat is de prijs voor mijn betonlook vloer?

Zoals je ziet zijn de prijzen per betonlook vloer verschillend en ook nog eens afhankelijk van de oppervlakte. Wil je graag een prijs gebaseerd op jouw situatie? Vul dan ons onze prijsindicator in of neem contact op om jouw wensen door te spreken. En natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Maak wel van tevoren even een afspraak.
Afspraak maken Prijsindicatie berekenen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.