SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Gevlinderde woonbeton vloer met beton ciré wanden en kleipleister wanden van American Clay | Willem Designvloeren

Beton cire: welke kleur past bij jouw interieur?

Beton ciré is een betonstuc dat we zowel op vloeren als muren aanbrengen. Het heeft een rustieke en eigentijdse uitstraling, is maar een paar millimeter dik en er is nog een voordeel: beton ciré kunnen we in elke kleur maken! Welke beton ciré kleur past bij jou?

Beton cire kleuren

Bij beton ciré werken we met RAL- en NCS-kleuren. RAL-kleuren kennen veel mensen wel van het uitzoeken van verf bijvoorbeeld. Misschien zijn NCS-kleuren je ook wel bekend. Dit kleurensysteem wordt internationaal gebruikt in de design- en architectuurwereld.

Beton ciré is een betonlook product: het heeft veel weg van de uitstraling van beton. In de praktijk zien we dan ook dat veel klanten kiezen voor zandkleur- en grijstinten. Deze kleuren versterken de gelijkenis met beton. Natuurlijk kun je ook gaan voor een totaal andere beton ciré kleur. Denk aan een mooie trendkleur op de muur, zoals een zachte lila-tint of misschien wil je wel warmte creëren met een donkere bruintint.

Beton ciré structuur

Naast de kleur is namelijk ook de structuur van beton ciré van grote invloed op de uitstraling. Beton ciré betekent gewreven beton en dat is ook precies wat je ziet in de structuur. We brengen beton ciré met een spaan aan. Daarbij kun je met onze vakmannen afstemmen of je veel of juist weinig structuur wilt in jouw beton ciré vloer of muur.

Hoe kies je een beton cire kleur?

Het kiezen van kleuren is vaak een van de lastigste dingen bij het vormgeven van een interieur. Misschien werk je wel samen met een architect of interieurstylist, misschien kies je het allemaal zelf uit. Het is natuurlijk fijn als je een beton ciré kleur en structuur in het echt kunt zien. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Opheusden.

Beton cire kleur bekijken

In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden van beton ciré. Natuurlijk kunnen we je niet alle RAL- en NCS-kleuren in het echt laten zien, maar je kunt een goede indruk opdoen van beton ciré. Daarnaast kun je bij het plannen van een afspraak vragen om de hulp van een van onze adviseurs. Neem gerust een moodboard mee of staaltjes van andere onderdelen in huis.

Beton ciré: online inspiratie opdoen

Voor je een bezoek aan onze showroom plant, kun je natuurlijk online al inspiratie op doen. Op onze inspiratiepagina vind je meerdere beton ciré kleuren op vloeren en muren.

Bel of mail voor een afspraak

Wil jij beton ciré kleuren komen bekijken in onze showroom? Welkom! Bel of mail even voor het maken van een afspraak, dan zorgen wij dat de juiste verkoopspecialist voor je klaarstaat. En een bakje koffie natuurlijk!
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.