SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

B2B

Bent u geen particulier maar bent u toch op zoek naar een beton- of betonlook vloer voor uw bedrijf of voor uw opdrachtgever? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoofdzakelijk (circa 80%) richten wij ons op de particuliere markt, maar werken ook graag samen met architecten, interieur-stylisten en aannemers.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Gevlinderde betonvloeren

Wij bieden twee verschillende soorten betonvloeren. Gevlinderde woonbeton vloeren en industriële betonvloeren. Voor de gevlinderde woonbeton vloeren helpen we u bij Willem Designvloeren B.V. graag verder, maar voor de industriële betonvloeren verwijzen wij u door naar Willem Betonwerken B.V. Willem Betonwerken levert onder andere bedrijfsvloeren, constructievloeren, showroomvloeren en horecavloeren.

Betonlook vloeren

Naast gevlinderde betonvloeren leveren wij ook betonlook vloeren. Onder de betonlook vloeren hebben wij zes verschillende vloertypen: beton ciré vloeren, cementgebonden gietvloeren, Italiaanse betonlook vloeren, minerale gietvloeren, metallic gietvloeren en PU gietvloeren. Er wordt vaak voor een betonlook vloer gekozen als een échte gevlinderde betonnen vloer niet mogelijk is qua hoogte of qua vuil- en vloeistofdichtheid.

Beton ciré

Naast de beton ciré vloeren realiseren wij ook beton ciré wanden. Beton ciré straalt sfeer en luxe uit wat perfect is in bijvoorbeeld een mooi restaurant. Daarnaast heeft beton ciré het grote voordeel dat het gemakkelijk afneembaar is. De sfeer en de voordelen maakt beton ciré uitermate geschikt om een ruimte warm aan te kleden. Wist u dat u beton ciré ook op meubels kunt toepassen? Wat dacht u van de welkomstbalie in een entree met een stoere betonlook? Of de koffiecorner van uw vergaderruimte bekleden met beton ciré? Kortom met beton ciré zijn er mogelijkheden genoeg! Wij vertellen u er graag alles over.

Showroom

U bent van harte welkom voor een afspraak bij ons in de showroom. U mag langs komen, eventueel samen met de opdrachtgever, voor een specifiek project. Vanzelfsprekend mag u ook langskomen voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u liever vooraf meer informatie en prijzen ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in. Wilt u een uitgebreide aanvraag doen met bestektekeningen en bijbehorende tekst? Stuur dan een e-mail naar: info@willemdesignvloeren.nl

Wij kijken er naar uit om samen uw project op te pakken!

Ons meest recente werk