SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Kosten beton ciré

Beton ciré is een prachtige toepassing voor zowel vloeren als wanden. Het gewreven beton, zoals het letterlijk vertaald heet, heeft een rustieke uitstraling die veel sfeer geeft aan uw woning of ander pand. Daarnaast kan beton ciré in alle kleuren. Het is niet voor niets een gewilde vloer- en wandafwerking. Maar wat zijn de kosten van beton ciré?

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

We noemden al even wat bijzondere kenmerken van beton ciré. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor op uw vloer of muur en houdt u van natuurlijk en industrieel? Dan is beton ciré u op het lijf geschreven.

Van landelijk tot modern

Het materiaal komt niet alleen goed tot z’n recht in woonboerderijen of landelijke huizen, maar is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld moderne interieurs. Doordat het in elke kleur te maken is én u zelf uw voorkeur kunt aangeven op de mate van structuur kan beton ciré veel verschillende uitstralingen hebben.

Beton ciré in de badkamer

De ruimte in huis waar misschien wel het vaakst voor beton ciré wordt gekozen is de badkamer. En dat is ook niet zo gek. Een natuurlijke kleur beton ciré op de muur geeft de ruimte een serene look. Een uitstraling waardoor je direct helemaal tot rust komt.

Maar dat is niet het enige. Beton ciré is super onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Nooit meer voegen schrobben, dat is misschien wel het grootste genot!

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

Beton ciré aanbrengen

Ook in de andere ruimtes van een huis, zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, hal en wc mogen we vaak beton ciré aanbrengen. Beton ciré brengen we aan met een spaan. Het is dus echt een ambacht. Vakwerk. Na een eerste laag kunt u bekijken of u het liever wat rustiger of wat drukker hebt. Of dat het misschien wel precies goed is. Onze vakmannen gaan dan bij het aanbrengen van de tweede laag uit van uw voorkeur. Daarna brengen zij nog een epoxycoating en laklagen aan.

Kosten beton ciré

Misschien droomt u wel van beton ciré in de keuken, woonkamer of badkamer. Het is fijn om dan ook een indicatie van de prijs te hebben. Bij beton ciré kunnen we geen vaste prijs per vierkante meter noemen. De prijs is namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk: is het voor een vloer of muur, moet de ondergrond voorbewerkt worden, hoeveel vierkante meter is het, enzovoorts.

PU gietvloer in combinatie met beton ciré wanden in het toilet

Dit kost beton ciré in uw woning

Omdat wij helemaal begrijpen dat u wel graag wilt weten waar u qua prijs aan moet denken, hebben we een rekentool ontwikkeld. Het werkt simpel: u vult in of u een beton ciré muur of vloer wilt en hoeveel vierkante meter u nodig hebt. Binnen een paar minuten ontvangt u een indicatie van de kosten van beton ciré in uw mailbox.
Rekentool gebruiken

Offerte per mail of telefonisch?

Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen met uw vraag. We bespreken graag met u uw wensen en situatie. Na contact kunnen we u een goede richtprijs geven, maar een exacte prijsopgave maken we na een bezoek in onze showroom.

Beton ciré showroom

Bent u er al over uit dat u beton ciré wilt of twijfelt u misschien wel tussen beton ciré en een gietvloer of gevlinderde betonvloer? U kunt al onze vloer- en wandafwerkingen bekijken in onze showroom in Opheusden. Van harte welkom!
Afspraak maken

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.