SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Kosten beton ciré

Beton ciré is een prachtige afwerking voor zowel vloer, als wanden. Deze betonstuc geeft een rustieke uitstraling aan uw woning, die veel sfeer met zich meebrengt! Ook een groot voordeel van deze afwerking is, dat deze in iedere RAL- en NCS-kleur toe te passen is. Zo past deze vloer- en wandafwerking in iedere ruimte en stijl. Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten van deze vloer- en wandafwerking. Daarom vertellen wij u op deze pagina alles over de kosten van beton ciré.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Prijsindicatie ontvangen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter en ontvang snel een prijsindicatie in uw mailbox.

Hierboven noemden wij al wat bijzondere kenmerken van deze prachtige afwerking. Spreekt dit u aan, bent u op zoek naar iets bijzonders voor op de vloer en/of op de wand en houdt u van een natuurlijke maar tegelijkertijd industriële sfeer? Dan is beton ciré een ideaal product voor u!

Van landelijk tot moderne stijl

Bij een beton ciré afwerking denkt u misschien al snel aan een woning met een landelijke stijl. Maar doordat beton ciré in iedere kleur toe te passen is, en u zelf uw voorkeur aan kunt geven qua structuur, kan deze afwerking toegepast worden in iedere woonstijl.

Beton ciré in de badkamer

De ruimte waar misschien wel het meeste gekozen wordt voor beton ciré, is de badkamer. En dat snappen wij heel goed! Een natuurlijke kleur beton ciré op de wanden zorgt voor een serene en natuurlijke sfeer. Een sfeer waarin u direct tot rust komt.

Een ander groot voordeel van beton ciré is dat dit materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. Dit betekent dat het schrobben van voegen voorgoed verleden tijd is!

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

Beton ciré aanbrengen

Ook in de andere ruimtes van het huis zoals de keuken, woonkamer, slaapkamer, hal en wc mogen we vaak beton ciré aanbrengen. Beton ciré brengen we, handmatig, aan met een spaan. Het is dus echt vakwerk. Na de eerste laag laten wij u de uitstraling bepalen, en kunt u aangeven of u het liever wat rustiger of wat drukker aangebracht wilt hebben. Onze vakmannen houden hier bij het aanbrengen van de tweede laag rekening mee. Nadat de beton ciré lagen droog zijn, brengen wij nog twee laklagen aan.

Kosten beton ciré

Droomt u van beton ciré in uw keuken, woonkamer of badkamer? Het is dan fijn om alvast een indicatie van de prijs te hebben. Bij beton ciré werken wij met staffelprijzen. Het is dan ook lastig om één prijs per vierkante meter te noemen. Ook hangt de prijs af van verschillende factoren. Is het een wand of een vloer? Moet de ondergrond voorbewerkt worden? Hoeveel vierkante meter moeten wij aanbrengen? En noem het maar op!

Toch begrijpen we goed dat u vooraf wilt weten waar u aan moet denken wanneer u voor deze afwerking kiest. Daarom hebben wij een handige rekentool die dit voor u berekent. Het werkt simpel: u vult in of u een beton ciré muur of vloer wilt en hoeveel vierkante meter u nodig hebt. Binnen een paar minuten ontvangt u een indicatie van de kosten van beton ciré in uw mailbox.
Rekentool gebruiken

Offerte aanvragen

Voor een specifieke prijs raden wij u aan om contact met ons op te nemen! Wij plannen graag een afspraak met u in, in onze showroom. Hierbij bespreken wij u wensen en situatie graag en berekenen wij een exacte prijs voor u!

Contact opnemen!

Ons meest recente werk