SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

vloeren betonlook, beton ciré prijzen, beton ciré vloer woonkamer, betonlook woonkamer. beton cire woonkamer, betonlook woonkamer, woonkamerinspiratie

Beton ciré woonkamer: een tijdloze basis

Beton ciré is een razend populair product dat niet meer weg te denken is in de huidige interieurs. En dat is niet voor niets. Beton ciré is tijdloos, stijlvol en steeds uniek en verrassend. Ze zeggen dat een huis nooit af is maar met een beton ciré vloer leg je alvast een perfecte basis. Wil jij meer weten over beton ciré en hoe je dit toepast in de woonkamer? We vertellen je er graag meer over.

Dit is beton ciré in een notendop

Voordat je beton ciré zomaar in jouw woonkamer legt wil je ongetwijfeld weten wat beton ciré is. Beton ciré is een betonstuc wat met een spaan aangebracht wordt op de vloer. Deze betonstuc heeft de looks van beton en valt daarom in de familie van betonlook vloeren- en wanden, is maar een paar millimeter dik en in elke RAL- en NCS- kleur verkrijgbaar.

Wat kost beton ciré?

Het prijskaartje van beton ciré hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de voorbewerking zoals de epoxyprimer en de egalinelaag. Maar ook eventuele reiskosten die we doorberekenen bij een lange reisafstand. Benieuwd wat beton ciré voor jou gaat kosten? Gebruik dan onze rekentool. Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en verzend je aanvraag. Je ontvangt dan een prijsindicatie in jouw mailbox.
Prijsindicatie aanvragen

Beton ciré in de woonkamer van een nieuwbouwhuis

Heb jij een nieuwbouwhuis en wil je graag beton ciré in de woonkamer? Dat kan! Omdat beton ciré een paar millimeter dik is, is het belangrijk dat er een goede ondervloer ligt. Vaak wordt een nieuwbouwhuis opgeleverd met een zandcement dekvloer. Dat is een goede basis voor beton ciré.

Bijna elke woning is of wordt tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Grote kans dus dat jij ook vloerverwarming hebt in jouw nieuwbouwhuis. Om beton ciré in de woonkamer aan te brengen moet je vooraf het opstartprotocol van de vloerverwarming volgen. Dit is noodzakelijk om te kunnen zien hoe de ondervloer hierop reageert. Als er bijvoorbeeld wat scheuren ontstaan dan kunnen wij die eerst voorbewerken voordat we de beton ciré vloer aanbrengen.

beton ciré woonkamer, betonlook vloer woonkamer

Beton ciré in de woonkamer van een bestaande woning

Misschien is een nieuwbouwhuis juist helemaal niets voor jou maar is jouw oog gevallen op een oud karakteristiek jaren ’30 huis of een oude woonboerderij, een echte opknapper. Kan beton ciré dan ook vraag je je misschien af. Jazeker! Op een bestaande zandcement dekvloer of zelfs op een vaste tegelvloer kan beton ciré aangebracht worden. Op een houten vloer beton ciré aanbrengen raden we af in verband met de werking.

Is er nog geen vloerverwarming maar wil je dit wel graag aanbrengen of laten aanbrengen? Je kunt ervoor kiezen om vloerverwarming in te frezen in de zandcement dekvloer. Ook in dit geval moet van tevoren het opstartprotocol van de vloerverwarming opgevolgd worden.

Voordelen van beton ciré

  • Toe te passen in de bestaande- en nieuwbouwwoningen
  • Samen met vloerverwarming een perfecte combinatie
  • Stijlvol, tijdloos en uniek design
  • Naadloos en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk

vloer betonlook

Kom beton ciré bekijken

Wil jij nadat je een prijsindicatie hebt ontvangen een exacte prijs? Of wil je beton ciré in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek bij ons in de showroom. Onze adviseur helpt je graag en we zorgen ervoor dat de koffie klaar staat!
Afspraak maken