SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met onze BHV training zijn wij op vrijdag 25 november de hele dag gesloten! ×

Betonlook stuc ciré in de badkamer

Voordelen beton ciré badkamer

Dat beton ciré een prachtige uitstraling geeft in de badkamer ben je waarschijnlijk wel met ons eens. Maar wat zijn de voordelen van beton ciré in de badkamer? Daarover lees je meer in dit blogartikel.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven beton. Deze techniek komt van oorsprong uit Frankrijk. De Fransen gebruikten deze techniek om beton een mooiere uitstraling te geven. Al was het toen nog wel een dikker product. Door de jaren heen is beton ciré ontwikkeld tot een strakke stuc die met een dunne laag wordt aangebracht. Beton ciré heeft een laagdikte van een paar millimeter waardoor het product toepasbaar is op wanden, vloeren, trappen en meubels. Door deze dunne laagdikte is het licht in gewicht. Al met al heeft beton ciré een natuurlijke en rustige uitstraling, met de looks van echt beton.

Beton ciré in de badkamer: naadloos & hygiënisch

Beton ciré brengen we helemaal naadloos aan op de wanden van de badkamer. Deze naadloze afwerking zorgt voor een rustige, serene look zonder onderbreking van voegen. Naast de uitstraling van de beton ciré wanden is beton ciré door het naadloze design ook makkelijk schoon te maken. Dit is één van de grote voordelen van beton ciré. Het schrobben van voegen is bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd.

Lees ook: beton ciré badkamer: informatie en inspiratie

Uitstraling en kleur

Ook de uitstraling is een voordeel van beton ciré. Je kunt namelijk zelf de uitstraling kiezen. De kleur voor jouw beton ciré in de badkamer is in elke RAL- en NCS- kleur te kiezen. Ten tweede kun je naast de kleur ook de structuur kiezen. Wil je een grove robuuste uitstraling of juist een rustige serene look. Het is allemaal mogelijk. Zo creëer je jouw eigen, unieke beton ciré in jouw badkamer.

Waterdicht

Het derde grote voordeel van beton ciré is dat het met behulp van de juiste coating en laklagen helemaal waterdicht is. Daarom is beton ciré ook toepasbaar op de wanden in het douchegedeelte.

Voordelen beton ciré badkamer

  • Naadloos en daardoor makkelijk schoon te maken en te houden
  • Unieke en eigen uitstraling
  • Waterdicht en daarom ook toepasbaar op de wanden in het douchegedeelte

voordelen beton ciré badkamer, beton ciré badkamer, badkamer beton ciré

Schoonmaken beton ciré wanden badkamer

Ondanks dat beton ciré makkelijk schoon te houden is, heeft het natuurlijk wel onderhoud nodig. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, bleek of ontkalker op de beton ciré wanden, maar gebruik voor het schoonmaken een PH neutraal schoonmaakmiddel en bijvoorbeeld een vochtige microvezeldoek. Gebruik ook geen schuursponsjes op de beton ciré. Hiermee beschadig je de laklagen en is de wand niet meer waterdicht. Een PH-neutraal schoonmaakmiddel voor beton ciré bestel je eenvoudig via onze webshop.

Wat kost beton ciré in de badkamer?

Is je interesse voor beton ciré in de badkamer gewekt nadat je de voordelen hebt gelezen? Dan ben je vast benieuwd welk prijskaartje er aan deze gave, naadloze wandafwerking hangt. Om je snel een goede prijsindicatie te geven hebben we een handige rekentool voor je ontwikkeld. Na het invullen van je gegevens en het aantal vierkante meter verzend je je aanvraag. Daarna ontvang je een prijsindicatie in je mailbox? Gebruik dan onderstaande button:
Prijs opvragen

Showroom

Kom eens langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te zien voor beton ciré in de badkamer. Wij vertellen je graag nog meer over de voordelen van dit mooie product. Naast de informatie van één van onze adviseurs helpen wij je ook bij het maken van de juiste kleurkeuze.
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.