SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook stuc ciré in de badkamer

Voordelen beton ciré badkamer

Dat beton ciré een prachtige uitstraling geeft in de badkamer ben je waarschijnlijk wel met ons eens. Maar wat zijn de voordelen van beton ciré in de badkamer? Daarover lees je meer in dit artikel.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven beton. Deze techniek komt oorspronkelijk uit Frankrijk. De Fransen gebruikten deze techniek om beton een mooiere uitstraling te geven. Al was het toen nog wel een dikker product. Door de jaren heen is beton ciré ontwikkeld tot een strakke stuc die we in een dunne laag aanbrengen.

Beton ciré is maar een paar millimeter dik, daardoor kun je dit product toepassen op wanden, vloeren, trappen en meubels. Door deze dunne laagdikte is het licht in gewicht. Al met al heeft beton ciré een natuurlijke en rustige uitstraling, met de looks van écht beton.

Beton ciré in de badkamer: naadloos & hygiënisch

Beton ciré brengen we helemaal naadloos aan op de wanden van de badkamer. Deze naadloze afwerking zorgt voor een rustige, serene look zonder onderbreking van voegen. Naast de uitstraling van de beton ciré wanden is beton ciré, door het naadloze design, ook makkelijk schoon te maken. Dit is één van de grote voordelen van beton ciré. Het schrobben van voegen is bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd.

Uitstraling en kleur

Ook de uitstraling is een voordeel van beton ciré. Je kunt namelijk zelf de uitstraling kiezen. Voor de kleur van beton ciré in jouw badkamer kun je kiezen uit alle kleuren. Daarnaast kun je ook de gewenste structuur kiezen. Wil je een grove robuuste uitstraling of juist een rustige serene look. Het is allemaal mogelijk. Zo creëer je je eigen, unieke beton ciré in jouw badkamer.

Waterdicht

Het derde grote voordeel van beton ciré is dat het met behulp van de juiste coating en laklagen helemaal waterdicht is. Daarom is beton ciré ook toe te passen op de wanden in het douchegedeelte.

Voordelen beton ciré badkamer

  • Naadloos en daardoor makkelijk schoon te maken en te houden
  • Unieke en eigen uitstraling
  • Waterdicht en daarom ook toepasbaar op de wanden in het douchegedeelte

Schoonmaken beton ciré wanden badkamer

Ondanks dat beton ciré makkelijk schoon te houden is, is er natuurlijk wel onderhoud nodig. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, bleek of ontkalker op de beton ciré wanden, maar gebruik voor het schoonmaken een PH neutraal schoonmaakmiddel en bijvoorbeeld een vochtige microvezeldoek. Gebruik ook geen schuursponsjes op de beton ciré. Hiermee beschadig je de laklagen en is de wand niet meer waterdicht. Een PH-neutraal schoonmaakmiddel voor beton ciré bestel je eenvoudig via onze webshop.
Schoonmaakmiddel bestellen

Wat kost beton ciré in de badkamer?

Is je interesse voor beton ciré in de badkamer gewekt na het lezen van deze voordelen? Dan ben je vast benieuwd welk prijskaartje er aan deze gave, naadloze wandafwerking hangt. Om je snel een goede richtprijs te geven hebben we een handige rekentool voor je ontwikkeld. Na het invullen van je gegevens en het aantal vierkante meter, verzend je je aanvraag. Daarna ontvang je een meteen een prijs in je mailbox.
Prijs berekenen

Showroom

Kom eens langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te zien voor beton ciré in de badkamer. We vertellen je graag nog meer over de voordelen van dit mooie product. Naast de informatie van één van onze adviseurs helpen wij je ook bij het maken van de juiste kleurkeuze. Bel je van tevoren om een afspraak te maken? Dan zorgen wij dat er een adviseur én de koffie klaarstaat.
Afspraak maken