SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonstuc keuken: vloer en wand

Wanneer u een nieuwe keuken gaat inrichten begint u natuurlijk met het oriënteren op het nieuwe keukenmeubel. Ook is hierbij het uitzoeken van de nieuwe vloer en wandbekleding niet onbelangrijk. Heeft u wel eens nagedacht over betonstuc in uw keuken? Betonstuc, oftewel beton ciré is stijlvol, tijdloos én onderhoudsvriendelijk! Op deze pagina leest u alles over betonstuc in uw keuken.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kost een beton ciré vloer?

Wilt u weten wat een beton ciré vloer kost op basis van uw situatie en aantal vierkante meters? We realiseren graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Wat is betonstuc?

Betonstuc wordt ook wel beton ciré genoemd. Beton ciré is een eeuwenoud product wat in verloop van tijd steeds naar een hoger niveau is gebracht. Ondertussen is beton ciré een hoogwaardige wandafwerking. Letterlijk betekent beton ciré: gewreven beton. Beton ciré kan op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. Ook in de keuken is deze betonstuc afwerking een hele goede mogelijkheid!

Betonstuc in de keuken op de vloer

Wilt u een betonlook creëren op de vloer in uw keuken maar past een echte betonvloer niet in uw situatie? Bijvoorbeeld doordat de hoogte niet haalbaar is of doordat de eigenschappen van écht beton niet bij u passen? Dan is beton ciré een uitkomst voor u! Dit type vloer is maar enkele millimeters dik en aan te brengen over bijvoorbeeld, een zandcement dekvloer. Beton ciré vloeren werken we af met verschillende laklagen en is daarom erg slijtvast en vuil- en vloeistofafstotend. Dé perfecte vloer voor in uw keuken als u het ons vraagt!

beton ciré aanbrengen, zwarte keuken, keuken zwart, zwarte keuken met betonlook, betonlook keuken, keukeninspiratie

Beton ciré in de keuken op de wand

Beton ciré is een goede keuze voor uw vloer, maar dat is niet alles! Dit betonlook stucwerk is ook de ideale wandbekleding voor in uw keuken. Uniek, origineel en goed schoon te houden! Omdat beton ciré afgelakt wordt kan deze betonstuc afwerking ook gebruikt worden als spatwand achter uw fornuis.

Voordelen betonstuc in de keuken:

  • Enkele millimeters dik;
  • In iedere RAL- en NCS-kleur toepasbaar;
  • Uniek, stijlvol en tijdloos;
  • Slijtvast;
  • Onderhoudsvriendelijk.

keukenwanden beton ciré, beton ciré wanden keuken

Wat kost beton ciré?

Om eenvoudig een prijsindicatie te berekenen voor uw situatie hebben wij een handige rekentool. Zo heeft u binnen no-time een prijsindicatie in uw mailbox. Vul uw gegevens in, het aantal vierkante meters en klik op verzenden. Binnen enkele minuten ontvangt u een prijsindicatie in uw mail!
Rekentool

Om u van tevoren alvast een grove indicatie te geven vindt u hieronder een aantal prijsvoorbeelden van beton ciré vloeren en beton ciré wanden.

Beton ciré vloer à 80 m²: €151,35 per m², inclusief btw, epoxy en egaline

Beton ciré vloer à 120 m²: €129,35 per m², inclusief btw, epoxy en egaline

 

Beton ciré wanden à 40 m²: €180,40 per m², inclusief btw en epoxy

Beton ciré wanden à 60 m²: €159,40 per m², inclusief btw en epoxy

Betonstuc zien, voelen en ervaren?

Bent u, net als wij, enthousiast geworden over beton ciré? Maak dan eens een afspraak in onze showroom! In onze showroom liggen verschillende voorbeelden en kunt u verschillende kleuren met elkaar vergelijken. Samen met één van onze adviseurs maakt u de beste keuze, die perfect past in uw situatie. Ook ontvangt u tijdens deze afspraak, een op maat gemaakte offerte! Zien wij u snel?
Afspraak maken!

Ons meest recente werk