SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In 2020 hebben we al 18.559 m² aan vloeren gelegd, daarom zijn we er even tussenuit van 24 juli tot en met 14 augustus. Vanaf 17 augustus bent u weer welkom in de showroom om onze mooie vloeren te bekijken. Natuurlijk wel even op afspraak in verband met COVID-19. Fijne zomer! ×

vloer betonlook

Een vloer in betonlook, iets voor jou?

Op zoek naar een betonlook vloer? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van beton en betonlook vloeren. Al jarenlang maken wij dagelijks mensen blij met een prachtige beton of betonlook vloer. We doen niets liever dan dat. Wij hebben namelijk een enorme passie voor pure materialen. Lees snel verder en doe inspiratie op!

Soorten vloeren

Wij bieden 3 soorten vloeren aan. Onder andere een gevlinderde woonbeton vloer. Dit is trouwens geen betonlook vloer maar een pure betonvloer. Deze storten we met een minimale dikte van 7cm. Dit is een massieve en industriële vloer. Met industrieel bedoelen we dat er in de vloer scheuren kunnen ontstaan. Deze vullen wij altijd op, zodat er meer een ader ontstaat in de vloer.

Vloer betonlook

Betonlook vloeren

Naast de gevlinderde woonbeton vloer hebben we ook een aantal betonlook vloeren. Waaronder een beton ciré vloer, een PU gietvloer en een cementgebonden gietvloer.

Beton ciré vloer

Wil jij graag een gevlinderde betonvloer in jouw woning maar kan dit qua dikte niet? Dan is beton ciré een prachtig alternatief. Deze betonlook vloer komt namelijk qua uitstraling het meest in de buurt van gevlinderd beton. Deze heeft ook een gewolkt en bewerkt uiterlijk. Dit komt omdat we de betonlook vloer met de hand smeren. Je kunt zelf bepalen of je de vloer wat drukker of rustiger gesmeerd wilt hebben.

PU gietvloer

Daarnaast hebben we ook 2 soorten gietvloeren. Waaronder een PU gietvloer. PU oftewel poly urethaan is een kunststof en hierdoor is het een wat zachter en warmere vloer. Dit maakt een PU gietvloer een zeer geschikte vloer voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Daarnaast is een betonlook vloer een prachtige, rustige basis voor jouw slaapkamer. Hierdoor rust jij zeker helemaal uit! Wil je meer weten over een PU gietvloer? Klik dan hier.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een betonlook vloer op basis van cement. Hierdoor is deze ook iets harder dan de PU gietvloer. Hierdoor is deze vloer ook minder kwetsbaar.

Een cementgebonden gietvloer valt qua uitstraling tussen de PU gietvloer en de beton cire vloer in. De betonlook vloer is minder egaal dan een PU gietvloer maar gladder dan een beton ciré vloer.

Een cementgebonden gietvloer is een sterke vloer, maar niet 100% slijt- en krasvast. Losliggend vuil is het grootste risico op beschadigingen. Daarom is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen, en een goede schoon- en droogloopmat bij iedere deur naar buiten te leggen. Ook goede viltjes onder schuivende delen zijn belangrijk.

Voor goede viltjes werken wij samen met Schratch No More. Meer weten? Klik dan hier.

Voordelen van betonlook vloer

De voordelen van een vloer in betonlook hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

  • In iedere RAL- en NCS kleur verkrijgbaar
  • Een prachtige rustige basis voor jouw interieur
  • Aan te brengen op een bestaande tegelvloer ( mits goed verlijmd)
  • 100% waterdicht
  • Een dikte van slechts enkele millimeters incl. egaline
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming

vloer betonlook

Aantal lagen betonlook vloer

Een betonlook vloer bestaat uit meerdere lagen. Hij bestaat uit ongeveer 6 lagen. Waaronder een epoxyprimer, een egaline, de betonlook vloer zelf en diverse laklagen. Per dag brengen we één laag aan. Dit betekent dat het aanbrengen van een betonlook vloer best veel tijd in beslag neemt.

Je moet er rekening mee houden dat je woning 2 weken niet bewoonbaar is. Daarnaast duurt het ongeveer een week om de vloer volledig uit te laten harden. Het duurt dus even, maar daarna kun jij heerlijk genieten van een prachtige betonlook vloer!

Kosten betonlook vloer

Overweeg jij om een prachtige betonlook vloer aan te schaffen? Dan zijn de kosten ook een belangrijk onderdeel! Daarom geven wij jou hier een indicatie van de prijs voor een betonlook vloer. We geven een indicatie af voor een vloer van 60m².

  • Egaliseren: €13,45 per m² BTW
  • Betonlook vloer €70,- per m² ex. BTW

Bovengenoemde prijzen zijn een schatting, voor een offerte op maat nodigen wij jou van harte uit in onze showroom te Opheusden. Klik hier om vrijblijvend een afspraak in te plannen!

Bezoek onze showroom

Benieuwd hoe een beton- of betonlook vloer er in het echt uitziet? Bezoek onze showroom en laat je inspireren!