SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

gietvloer vloerverwarming, gietvloer kosten, metallic gietvloer, gietvloer met marmerlook, betonlook, betonlook vloer

Een gietvloer in marmerlook: levendig en luxe

Met een gietvloer in marmerlook combineer je het beste van twee werelden. Een duurzame en energiezuinige vloer met een luxueuze uitstraling. Ben je op zoek naar een gietvloer in marmerlook dan sluit een metallic gietvloer waarschijnlijk helemaal aan bij je wensen.

Een vloer in marmerlook is een echte eyecatcher in een interieur. Tegelijkertijd heeft het een natuurlijke look die rust uitstraalt.

Waarom een gietvloer in marmerlook een goede keus is:

  • De metallic gietvloer in is leverbaar in acht prachtige natuurtinten op basis van de kleuren grijs, bruin, groen en terracotta.
  • De gietvloer is maar een paar millimeter dik.
  • Een marmerlook gietvloer kan over een tegelvloer aangebracht worden.
  • De gietvloer is super praktisch in onderhoud.

En vergeet het grootste pluspunt niet: de prachtige marmerlook natuurlijk!

gietvloer marmerlook, designfloor in de woning, gietvloer,

Hoe wordt een gietvloer in marmerlook gemaakt?

Een marmerlook vloer wordt opgebouwd in verschillende lagen. Een gietvloer heeft in totaal zo’n vier tot zes van die laagjes. We leggen een gietvloer dan ook in een week tijd. Elke keer een laagje erbij voor een strak en stevig resultaat. Na het gieten duurt het een week voor de vloer uitgehard en droog is. En dan is het tijd om jarenlang te shinen met deze levendige en luxe vloer!

Lees ook: Hoe bereken je de prijs van een gietvloer? 

Wat kost zo’n gietvloer?

Onze metallic gietvloeren (de marmerlook vloeren dus) zijn verkrijgbaar vanaf 95,00 per m2. We leggen de vloeren vanaf 25 m2. En hoe groter de oppervlakte, hoe meer korting je krijgt per vierkante meter. Goed om te weten: deze vloer is niet geschikt voor in de badkamer. Ben je op zoek naar een gietvloer voor in de badkamer? Bekijk dan eens de PU gietvloer.

Is de gietvloer in marmerlook alles waar je van droomt? Of heb je vragen over deze vloer? Je kunt vrijblijvend een prijsindicatie opvragen of ons bellen of mailen. We zijn je graag van dienst! En wil je liever met eigen ogen deze prachtvloer bewonderen? De koffie staat klaar in onze showroom in Opheusden!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.