SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Gevlinderde betonvloer keuken

Een gevlinderde betonvloer is ideaal om je keuken te voorzien van een stoere, industriële en geleefde uitstraling. Een gevlinderde betonvloer kan tegen een stootje, is naadloos en gaat jarenlang mee!

Mogelijkheden gevlinderde betonvloer in de keuken

Houd er rekening mee dat een gevlinderde betonvloer een minimale dikte heeft van 7 cm. In deze 7 cm is de vloerverwarming verwerkt. Daarom is de gevlinderde betonvloer alleen te realiseren bij nieuwbouw of grote renovatie.

woonbeton in de keuken, betonvloer keuken

Kleurmogelijkheden gevlinderde betonvloer keuken

Of u nu houdt van een industriële, landelijke, scandinavische of moderne keuken, een betonvloer past altijd. Omdat u kunt kiezen uit verschillende kleuren kunt u de betonvloer realiseren die bij uw keuken aansluit. Zo zien we de kleur middengrijs veel terug in een industrieel of scandinavisch interieur terwijl de kleur basisgrijs of basisgrijs gecombineerd met zandkleur vaak terug komt in een landelijk interieur.

Bescherming voor uw gevlinderde betonvloer in de keuken

Beton is van zichzelf een poreus product. Na het vlinderen van de gevlinderde betonvloer is de vloer voor circa 85% vuil- en vloeistofafstotend. Daarna is het belangrijk om de gevlinderde betonvloer in de keuken te impregneren om dit percentage te verhogen. Deze impregneer-behandeling zorgt voor een dichtheid van circa 95%. Deze behandeling is blank en mat en geeft geen andere uitstraling aan uw betonvloer.

Onderhoud voor uw gevlinderde betonvloer in de keuken

Na het impregneren van de gevlinderde betonvloer in uw keuken, is onderhoud van groot belang. Hiermee zorgt u ervoor dat de gevlinderde betonvloer in goede conditie blijft. Zo houdt u de vloer optimaal beschermd wat natuurlijk erg belangrijk is in uw keuken. Lees hier meer over het onderhouden van uw betonvloer.

Prijzen gevlinderde betonvloer in de keuken

De prijs is uiteraard voor u ook belangrijk. Om u een passende prijsopgave te bieden is het van belang het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het ontvangen van uw offerteformulier ontvangt u van ons een richtprijs voor uw gevlinderde woonbetonvloer in de keuken. Om een specifieke offerte op te stellen nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Bezoek onze showroom

U bent van harte uitgenodigd voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en situatie. Op basis van ons gesprek en uw woonwensen stellen wij een passende offerte voor u op. Daarbij helpen wij u ook bij het maken van de juiste kleurkeuze en ziet u de karakteristieke uitstraling van het product. Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen.