SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wij gaan er even tussenuit! Vakantiesluiting: vrijdag 29 juli t/m zondag 14 augustus. Maandag 15 augustus staan we weer voor u klaar! ×

Betonnen inrit

Genoeg van tegels die kunnen verzakken? Of onkruid wat tussen de voegen blijft liggen? Dan is een betonnen inrit wat voor u! Een inrit van beton is volledig naadloos en ook verzakkingen zijn voorgoed verleden tijd.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Betonnen inrit: de voordelen

 • Verzakt niet (afhankelijk van de ondergrond)
 • Naadloos
 • Vriest niet kapot
 • In te zagen tegelmotief (optioneel)
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Door te leggen naar het terras
 • Esthetisch

Betonnen inrit op kleur

Een betonnen inrit is op kleur verkrijgbaar. Beton heeft van zichzelf een grijze of bruine uitstraling. De ene keer is het wat bruiner dan de andere keer. Dit heeft mede te maken met het zand wat de betoncentrale in de betonmix toevoegt. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Maar om u zekerheid te bieden wat betreft de kleur, raden wij om een gekleurde toplaag te kiezen. U kunt kiezen uit verschillende grijs- en zandtinten. We maken uw inrit op kleur door kleurpigmenten te gebruiken. Deze strooien we over het beton heen en verwerken we in de toplaag van de inrit. Zo heeft u altijd zekerheid van de kleurtint.

Het vlinderen van een betonnen inrit

Onze betonnen inritten, binnenvloeren en terrassen vlinderen we altijd. Het vlinderen zorgt voor een gladde toplaag. De grove delen van de vloer worden zo naar beneden geduwd en de fijne deeltjes komen bovenop te liggen. Tijdens het vlinderen strooien we de kleurpigmenten in de toplaag. Daardoor verwerken we de kleurpigmenten in de toplaag. Op deze manier kan de kleur ook niet gaan vervagen.

betonnen inrit vlinderen

Dikte van een betonnen inrit

Voor een betonnen oprit hanteren we wel een minimale dikte. Dit omdat er auto’s op komen te staan. De betonnen oprit moet de dikte van de auto’s aankunnen. De minimale dikte van een betonnen inrit is 15 centimeter. Komt er op de inrit een camper te staan of meerdere auto’s, dan storten we de inrit wat dikker. Dan houden we een minimale dikte aan van 20 centimeter.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanbrengen van een betonnen inrit. Zo is het ook zeer goed te combineren met een betonnen terras. We kunnen dit ook aansluitend realiseren. Zo creëert u een strak geheel.

Werkwijze

Voor het aanbrengen van een betonnen inrit gaan wij als volgt te werk:

 • Als eerste stellen we de bekisting. Dit is een soort mal waar we het beton in storten
 • Vervolgens brengen we de wapeningsnetten aan. Afhankelijk van de dikte doen we dit in twee lagen
 • Daarna storten we het beton over de wapeningsnetten heen
 • Na het storten, starten we met het vlinderen van de vloer en strooien we de gewenste kleur in de toplaag
 • Na het vlinderen spuiten we curing compound op de betonnen inrit. Dit dient als een tijdelijke bescherming
 • Als de vloer geïmpregneerd kan worden, schuren we de curing compound weer van de betonnen inrit af en impregneren we deze om de vloer te beschermen

Offerte aanvragen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw oprit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.