SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Yes! Onze showroom is op afspraak weer geopend! Maak nu uw afspraak om onze showroom te bezoeken. Ontvangt u liever meer informatie door middel van een videogesprek? Geen probleem, ook via die weg staan wij nog steeds voor u klaar! ×

Betonnen inrit

Genoeg van tegels die kunnen verzakken? Of onkruid wat tussen de voegen blijft liggen? Dan is een betonnen inrit wat voor u! Dit is volledig naadloos en verzakkingen zijn verleden tijd. Door het gebruik van puur beton is het een constructief zeer sterke inrit. Hierdoor zijn alle soorten verkeer mogelijk. Lees op deze pagina alles over een betonnen inrit.

Showroom

Showroom
Zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Voor uw perfecte kleur

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Voor de juiste keuze

Wilt u een prijsindicatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. Gevlinderde betonnen opritten realiseren wij vanaf 60 m².

Voordelen van een betonnen inrit

Hieronder hebben we de voordelen van een betonnen inrit op een rijtje gezet:

 • Verzakt niet (afhankelijk van de ondergrond)
 • Geen voegen waar onkruid in kan blijven staan
 • Vriest niet kapot
 • In te zagen tegelmotief (optioneel)
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Door te leggen naar het terras

Betonnen inrit op kleur

Een betonnen inrit is op kleur te verkrijgen. Beton heeft van zichzelf een grijsbruine uitstraling. De ene keer is het wat bruiner dan de andere keer. Dit heeft te maken met het zand wat de betoncentrale in de betonmix toevoegt. Helaas kunnen wij hierop geen invloed uitoefenen.

Maar om u zekerheid te bieden wat betreft de kleur, adviseren wij om voor een gekleurde toplaag te gaan. We bieden verschillende tinten grijs en zand aan. Deze toplaag realiseren we door gebruik te maken van kleurpigmenten. Deze strooien we over het beton heen en verwerken we in de betonnen inrit. Zo heeft u altijd zekerheid van de kleurtint. Op de volgende alinea vertellen we hier meer over!

Het vlinderen van een betonnen inrit

Onze betonnen inritten, binnenvloeren en terrassen vlinderen we altijd. Het vlinderen zorgt voor een gladde toplaag. De grove delen van de vloer worden zo naar beneden geduwd en de fijne deeltjes komen bovenop te liggen. Tijdens het vlinderen strooien we de kleurpigmenten in de toplaag. Zo worden deze helemaal verwerkt in de toplaag. Op deze manier kan de kleur ook niet gaan vervagen.

betonnen inrit vlinderen

Dikte van een betonnen inrit

Voor een betonnen inrit hanteren we wel een minimale dikte. Dit omdat er auto’s op komen te staan. De betonnen inrit moet de dikte van de auto’s aankunnen. De minimale dikte van een betonnen inrit is 15cm. Komt er op de inrit een camper te staan of meerdere auto’s, dan storten we de inrit wat dikker. Dan houden we een minimale dikte aan van 20cm.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanbrengen van een betonnen inrit. Zo is het ook zeer goed te combineren met een betonnen terras. We kunnen dit ook aansluitend realiseren. Zo creëert u een strak geheel.

Werkwijze betonnen inrit

Voor het aanbrengen van een betonnen inrit gaan wij als volgt te werk:

 • Als eerste stellen we de bekisting. Dit is een soort mal waar we het beton in storten
 • Vervolgens brengen we de wapeningsnetten aan. Afhankelijk van de dikte doen we dit in twee lagen
 • Daarna storten we het beton over de wapeningsnetten heen
 • Na het storten, starten we met het vlinderen van de vloer en strooien we de gewenste kleur in de toplaag
 • Na het vlinderen spuiten we curing compound op de betonnen inrit. Dit dient als een tijdelijke bescherming
 • Als de vloer geïmpregneerd kan worden, schuren we de curing compound weer van de betonnen inrit af en impregneren we deze om de vloer te beschermen

Offerte aanvragen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw oprit? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Ons meest recente werk