SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Beton storten oprit

Wilt u beton laten storten voor uw oprit? Goede keuze! We vertellen u graag waarom. Ook leest u op deze pagina waar u aan moet denken bij het laten storten van een betonnen oprit.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren met eigen ogen te zien en zelf te ervaren. Welkom in de wereld van naadloze vloeren.

Beton storten als oprit is een keuze voor praktisch én mooi. Waarom praktisch? Een betonnen oprit:

  • Is bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Kan veel gewicht dragen (auto, boot, camper, enz.)
  • Heeft geen voegen en is verder ook onderhoudsvriendelijk
  • Is niet gevoelig voor algen (met juist onderhoud)

Een oprit kan nog zo praktisch zijn, het oog wil ook wat. En ook daarin voorziet een betonnen oprit. Kiest u voor beton storten op uw oprit? Dit zorgt voor een moderne uitstraling van uw huis en tuin. Wilt u liever een wat minder strak resultaat? Wij kunnen elk gewenst tegelmotief inslijpen in een betonnen oprit.

Betonvloer buiten prijs, betonnen oprit, beton Willem Design Vloeren

Uitsparingen in uw betonnen oprit

Een ander uniek aspect van beton storten op de oprit is dat het naadloos is, maar we wel uitsparingen kunnen maken. Uw inbouwspots, bloemenperk of boom komen hierdoor extra goed tot hun recht.

Eenheid tussen binnen en buiten

Hebt u al een gevlinderde betonvloer binnen? Beton storten op uw oprit is dan een mooie aanvulling. En verlenging van uw huis. Door eenheid oogt zowel binnen als buiten ruimtelijker. Wanneer u kiest voor een betonnen oprit en ook voor binnen nog een vloer moet uitkiezen, is deze combinatie dus het overwegen waard!

Kleurmogelijkheden

Bij beton storten op de oprit kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Ook het mengen van deze twee kleuren is mogelijk. Het is zelfs een veel gekozen optie. De combinatie van twee kleuren geeft namelijk een prachtig, gewolkt effect. Opnieuw niet alleen mooi, maar ook praktisch. Je ziet namelijk niet snel vuil liggen op een oprit met kleurschakeringen.

Lees hoe we kleur toevoegen aan een betonvloer

Onze andere kleuren zijn zwart, antraciet, lichtgrijs en wit. Deze kleuren raden wij af bij een betonvloer buiten. Zwart en antraciet trekken veel warmte aan en lichtgrijs en wit weerkaatsen veel zonlicht.

Beton storten oprit – de dikte

Wat betreft de praktische aspecten om rekening mee te houden: we storten minimaal 20 centimeter beton voor een oprit. Waarom? In die 20 centimeter kunnen we dubbele wapening kwijt. Dit is nodig om de oprit constructief sterk genoeg te maken voor auto’s of andere voertuigen. We gebruiken wapening met een doorsnede van 8 millimeter.

Daarnaast maken we de oprit altijd onder afschot van 1,5 centimeter per strekkende meter. Regenwater loopt dan goed weg.

Waarom betonnen oprit laten storten door Willem Designvloeren?

Bij Willem Designvloeren willen we u als klant vooraf al een goede indruk geven van wat we maken. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze vloeren en de verschillende kleuren kunt bekijken en vergelijken. Na het maken van uw keuze plannen we het beton storten samen met u in. Bij het maken van uw oprit werken we professioneel en netjes. We zijn daarbij gespecialiseerd in grote oppervlaktes.

betonvloer oprit

Wat kost een oprit van beton?

Naast mogelijkheden en eigenschappen wilt u ook vast meer weten over de prijs. Want wat kost zo’n oprit van beton? Dat is afhankelijk van verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters en het aantal strekkende meters voor de bekisting. Omdat we u graag een goed beeld geven vindt u hieronder een prijsvoorbeeld. In dit prijsvoorbeeld gaan we uit van 100 m².

Gevlinderde betonnen oprit à 20 centimeter, inclusief wapening: € 117,95 per m²
Gekleurde toplaag: € 12,50 per m²
Impregneerbehandeling: € 24,50 per m²

Totaal: € 154,95 per vierkante meter, inclusief btw. Let op! Dit is zonder het stellen van bekisting (optie).

Wilt u graag een prijsindicatie voor uw situatie? Maak gebruik van onze rekentool en ontvang na verzending een prijsindicatie in uw mailbox.
Rekentool gebruiken

Maak een afspraak

Enthousiast over een betonnen oprit? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We hopen u binnenkort te zien!
Afspraak maken

Ons meest recente werk