SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook muur stucen

Een betonlook muur is helemaal van nu. Dat komt omdat natuurlijke materialen en/of uitstralingen niet meer weg te denken zijn in de huidige interieurs. Het creëert een unieke en levendige uitstraling. Een muur met betonlook stucwerk is absoluut uniek. U kunt namelijk zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw muur! Als we uw betonlook muur grover stucen dan ontstaat er een drukker patroon. Stucen we uw betonlook muur rustig, dan creëert dat een egaler resultaat.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kosten betonlook wanden?

Wilt u weten wat betonlook wanden kosten op basis van uw situatie en aantal vierkante meters? We realiseren graag uw droomwand vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Hoe creëren we uw betonlook muur?

Wij stucen uw betonlook muur door gebruik te maken van beton ciré. Dit is een van origine uit Frankrijk afkomstig product. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Het materiaal is een soort van stucwerk. Dit brengen we met een spaan. Zoals eerder aangegeven kunt u zelf bepalen hoe grof u dit wilt.

Voordelen beton ciré op uw muur

Er zijn tal van voordelen voor beton ciré. Hieronder leest u ze:

 • Makkelijk afneembaar. Door de epoxy en de laklagen die over de beton ciré komen, is uw betonlook muur waterdicht
 • Volledig naadloos
 • 100% vuil- en vloeistofafstotend
 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur
 • Drukke of rustige uitstraling mogelijk
 • Ook toepasbaar op vloeren
 • Slechts 2-6 mm dik

betonlook muur stucen

Voorwaarden muur

In principe is beton ciré toepasbaar op ieder product. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden voordat wij uw betonlook muur gaan stuken. Hieronder vindt u deze:

 • Uw muur moet al gestukadoord zijn met een gewone stuc. We brengen beton ciré bijvoorbeeld niet aan op uw steens muur. Wel passen we beton ciré toe op uw bestaande tegels.
 • Wilt u een betonlook muur in uw badkamer. Dan is het van belang dat de muur gestukt is met een cementgebonden stuc, en geen gipsstuc

Werkwijze

Voor het stucen van uw betonlook muur gaan wij als volgt te werk:

 • Het aanbrengen van een primer
 • Daarna brengen we de eerste laag beton ciré aan
 • Na het uitharden schuren we deze laag op en brengen we de tweede laag aan
 • Uw betonlook muur werken we af met diverse laklagen. Waaronder een coating en een epoxylaag. Epoxy zorgt ervoor dat uw betonlook muur stoot-vaster en waterdicht is.

Per werkdag brengen we een laag aan op de muur. Dit betekent dat het een week duurt voordat we klaar zijn.

Prijzen

De prijzen voor een betonlook muur, oftewel beton ciré berekenen we in staffelprijzen. Dit betekent heel simpel, hoe meer m² u afneemt hoe aantrekkelijker de prijs per m². Daarnaast ligt het eraan of de betonlook muur in de badkamer is of in een niet-vochtige ruimte.

Een prijsindicatie voor een betonlook muur in de badkamer voor 50 m² is € 139,95 per m², incl. btw.

Betonlook muur in uw woning

Er zijn tal van voordelen voor een betonlook muur te stucen in uw woonkamer, keuken of badkamer. Zoals waterdicht, vuilafstotend en te creëren in iedere RAL- of NCS- kleur. Benieuwd wat de mogelijkheden bij u zijn? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom en laat u adviseren en inspireren. Na dit bezoek ontvangt u een gespecificeerde offerte op basis van uw wensen en stijl.

Ik wil meer informatie ontvangen

Ons meest recente werk