SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré wanden in de badkamer

We leven in een tijd dat iedereen druk is en met honderd andere dingen bezig is dan met zichzelf. Hoe lekker is het dan om uzelf eens in de zoveel tijd lekker in bad te laten zakken met bijvoorbeeld een goed glas wijn. Even ontspannen en helemaal niets dat moet. Beton ciré wanden in uw badkamer geeft de ultieme spa beleving wat het plaatje compleet maakt.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Mogelijkheden beton ciré wanden badkamer

Beton ciré lijkt op beton maar is een stucafwerking. Beton ciré wanden in de badkamer realiseren wij vaak in een natuurlijke kleur zoals grijs, zand- en taupe tinten. Op zoek naar een meer uitgesproken kleur voor uw wand? Beton ciré is in elke RAL- en NCS kleur te verkrijgen. Op de wand zijn meerdere kleurschakeringen zichtbaar door de structuur van het materiaal en de manier van aanbrengen.

Beton ciré passen wij ook toe op uw wastafelmeubel. Zo ontstaat er een serene, strakke uitstraling en lopen het wastafelblad en de wand mooi in elkaar over. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze pagina: Beton ciré wastafelblad.

beton ciré badkamer, beton ciré muur

Voordelen beton ciré wanden badkamer

Naast dat beton ciré luxe en comfort uitstraalt zijn beton ciré wanden makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Door het ontbreken van de voegen ontstaat er een praktische en makkelijk te onderhouden wandafwerking.

Tips: onderhouden beton ciré wanden badkamer

  • Zorg voor goede ventilatie zodat er zo min mogelijk vocht achterblijft in de badkamer;
  • Trek na het douchen de wanden even droog met een droogtrekker;
  • Voorkom plekken waar lang water blijft staan bijvoorbeeld onder shampoo flessen, geurkaarsen en bloempotten;
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Wilt u toch een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan bij voorkeur de Lecol Clean OH-49 voor gelakte oppervlakten;
  • Gebruik geen schuurspons. Hiermee raken de laklagen van de beton ciré snelle beschadigd.

Werkwijze beton ciré wanden badkamer

Beton ciré kan in principe op vrijwel alle ondergronden. Voor de wanden in de badkamer moet u er wel wat meer aandacht aan besteden. Het is van belang dat er in de badkamer niet met gips wordt gestukadoord maar met een cementgebonden stuc. 

Bij beton ciré brengen we eerst een primer aan voor een goede hechting. Vervolgens stukadoren we twee lagen beton ciré op de wand. Tussen de beton ciré lagen door schuren we de beton ciré om de wand glad te maken en de (door u gewenste) structuur te benadrukken. Daarna komt er een epoxylaag om de wand dicht te maken. Als laatste wordt de beton ciré afgewerkt met minimaal twee laklagen om het geheel waterdicht en vuilafstotend te maken.

Kosten beton ciré wanden badkamer

Beton ciré wanden onder de 25 m² vallen onder het minimum ordertarief. Dit komt omdat we minimaal vijf à zes lagen moeten aanbrengen. Per dag brengen we één laag aan waardoor de reiskosten etc. ook meer zijn. Boven de 25 m² kunt  rekenen met een prijs vanaf € 84,95 per m² excl. btw. Hierbij werken wij met staffelprijzen, dit betekent dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter wordt!

Wilt u weten wat het kostenplaatje voor u wordt? Laat dan via onderstaande button uw gegevens achter.
Kosten berekenen

Showroom

Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en situatie. Op basis daarvan stellen wij een passende offerte voor u op. Neem contact op om een afspraak in te plannen.
Ik wil contact opnemen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.