SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook muur

Een betonlook muur is dé perfecte oplossing wanneer u kiest voor naadloze, hygiënische wandafwerking. Een betonlook muur heeft veel weg van beton door de mooie structuren. Door uw muur te laten voorzien van beton ciré krijgt u dit prachtige effect. We vertellen u graag meer over een betonlook muur.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Van harte welkom!

Ontdek naadloze vloer- en wandafwerkingen in onze showroom en raak geïnspireerd door de vloeren en wanden met eigen ogen te zien en zelf te ervaren.

De voordelen van de betonlook muur

U heeft ze vast al wel eens gezien of er over gehoord: betonlook muren. Betonlook wanden zijn helemaal in en passen in iedere ruimte. Het schrobben van voegen is met deze muren, voorgoed verleden tijd. Een betonlook wand is naadloos en hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken! De betonlook muur is naadloos en wordt afgelakt. Hierdoor is deze ook volledig waterdicht.

De betonlook wand is maar een paar millimeter dik. Ook is deze wandafwerking in iedere RAL- en NCS-kleur toe te passen. Het uiterlijk van de wand kunt u ook zelf bepalen. Wilt u een wat drukkere- of juist en wat rustigere afwerking? Hierdoor past de betonlook muur in ieder interieur.

Mogelijkheden betonlook wand

Betonlook muren worden afgewerkt met beton ciré. De beton ciré komt in plaats van bijvoorbeeld tegels op uw wand. Beton ciré is toe te passen in iedere ruimte maar veel gekozen ruimtes voor een betonlook muur zijn:

Werkwijze betonlook muur

We brengen de betonlook muur in verschillende stappen aan. Iedere stap gebeurt op een andere dag zodat de vorige laag voldoende droogtijd heeft.

Stap 1: Voorbereiding

Om beton ciré aan te kunnen brengen, is een goede ondergrond van belang. Voordat wij de betonlook wand aanbrengen, moet er een cementgebonden stuc aangebracht zijn.

Stap 2: Primer

We brengen een primer op de wand aan. Dit dient als hechtlaag voor de beton ciré.

Stap 3: 1e laag beton ciré

We smeren de eerste laag beton ciré.

Stap 4: 2e laag beton ciré

Allereerst schuren we de 1e laag beton ciré licht op. Vervolgens brengen we hier de 2e laag beton ciré over aan. Tijdens het aanbrengen van deze laag luisteren we graag naar uw wensen. Mag het wel wat drukker of wilt u het wat rustiger houden? Dan realiseren we dit graag in deze laag.

Stap 5: Epoxycoating (in de badkamer)

Bij betonlook wanden in de badkamer voegen we een extra laag toe. Dit is de epoxycoating. Deze coating maakt de wand waterafstotend en stootvaster.

Stap 6: Laklagen

We lakken de betonlook wand af met twee laklagen. We brengen 1 laklaag per dag aan.

Hierna heeft de betonlook muur nog 1 week aan droogtijd nodig.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd hoe betonlook wanden er in het echt uitzien? We maken graag een afspraak in onze showroom! We bespreken graag de mogelijkheden in uw woonsituatie en adviseren u hierin. Aan de hand van dit gesprek sturen we een passende offerte naar u op.
Afspraak maken

Ons meest recente werk