SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Wij gaan er even tussenuit! Vakantiesluiting: vrijdag 29 juli t/m zondag 14 augustus. Maandag 15 augustus staan we weer voor u klaar! ×

Betonlook muur

Een betonlook muur is de ultieme oplossing voor de muren in uw badkamer of als spatwand in uw keuken. Een betonlook muur heeft veel weg van beton door de mooie structuren. Betonlook wordt gecreëerd met beton ciré. Beton ciré heeft een beton uitstraling, maar is een stucafwerking. Naast dat betonlook muren mooi zijn, zijn ze ook nog eens erg praktisch en minder dik. Beton ciré is zelfs waterdicht waardoor betonlook muren uitermate geschikt zijn voor de badkamer of keuken.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

De voordelen van de betonlook muur

U heeft vast wel eens gehoord, gezien of gelezen over betonlook muren. Betonlook muren zijn namelijk helemaal trendy op dit moment en passen in ieder interieur. Ook het schoonmaken van voegen is voorgoed verleden tijd. De betonlook wand is naadloos en daardoor zeer gemakkelijk te onderhouden.

beton ciré badkamer, beton ciré muur

Mogelijkheden betonlook muur

Onze betonlook muren worden uitgevoerd in beton ciré. Beton ciré is in elke RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. Zo kunt u uw beton ciré muur geheel naar wens en smaak samenstellen. De betonlook wand komt vaak in plaats van tegels op uw wand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de muur achter de kookplaat of uw muren in de badkamer. Gemakkelijk in onderhoud en ook nog eens helemaal vuil- en vloeistof afstotend.

Lees hier meer over:

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Nieuwsgierig geworden hoe de betonlook muren er in het echt uitzien? U bent van harte uitgenodigd voor een afspraak bij ons in de showroom. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden binnen uw woonsituatie. Daarnaast kunt u ook gelijk de juiste kleur kiezen voor de betonlook wand. Aan de hand van dit gesprek wordt de definitieve offerte naar u toegestuurd.

Liever eerst een indicatie ontvangen van de prijs? Vul alvast uw gegevens in om een richtprijs te ontvangen.
Prijsindicatie ontvangen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.