SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook muur

Een betonlook muur is een prachtige oplossing voor de muren in uw badkamer of als spatwand in uw keuken. Een betonlook muur heeft een hoop weg van beton door de mooie structuren. Een betonlook muur wordt gecreëerd met beton ciré. Beton ciré heeft een uitstraling van beton, maar is een stucafwerking.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

De voordelen van de betonlook muur

U heeft ze vast wel is gezien, of er over gehoord of gelezen: betonlook muren. Betonlook wanden zijn helemaal in en passen is ieder interieur. Ook het schrobben van voegen is met deze muren, voorgoed verleden tijd! De betonlook muur is naadloos en hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden! Doordat de betonlook muur naadloos is, en wordt afgelakt, is deze ook volledig waterdicht!

De betonlook wand wordt maar enkele millimeters dik. Hierdoor is een betonlook wand van beton ciré vrijwel altijd mogelijk! De betonlook muur is in iedere RAL- en NCS-kleur toe te passen. Ook het uiterlijk van het betonstuc kunt u zelf bepalen. Daardoor durven wij wel te zeggen dat een betonlook wand in ieder huis past!

beton ciré badkamer, beton ciré muur

Mogelijkheden betonlook muur

Onze betonlook muren worden uitgevoerd in beton ciré. Beton ciré is in elke RAL- en NCS- kleur te verkrijgen. Zo kunt u uw beton ciré muur geheel naar wens en smaak samenstellen. De betonlook wand komt vaak in plaats van tegels op uw wand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de muur achter de kookplaat of uw muren in de badkamer. Gemakkelijk in onderhoud en ook nog eens helemaal vuil- en vloeistof afstotend.

Lees hier meer over:

Werkwijze betonlook muur

Om een betonlook wand aan te kunnen brengen, is een goede ondergrond erg belangrijk. Voordat we beton ciré aanbrengen, moet er een cementgebonden stuc aangebracht zijn. Wanneer er gestuukt is, brengen we eerst een primer aan op de muur, zodat de beton ciré goed hecht.

Vervolgens brengen we twee lagen beton ciré aan op de muur. Na het smeren van de lagen schuren we deze op, om de wand glad te maken en de structuur te benadrukken.

Vervolgens (bij betonlook wanden in de badkamer) komt er een laag met epoxy op om de wand te verdichten, stoot vaster te maken en dient als sterke tussenlaag. Als laatste brengen we twee laklagen aan om de betonlook muur waterdicht te maken!

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden hoe de betonlook wanden er in het echt uitzien? We nodigen u van harte uit in onze showroom! Maakt u eerst even een afspraak? Dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie bespreken wat er in uw woonsituatie mogelijk is! Vervolgens kunt u meteen de juiste kleur uitkiezen voor uw betonlook wand. Aan de hand van dit gesprek, versturen wij een passende offerte naar u op!

Wilt u vooraf al wel een indicatie van de prijs? Vul dan uw gegevens in de rekentool in! Aan de hand van deze gegevens sturen wij uw een ruime prijsindicatie, direct in uw mailbox.

Afspraak maken Prijsindicatie ontvangen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.