SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonlook vloer in de badkamer: dit zijn de mogelijkheden

Een badkamer met betonlook vloer is helemaal van deze tijd! Er bestaan allerlei mogelijkheden om te zorgen voor een prachtige badkamervloer mét beton-uitstraling. Hoe u uw badkamervloer een betonlook geeft en wat de mogelijkheden zijn leest u hier.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Welke mogelijkheden zijn er?

Voor we de verschillende vloeren uitleggen, vertellen we u eerst welke mogelijkheden van de betonlook vloer in de badkamer er zijn. In de badkamer passen wij 3 verschillende betonlook vloeren toe: beton ciré, de cementgebonden gietvloer en de PU gietvloer. Ook plaatsen wij de gevlinderde betonvloer in de badkamer, het verschil hiervan leggen we voor u uit!

PU gietvloer als betonlook vloer in de badkamer

Een PU gietvloer is een prachtige betonlook vloer. De vloer is strak en naadloos, en hierdoor makkelijk te onderhouden! De PU vloer is op basis van kunststof en hierdoor 100% waterdicht. Hierdoor is deze betonlook vloer toepasbaar in het douchegedeelte.

Wat kost een PU gietvloer?

We begrijpen dat de prijs van uw vloer ook niet onbelangrijk is. Daarom geven we u alvast een grove prijsindicatie van de PU gietvloer voor in de badkamer. U heeft deze betonlook badkamervloer al vanaf €84,- per m². Deze prijs verschilt natuurlijk per situatie. Vul de rekentool in voor een specifiekere indicatie.
Rekentool

Wat zijn de voordelen van een PU badkamervloer?

 • Strak, naadloos en hygiënisch;
 • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur;
 • Toepasbaar in het douchegedeelte;
 • Makkelijk in onderhoud;
 • 100% waterdicht.

Beton ciré als betonlook vloer in de badkamer

Beton ciré is een prachtig product. Ook is het een super praktische vloer voor in de badkamer. Beton ciré is naadloos en makkelijk te onderhouden. Houd er wel rekening mee dat we beton ciré niet aanbrengen op de vloer in het douchegedeelte. Dat komt omdat beton ciré niet waterdicht is, de laklagen wel, maar beton ciré zelf niet. Als de laklagen beschadigen is de vloer niet meer waterdicht.

Wat kost beton ciré?

We begrijpen dat ook de prijs invloed kan hebben op uw keuze. Daarom geven we u alvast een richtprijs voor een beton ciré vloer in de badkamer. U heeft een beton ciré vloer vanaf €75,95 per m². Deze prijs is natuurlijk in elke situatie verschillend. Bereken een gerichtere prijs met onze rekentool!
Rekentool

Wat zijn de voordelen van beton ciré als betonlook vloer in de badkamer?

 • Naadloos en hygiënisch;
 • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS- kleur;
 • Unieke uitstraling, die u zelf kunt bepalen;
 • Kan ook op de wanden aangebracht worden;
 • Makkelijk te onderhouden.

Betonlook stuc ciré in de badkamer

Cementgebonden gietvloer als betonlook vloer in de badkamer

Een cementgebonden gietvloer is een mooie betonlook vloer. De vloer is naadloos, kleurvast en slijtvast. De vloer is niet toepasbaar in het douchegedeelte in verband met de waterdichtheid. Dit komt door de laklagen. Als deze laklagen beschadigen is de vloer niet meer waterdicht. De cementgebonden gietvloer is door deze laklagen wel erg makkelijk te onderhouden!

Wat is de prijs van een cementgebonden gietvloer?

Bent u aan het oriënteren op een cementgebonden gietvloer in uw badkamer? Dan bent u vast ook benieuwd naar de kosten hiervan. We geven u een richtprijs van €79,95 per m². Deze prijs kan natuurlijk variëren. Om een goede richtprijs over uw situatie te krijgen raden we u aan om onze rekentool te gebruiken.
Rekentool

Wat zijn de voordelen van een cementgebonden gietvloer?

 • Naadloos, kleurvast en slijtvast;
 • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Perfect in combinatie met vloerverwarming.

Gevlinderde betonvloer in de badkamer

Een gevlinderde betonvloer is een prachtige vloer voor in de badkamer. Naast dat de vloer zo mooi is, is het ook nog eens een hele praktische keuze! Een betonvloer is volledig naadloos en waterdicht. De vloer is dus ook toepasbaar in het douchegedeelte! Hier storten wij de vloer onder afschot naar de douchedrain.

Een gevlinderde betonvloer is geen betonlook vloer, maar gewoon écht beton. Dit maakt de eigenschappen van deze vloer dus ook anders. Een betonvloer is minstens 7 centimeter dik, heeft een industriële uitstraling en moet geïmpregneerd worden.

Wat kost de gevlinderde betonvloer?

Ook de prijs van een vloer is natuurlijk niet onbelangrijk. We geven u alvast een indicatie van de prijs van de gevlinderde betonvloer. Denk hierbij aan een prijs vanaf ongeveer €69,95 per m². Deze prijs kan natuurlijk variëren. Voor een gerichte indicatie voor het aantal vierkante meters dat u heeft, raden wij u aan om onze rekentool te gebruiken.
Rekentool

De voordelen van een gevlinderde betonvloer in uw badkamer!

 • Naadloos, strak en onderhoudsarm;
 • Op afschot naar de douchedrain;
 • Toepasbaar is het douchegedeelte;
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Betonlook vloer in de badkamer!

Bent u eruit, en gaat u voor één van onze betonlook vloeren voor in de badkamer? Goed om te horen! We nodigen u graag uit in onze showroom. Hier kunt u rustig nog eens alle vloeren zien en vergelijken. We luisteren naar uw wensen en situatie en adviseren u graag!
Afspraak maken!

Ons meest recente werk