SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré badkamer

Beton ciré zorgt voor een chique uitstraling in de badkamer en is óók nog eens onderhoudsvriendelijk. Een échte aanwinst dus in uw badkamer. Bent u op zoek naar een waanzinnige wandafwerking in uw badkamer? Overweeg dan eens beton ciré. Dit geeft een neutrale en rustige uitstraling aan uw badkamer. Benieuwd wat beton ciré precies is, lees er alles over op deze pagina!

Wat is beton ciré?

Begrijpelijk dat deze vraag in u naar boven komt! We gaan u uitleggen wat beton ciré precies is. De letterlijke vertaling is ‘gewreven beton’. Beton ciré is een product wat van origine komt uit Frankrijk. Het product is daar al jaren populair en steeds meer naar Nederland komen waaien. En we zien dat er steeds meer producten bekleed worden met beton ciré. Wij richten ons voornamelijk op de vloeren en wanden van onder andere de badkamer.

Beton ciré in de badkamer

Beton ciré in de badkamer geeft een frisse, neutrale en rustige uitstraling. Ideaal om daar heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Dat is natuurlijk wat u wilt in de badkamer. En geen ergernissen over vuile voegen. Beton ciré biedt daarin de oplossing! Dat komt omdat beton ciré volledig naadloos is.

Kleurmogelijkheden in de badkamer

Houdt u van een lichte en frisse badkamer? Of misschien een wat meer landelijke badkamer met donkere tinten? Alles is mogelijk. Beton ciré is namelijk leverbaar in iedere RAL- en NCS kleur. Zo is er altijd een kleur die aansluit bij uw interieur. Zie onderstaande afbeeldingen voor de mogelijkheden.

beton ciré badkamer. badkamer beton ciré

Voordelen beton ciré

Beton ciré in de badkamer bevat tal van voordelen. Hieronder hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:

 • Volledig naadloos
 • Verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS kleur
 • Makkelijk schoon te maken
 • Frisse en neutrale uitstraling
 • Vuil- en vloeistofafstotend

Onderhoudstips beton ciré

Als u een wand of vloer van beton ciré hebt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom is het goed onderhouden essentieel. Hieronder hebben we wat tips voor u op een rijtje gezet:

 • Zorg voor een goede ventilatie. Zo blijft er zo min mogelijk vocht aanwezig in de badkamer
 • Trek de wanden na het douchen droog met een droogtrekker
 • Voorkom plekken waar water kan blijven staan, bijvoorbeeld bloempotten
 • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen

We horen u denken, welke schoonmaakmiddelen zijn dan wel geschikt? Het is belangrijk om een PH-neutraal schoonmaakmiddel te gebruiken. Verder raden wij de producten aan van Vloerenonderhoud.nl. Dit is onze zusteronderneming waar we diverse soorten schoonmaakmiddelen op aanbieden. Uiteraard zijn deze heel geschikt voor beton ciré vloeren en wanden van de badkamer.

Ga hier naar de webshop

Het aanbrengen van beton ciré in de badkamer

Hoe gaat het aanbrengen van beton ciré in de badkamer in zijn werk? Bij beton ciré dient u ervan uit te gaan dat dit twee weken tijd in beslag neemt. Een week om de beton ciré aan te brengen, en een week om uw nieuwe wand- of vloerafwerking te laten drogen!

Waarom we een week rekenen voor het aanbrengen? Dat is omdat we per dag één laag aanbrengen. De laag moeten namelijk goed drogen voordat we de volgende laag aanbrengen. Dit zorgt voor de juiste hechting van de lagen. Alles voor een mooi eindresultaat!

Hieronder leggen we in grote lijnen uit hoe we beton ciré aanbrengen in de badkamer:

 • We starten met het aanbrengen van een primer
 • Daarna brengen we de 2 lagen van de beton ciré aan
 • Als laatste werken we de beton ciré wand of vloer af met laklagen en een epoxylaag om deze waterafstotend te maken

Betonlook wanden, beton cire wanden badkamer

Beton ciré in uw badkamer

Wilt u beton ciré toepassen in uw badkamer? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag!

Klik hier om contact met ons op te nemen

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.