SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Woonkamer met een gevlinderde betonvloer in Maarheeze. Hierop ligt een grijs vloerkleed, staat een gele bank en een gouden palmboom lamp.

Moderne vloeren van beton: van industriële trend naar vloer voor elk interieur

Een vloer heeft invloed op het hele interieur. Zo hoort bij een modern interieur ook een bijpassende vloer. Heb je weleens aan een betonnen vloer gedacht? Waar de gevlinderde betonvloer begon als een industriële trend is de betonvloer uitgegroeid tot een vloer die geschikt is voor elk interieur. Bij Willem Designvloeren heb je de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in kleur en afwerking. Op die manier sluit de betonvloer altijd aan bij je huis, of deze nou klassiek, strak of rustiek ingericht is.

Betonvloer op kleur

Betonnen designvloer vanaf €87,95 per m²

Een vloer van beton heeft veel voordelen. Deze moderne vloer is zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, geluidsarm en blijft krasvrij. De vloer is naadloos en in elke ruimte van het huis, zelfs in de badkamer of tuin, aan te leggen. Ook kan er eerst vloerverwarming worden aangelegd voor extra warmte en comfort. De kleur is naar eigen wens te kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je benieuwd naar de prijs van een moderne woonbetonvloer? Met onze rekentool bereken je een prijsindicatie voor jouw situatie.
Rekentool

Betonvloeren buiten: de mooiste betonnen terrassen en betonnen opritten

terras beton gevlinderd

Moderne vloeren van de beste kwaliteit

Met een vloer van Willem Designvloeren hoef je je geen zorgen te maken over kwaliteit en duurzaamheid. De moderne vloeren zijn gemaakt van puur beton, zonder toevoegingen van kunststoffen. Daardoor verliest de vloer geen sterkte en gaat de vloer veel langer mee. Bij goed onderhoud kun je een leven lang plezier hebben van een gevlinderde betonvloer!

Gewapende betonvloer

Om de betonvloer sterk te maken leggen we eerst wapening aan. Na het maken van de wapening storten we het beton. Met behulp van laserapparatuur bepalen we de hoogte van de gewapende betonvloer.

Impregneren

We raden altijd aan om de vloer te (laten) impregneren. Desgewenst doen wij dit wanneer de betonvloer voldoende gedroogd is. Met een speciaal impregneermiddel maken we de vloer voor 95% vocht- en vuilafstotend.

Woonkamer in Rijnsburg. Hierin ligt een gevlinderde betonvloer en dit is gecombineerd met veel houten en beige details.

Van ontwerp tot aanleggen: moderne vloeren van Willem Designvloeren

Wij van Willem Designvloeren helpen je graag verder met de aanleg van een moderne vloer van beton. Het afleveren van een perfecte vloer – van ontwerpadvies tot afwerking – is onze specialiteit. Ons team is gedreven en professioneel. Tijdens het realiseren van een moderne betonvloer heb je altijd een vast aanspreekpunt. Je wordt op een persoonlijke manier geholpen en we realiseren graag samen met jou de vloer die jij in gedachten hebt!
Contact

Moderne vloeren bewonderen in onze showroom

Kun jij niet wachten om jouw droomvloer te ontwerpen? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om alle gevlinderde betonvloeren, gietvloeren, beton ciré vloeren en Italiaans betonlook vloeren te bekijken! Zien we jou binnenkort?
Afspraak maken

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.