SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton Cire vloer, betonlook vloer

Dit zijn ze: 5x de beton gietvloer

Een beton gietvloer erg populair. Een industriële vloer van een paar millimeter dik, onderhoudsvriendelijk én die veel voordelen kent. In dit blogartikel vertellen we je meer over onze 5 soorten beton gietvloeren.

Vol met mineralen en maar enkele millimeters dik: de minerale gietvloer!

Onze minerale gietvloer is maar enkele millimeters dik en verkrijgbaar in iedere kleur die je maar wenst. Namelijk elke RAL- en NCS- kleur. De beton gietvloer is op basis van mineralen en zit vol met natuurlijke producten. De minerale gietvloer kan door het hele huis heen geplaatst worden, met uitzondering van de badkamer. Hiervoor raden wij de PU gietvloer aan!

Nog een groot voordeel van deze prachtige vloer is dat hij erg onderhoudsvriendelijk is. De vloer is namelijk naadloos en afgelakt. Ook is de gietvloer uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming. Zo heb jij in ieder geval geen last meer van koude voeten!

Voor de minerale beton gietvloer betaal je ongeveer tussen de €80,- en de €100,- per vierkante meter. Wil je weten wat deze minerale gietvloer in jouw situatie ongeveer bij elkaar gaat kosten? Vul dan onze rekentool in!
Rekentool invullen

minerale gietvloer, gietvloer mineraal, betonlook vloer

Strakke vloer op basis van cement!

De cementgebonden gietvloer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk: off white, lichtgrijs, grijs, antraciet, beige en zandkleur. Met uitzondering van de badkamer, kan deze vloer door je hele huis door aangebracht worden!

Hou jij niet van schoonmaken? Dan heb je geluk! Het onderhoud van deze beton gietvloer is gelukkig erg eenvoudig. Voor uitgebreider onderhoudsadvies raden we je aan een kijkje te nemen op: ‘Onderhoud gietvloer: Laat uw gietvloer shinen met deze schoonmaaktips!’.

Onder de juiste voorwaarden kan deze beton gietvloer ook over bestaande vloeren heen worden aangebracht. Voor de cementgebonden gietvloer inclusief egaline kun je rekening houden met een prijs vanaf €100,- tot €120,- per vierkante meter.

De PU gietvloer: toepasbaar door het hélé huis

Ben jij op zoek naar een gietvloer met de looks van beton, die door je héle huis gegoten kan worden? Kijk dan eens naar de PU gietvloer! De vloer is naadloos en 100% vuil- en vloeistofafstotend. Deze vloer in iedere RAL- en NCS- kleur te krijgen. Ook is er de mogelijkheid om 2 kleuren te mengen. Dit zorgt voor een échte betonlook.

Bij de PU gietvloer is goed en regelmatig onderhoud erg belangrijk! De vloer is namelijk wat zachter en dus niet krasvast. Goede matten bij de voor- en achterdeur en beschermvoetjes onder al het meubilair raden wij erg aan!

Voor deze betonlook gietvloer kun je rekenen met een grove prijsindicatie van €90,- tot €140,- per vierkante meter. Deze prijs kan natuurlijk variëren per situatie en wensen. Vul onze rekentool in voor een nog gerichtere prijs!
Rekentool invullen

gietvloer kosten, gietvloer reinigen, pu gietvloer, gietvloer pu

Een échte eyecatcher in huis!

Wil jij iets anders dan anderen? Een échte eyecatcher in huis? Dan is de metallic gietvloer echt iets voor jou! Deze gietvloer heeft een glimmende uitstraling en een marmerlook. Dit maakt de vloer uniek! De vloer is verkrijgbaar in 8 speciale kleuren, namelijk: chartreux, marrone, aurum, cobre, venato, siena, menta en bordeaux.

Het prijskaartje van jouw nieuwe vloer is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Bij de metallic gietvloer kun je rekening houden met een prijs tussen de €90,- en €125,- per vierkante meter. Wil jij weten hoeveel deze beton gietvloer kost voor het aantal vierkante meters dat jij hebt? Vul dan onze rekentool in!

Rekentool invullen

Paar millimeter dik én gevlinderd!

Vindt je een gietvloer nu toch te egaal of te strak? Kijk naar eens naar de Italiaanse betonlook vloer! Deze prachtige vloer is geen échte gietvloer, maar ook een vloer van maar een paar millimeters dik. Zo past deze vloer dus ook in vrijwel iedere situatie, en kan hij zelfs over bestaande vloeren heen.

Het grote voordeel van de Italiaanse betonlook is dat we deze vloer ook écht kunnen vlinderen. Zo lijkt de vloer sprekend op een echte betonvloer! De vloer is verkrijgbaar is 12 verschillende kleuren. Deze kleur wordt ook echt mee gevlinderd, zo is deze betonlook vloer meteen kleurvast!

Voor deze schitterende Italiaanse betonlook vloer, die bijzonder veel op het echte beton lijkt, betaal je een prijs van ongeveer €144,95 per m².

 

Beton gietvloeren bekijken!

Kun jij niet wachten om deze prachtige vloeren gewoon in het echt te komen bekijken? Maak dan snel een afspraak! We ontvangen je graag in onze showroom.
Afspraak maken!

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.