SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonvloer laten leggen in Veenendaal

Bent u op zoek naar een betonvloer voor uw woning in Veenendaal? Kom de Rijn over naar de Betuwe. Daar vindt u onze showroom in Opheusden. In onze showroom kunt u verschillende beton- en betonlook vloeren zien, voelen en ervaren.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

We maken graag uw droomvloer vanaf 25 m². Vul uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Veenendaal heeft alles

Heeft u het geluk dat u een woning in Veenendaal (of ’t Veen) heeft? Of staat u op het punt een Veenendaler te worden? Dan mag u in uw handen knijpen, want Veenendaal heeft alles. Een groot centrum met toch een dorps karakter, veel eetgelegenheden, dicht bij de snelweg én natuurlijk niet te vergeten de Utrechtse Heuvelrug.

Wij leggen naadloze vloeren door heel Nederland, dus ook in Veenendaal. Naadloze vloeren zoals gevlinderde betonvloeren, gietvloeren, Italiaanse betonlook vloeren en beton ciré.

Woonbeton in Veenendaal

Een gevlinderde betonvloer of een woonbeton vloer is hetzelfde. Een échte pure betonvloer van minimaal 7 centimeter dik, zonder toevoeging van kunststoffen. Anders dan een gietvloer of beton ciré dus. Een gevlinderde betonvloer is mooi, praktisch én makkelijk met schoonmaken. Klinkt dit als uw droomvloer voor uw woning in Veenendaal? Kom eens langs in onze showroom om kennis te maken en uw naadloze vloer samen te stellen.

Onze showroom bezoeken?

U bent van harte welkom in onze showroom in het Betuwse Opheusden. Vanuit Veenendaal rijdt u makkelijk binnendoor en staat u binnen een half uur bij ons voor de deur. U vindt ons op Lakemondsestraat 13, 4043 JC Opheusden. Maakt u van tevoren een afspraak? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Bezoek onze showroom

Deze klanten uit Veenendaal kozen ook voor een gevlinderde betonvloer

Vrijstaande nieuwbouwwoning in Veenendaal met een gevlinderde woonbeton vloer

Onze opdrachtgevers lieten een vrijstaande nieuwbouwwoning in Veenendaal bouwen door de aannemer. Het stel koos daarbij voor een gevlinderde betonvloer op de begane grond en eerste etage én een betonnen terras in de kleur basisgrijs.

Houtskeletbouw woning in Veenendaal met een betonvloer

Deze Venendalers kozen samen met hun ontwerpburo voor een houtskeletbouw woning met daarin een gevlinderde woonbeton vloer. De opdrachtgevers kozen voor een betonvloer in de kleur basisgrijs met 50% zandkleur.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze andere projecten:
Inspiratie opdoen

Ons meest recente werk