SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

Betonvloer laten leggen in Utrecht

Zoekt u een betonvloer voor uw woning in Utrecht? Na een klein uurtje rijden vindt u onze showroom, in het Betuwse Opheusden. U bent van harte welkom in onze showroom om verschillende beton- en betonlook vloeren te zien, te voelen én te ervaren. Zo kiest u de woonbeton vloer die naadloos bij u en uw woonwensen aansluit.
Afspraak maken

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Offerte aanvragen?

Wij maken graag uw droomvloer vanaf 75 m². Laat uw gegevens achter via het offerteformulier, dan nemen we snel contact met u op

De Domstad: één van de oudste steden van Nederland

Utrecht of zoals de stadse Utrechters zeggen ‘Utreg’ is één van de oudste steden van Nederland met natuurlijk de 112,5 meter hoge Domtoren. Maar er is meer: Utrecht heeft de prachtigste grachten, werfkelders én het grootste station van Nederland. En naast het stadse heeft Utrecht ook een prachtige natuur. Wat dacht u van de Vecht, de Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse plassen.

Kortom: u mag zich gelukkig prijzen als u een woning bezit in deze mooie stad in het midden van Nederland. Bent u een echte Utrechter of staat u op het punt er één te worden en bent u op zoek naar een betonvloer voor uw woning? Wij leggen beton- en betonlook vloeren door heel Nederland, dus ook in Utrecht. Sterker nog: er liggen al een heel aantal betonvloeren in woningen en werfkelders van ons in Utrecht. Maak ook kennis met onze woonbeton vloeren.

Woonbeton in Utrecht

Als we het hebben over een gevlinderde betonvloer of een woonbeton vloer dan hebben we het over dezelfde vloer. Een robuuste, karakteristieke betonvloer van minimaal 7 centimeter dik, zonder toevoeging van kunststoffen. Een betonvloer is dus niet te vergelijken met gietvloeren of beton ciré.

Deze vloeren leggen wij ook maar zijn in (bijna) alle eigenschappen anders dan woonbeton. Voorbeeld: een betonvloer is minimaal 7 centimeter dik, een beton ciré- of gietvloer is maar een paar millimeter dik. Ook worden beton ciré- en gietvloeren gelakt en woonbeton geïmpregneerd.

Dunne betonvloer leggen in Utrecht: 3 millimeter dik

Kunt u geen betonvloer van 7 centimeter kwijt maar is de uitstraling van een betonvloer precies wat u zoekt? Gelukkig is er dan een alternatief: Italiaanse betonlook vloeren. Italiaanse betonlook vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en duurzaam karakter. Italiaanse betonlook vloeren vlinderen we ook, net als een betonvloer. Het grote verschil is dat deze vloer maar 3 millimeter dik is. Dat zorgt ervoor dat we deze vloer in bijna elk project kunnen realiseren. In nieuwbouwwoningen, maar ook in renovatieprojecten waar de vloerhoogte misschien beperkt is.

Onze showroom bezoeken?

Wilt u meer weten over de verschillende naadloze vloeren en vloeren met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Opheusden, aan de andere kant van de Rijn. Of u via de snelweg rijdt om een toeristische route binnendoor neemt maakt qua tijd weinig verschil. Met een klein uurtje staat u bij ons in de Betuwe. U vindt ons op de Lakemondsestraat 13 in Opheusden.

Maakt u van tevoren een afspraak? Op die manier kunnen wij elke opdrachtgever de juiste aandacht geven. Dan zorgen wij ervoor dat er een adviseur voor u beschikbaar is en de koffie klaarstaat.
Bezoek onze showroom

Deze opdrachtgevers uit de buurt van Utrecht kozen ook voor een betonvloer in hun woning:

Gemoderniseerde jaren ’30 woning met een gevlinderde betonvloer- en terras

In samenwerking met Kraal Architecten en Aannemersbedrijf Schuurman werd deze jaren ’30 woning in Zeist volledig gemoderniseerd. Een aanbouw met een grote pui van Tudor Kozijnen en de betonvloer die van binnen naar buiten doorloopt zorgt voor een mooie verbinding. De opdrachtgevers kozen voor woonbeton in de kleur basisgrijs.

beton terras schoonmaken met een stralend resultaat

Gevlinderde betonvloer in jaren '30 woning in Zeist

Gerenoveerde stadswoning in het centrum van Montfoort

De bewoners van deze woning in het hart van Montfoort kozen het huis in verwaarloosde staat en hebben het pand volledig gestript. De houten balken zijn weer tevoorschijn gehaald en aangevuld. Ook is er nog een klein stukje oude kloostermuur zichtbaar wat ze niet verloren wilden laten gaan. Voor deze opdrachtgevers mochten wij de hele vloeropbouw realiseren inclusief isolatie en vloerverwarming. Zij kozen voor een betonvloer in de kleur basisgrijs met 25% zandkleur.

Ons meest recente werk