SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton bestrating oprit: onderhoudsvriendelijk en strak

Bent u opzoek naar beton bestrating voor uw oprit? Een betonnen oprit is sterk, onkruidvrij en strak. En ook wat betreft het uiterlijk kunt u alle kanten op. Van strak en naadloos tot een ingeslepen tegelmotief. Op deze pagina vertellen we u meer over de eindeloze mogelijkheden met een design beton bestrating voor uw oprit.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

WAT KOST EEN BETONNEN OPRIT?

Wilt u weten wat een gevlinderde betonnen oprit kost op basis van uw situatie en vierkante meters? We realiseren graag uw droomoprit vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Gevlinderde woonbeton vloeren zijn niet meer weg te denken in de huidige interieurwereld. Ook buiten kiezen steeds meer mensen voor een betonnen oprit of terras. En nee, dan hebben we het niet over een ruwe industrieafwerking, maar over een design oprit: gevlinderde beton bestrating in prachtige kleuren en met de mooiste motieven.
Brochure downloaden

Voordelen beton bestrating oprit

De voordelen van een betonnen oprit zijn groot. Geen onkruid, geen verzakkingen, keiharde kwaliteit, geen algengroei en een betonnen oprit vriest niet kapot. Ook hebt u de keuze uit meerdere kleuren, zoals verschillende tinten grijs of een zandkleur.

Betonvloer buiten prijs, betonnen oprit, beton Willem Design Vloeren

Tegelmotief in betonnen oprit

Bij een beton bestrating voor uw oprit kunt u er ook voor kiezen een motief in te laten slijpen. Wilt u bijvoorbeeld de praktische voordelen van een betonnen oprit en de uitstraling van tegels? Dat kan! Maar ook andere motieven behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij ook perkjes, bomen of andere objecten vrijhouden. Hebt u bijvoorbeeld een boom bij uw oprit, waar u de beton bestrating rondom wilt hebben? Dan maken wij hier een bekisting omheen en komt de oprit eromheen te liggen.

Dikte betonnen oprit

Bent u helemaal overtuigd van beton bestrating voor uw oprit? Dan is het ook goed om te weten hoe we die maken. Een betonnen oprit is bijvoorbeeld altijd minimaal 20 centimeter dik. Deze dikte is nodig om uw betonnen oprit constructief sterk genoeg te maken. Om die sterkte te halen gebruiken we dubbele wapening. De dubbele wapening zorgt er meteen voor dat de oprit bestand is tegen het gewicht van auto’s en andere voertuigen.

Meer lezen over het aanleggen van beton bestrating als oprit

Uiteraard kunt u naast een betonnen oprit ook kiezen voor een betonnen terras met dezelfde voordelen en mogelijkheden. Wanneer u ook binnen een gevlinderde betonvloer hebt kan het een ruimtelijk effect geven om de betonvloer door te laten lopen in de tuin.

Betonnen terras

Een beton bestrating voor het terras moet minimaal 15 centimeter dik zijn. Wilt u op uw terras ook zwaardere objecten plaatsen of nog wat aanbouwen dan is het verstandig om rekening te houden met minimaal 20 centimeter. In sommige gevallen raden we aan om een vorstrand te plaatsen.

Naast deze diktes moeten wij bij het maken van beton bestratingen buiten ook rekening houden met het weer. Een oprit of terras maken wij daarom alleen in de periode van mei tot en met augustus.

Buiten terras van beton met loungeset Veenendaal

Wat kost beton bestrating voor uw oprit?

Bij al onze gevlinderde betonvloeren, betonnen terrassen en opritten werken wij met een starttarief gebaseerd op 65 m². Voor een betonnen oprit is dit starttarief €6.950,- incl. btw. Voor dit starttarief heeft u een gevlinderde betonnen oprit tot 65 m², 20 centimeter dik met dubbele wapening. De gekleurde toplaag, het impregneren en het stellen- en verwijderen van de bekisting is niet in deze prijs opgenomen.

Boven de 65 m² betaalt u €109,95 per vierkante meter inclusief btw. Ook hier komt de gekleurde toplaag, het impregneren en bekisting bij. We gaan hierbij uit van een goede basis, u kunt er zelf voor kiezen om een gekleurde toplaag en impregneren toe te voegen. Wilt u weten wat een goede richtprijs is voor een betonnen oprit in uw situatie? Maak dan gebruik van onze rekentool. Die hebben we speciaal ontwikkeld om u snel, een goede richtprijs te geven.
Ik ben benieuwd naar een richtprijs

Een beton bestrating voor uw oprit?

Is een betonnen oprit het helemaal voor u? U bent van harte welkom in onze showroom in Opheusden, waar u onze gevlinderde betonvloeren kunt bekijken! We vragen u van tevoren een afspraak te maken, zodat wij kunnen zorgen dat de juiste verkoopspecialist voor u klaar staat. Zien we u binnenkort?
Ik wil een afspraak maken

Ons meest recente werk