SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met de bouwvak zijn wij week 31 & 32 gesloten. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer bereikbaar en staan we weer voor u klaar. Fijne vakantie! ×

vacature, verkoopadviseur, sales, verkoop medewerker, showroom, vloerenspecialist

Betonvloer showroom

Ben jij op zoek naar een showroom waar je een betonvloer in het echt kan zien? Dan heb je die nu gevonden! Je bent van harte welkom voor een adviesgesprek bij ons in de showroom aan de Lakemondsestraat 13 in Opheusden.

Ontdek de verschillende vloertypen

Na het maken van een afspraak staat één van onze specialisten voor je klaar om je te informeren en te adviseren over onze verschillende vloertypen. In onze showroom kun je zowel de betonvloer als de beton ciré vloer en de gietvloer op groter oppervlakte bekijken. Op deze manier kun je de beton- en betonlook vloeren goed met elkaar vergelijken qua uitstraling en comfort.

Deskundig en aansluitend advies

De betonvloeren hebben andere eigenschappen dan de betonlook vloeren. En ook tussen de beton ciré vloeren en de gietvloeren zijn weer verschillende voor-en nadelen. Tijdens het adviesgesprek in onze showroom bespreken we jouw wensen, leefsituatie en woonstijl.

Op basis daarvan adviseren wij je over welk vloertype het meest hierop aansluit. We laten je in ieder geval alle vloertypen zien omdat uitstraling natuurlijk ook meespeelt in de uiteindelijke keuze. Naar aanleiding van het zien van de verschillende vloeren en het bijpassende advies moet het zeker lukken om een juiste keuze te maken voor jouw vloer.

Je vloerkeuze gemaakt en dan?

Na het maken van de juiste vloerkeuze zijn we er nog niet. De kleur is natuurlijk ook erg belangrijk! Zeker omdat de vloer meestal een groot oppervlakte is in de woning en daarom erg bepalend voor de rest van het interieur. Daarom moet de vloer vaak niet te overheersend zijn zodat de beton- of betonlook vloer echt een basis is in jouw woning en interieur.

In onze showroom liggen verschillende kleuren waar je een keuze in kunt maken. Veelal grijs- en zandtinten omdat hier het meest voor gekozen wordt. Wil je een unieke, minder vaak voorkomende kleur? Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in.

Beton- of betonlook vloer, in welke kleur?

Beton ciré vloeren en gietvloeren zijn in elke RAL- kleur verkrijgbaar in tegenstelling tot de betonvloeren. De betonvloer is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar hier werken we met pigmenten die minder nauwkeurig zijn dan RAL- kleuren.

Kleuradvies

In de showroom kun je de juiste kleur kiezen voor jouw betonvloer. Wil je hier graag advies over of heb je hier hulp bij nodig? Geen enkel probleem! Onze specialisten helpen je hier graag bij aan de hand van foto’s van eerder gerealiseerde projecten of we maken samen een moodboard zodat je meer beeld krijgt bij het totale plaatje.

showroom betonlook, betonlook wanden, betonvloer showroom

Prijskaartje

En tot slot, maar zeker niet onbelangrijk is natuurlijk het prijskaartje. Aan de hand van de gemaakte keuzes stellen we de offerte voor je op. Wanneer het aantal m² bekend is bespreken we de kosten in de showroom en sturen we de offerte aansluitend toe. Ook mag u de tekeningen van de ruimtes meenemen, dan rekenen wij het aantal vierkante meters voor u uit. Vervolgens ontvang je dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag een offerte.

Maak een afspraak

Is jouw interesse gewekt en wil je graag onze showroom bezoeken? Van harte welkom! Neem contact met ons op om de afspraak in te plannen.

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Vooraf meer informatie en een prijsindicatie ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in.

Ik wil een afspraak inplannen Ik wil een prijsindicatie ontvangen

Lakemondsestraat 13
4043 JC Opheusden
NEDERLAND

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur- 12.30 uur | 13.00 uur- 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur- 15.00 uur

Bezoek onze showroom altijd op afspraak. Dan is er altijd een specialist beschikbaar die u kan voorzien van de juiste informatie gebaseerd op uw woonwensen en situatie.