SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

In verband met wegwerkzaamheden aan de Lakemondsestraat zijn we minder goed bereikbaar van 13 mei t/m 24 mei. Tweede pinksterdag, maandag 20 mei zijn we gesloten. ×

Betonlook muur badkamer

Op zoek naar bekleding voor de muren in uw badkamer? De betonlook muur in uw badkamer geeft een unieke, tijdloze en serene uitstraling. Betonlook muren voor in de badkamer kennen veel mogelijkheden die we graag met u delen.

Wat kosten betonlook wanden?

Wilt u weten wat betonlook wanden kosten op basis van uw situatie en aantal vierkante meters? We realiseren graag uw droomwand vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Mogelijkheden betonlook muur badkamer

Een betonlook muur in de badkamer kent veel mogelijkheden. Naast dat het multifunctioneel is, geeft het ook dé uitstraling die uw badkamer uniek maakt. Betonlook muren in de badkamer worden gerealiseerd door middel van beton ciré. Beton ciré heeft een look van beton, maar is een stucafwerking. De betonlook muren in de badkamer realiseren we vaak in natuurlijke kleuren zoals grijs, zand of taupe. Wilt u gaan voor een extra unieke uitstraling? Ook dat kan. Beton ciré voor uw betonlook muur in de badkamer kan in elke RAL- en NCS kleur.

betonlook wand, betonlook wanden, betonlook muur

Voordelen betonlook muur badkamer

Naast dat er veel mogelijkheden voor een betonlook muur in de badkamer zijn, zijn er ook veel voordelen, zoals:

  • Naadloos, en daarom erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • 100% waterdicht, dus uitstekend geschikt voor de muren in de badkamer
  • Verkrijgbaar in elke RAL- en NCS kleur

Tips voor een lange levensduur van uw beton ciré in de badkamer

  • Zorg dat er zo min mogelijk vocht achterblijft in de badkamer door goede ventilatie
  • Trek de wanden na het douchen even droog met een droogtrekker
  • Voorkom plekken in de badkamer waar water blijft staan bijvoorbeeld onder het zeeppompje of de shampoofles
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker. Maar een PH neutraal schoonmaakmiddel zoals Lecol Clean OH-49.
  • Gebruik geen schuurspons, dit kan uw betonlook muur beschadigen.

Onze werkwijze voor betonlook in de badkamer

Om beton ciré aan te brengen is een goede ondergrond erg belangrijk. Het is niet mogelijk om het beton ciré aan te brengen op gips in de badkamer. Voordat we beton ciré aanbrengen moet er cementgebonden stuc aangebracht zijn.

Wanneer er gestuukt is brengen we een primer aan op de muur in de badkamer zodat de beton ciré goed hecht. Nadat de primer is aangebracht stuken we twee lagen beton ciré op de muur. Na het smeren van de eerste laag schuren we de laag nog even op om de wand glad te maken en de structuur te benadrukken. Vervolgens komt er een laag met epoxy op om de wand te verdichten. En als laatste brengen we twee laklagen aan om het geheel waterdicht te maken. Zo ontstaat er een prachtige betonlook muur in uw badkamer.

Wat kost beton ciré in de badkamer?

Bij beton ciré wanden kleiner dan 25 m² rekenen we met een starttarief van €4.375,-. Boven de 25 m² zijn de prijzen verdeeld in staffelprijzen. Dat betekent hoe meer vierkante meters u heeft, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Om een goede richtprijs te krijgen raden we u aan om onze rekentool te gebruiken. Vul uw gegevens in, dan ontvangt u direct een richtprijs in uw mailbox.
Prijs berekenen

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Spreekt een betonlook muur in de badkamer u aan, en wilt u hier meer over weten? U bent van harte welkom in onze showroom in Opheusden. We helpen u graag verder en bespreken met een bakje koffie de mogelijkheden voor uw betonlook muur- of muren. Aan de hand van dit gesprek krijgt u natuurlijk ook een passend prijsvoorstel. Wilt u alvast meer informatie ontvangen en een afspraak maken? Neem contact met ons op!
Contact opnemen

Ons meest recente werk