SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook muur badkamer

Op zoek naar bekleding voor de muren in uw badkamer? De betonlook muur in uw badkamer geeft een unieke, tijdloze en serene uitstraling. De betonlook muur voor in de badkamer kent veel mogelijkheden die we graag met u delen.

Showroom

Showroom
zien, voelen en vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Mogelijkheden betonlook muur badkamer

Een betonlook muur in de badkamer kent veel mogelijkheden. Naast dat het multifunctioneel is, geeft het ook dé uitstraling die uw badkamer uniek maakt. Betonlook muren in de badkamer worden gerealiseerd door middel van beton ciré. Het beton ciré heeft een look van beton, maar is een stucafwerking. De betonlook muren in de badkamer worden vaak gerealiseerd in natuurlijke kleuren zoals grijs, zand of taupe. Wilt u gaan voor een extra unieke uitstraling? Ook dat kan. Beton ciré voor uw betonlook muur in de badkamer is namelijk in elke RAL- en NCS kleur te verkrijgen.

betonlook wand, betonlook wanden, betonlook muur

Voordelen betonlook muur badkamer

Naast dat er veel mogelijkheden voor een betonlook muur in de badkamer zijn, zijn er ook veel voordelen. Hieronder volgen puntsgewijs de voordelen:

  • Naadloos, dus gemakkelijk in het schoonmaken en onderhouden
  • Vuil- en vloeistof afstotend dus uitstekend geschikt voor de muren in de badkamer
  • Beschikbaar in elke RAL- en NCS kleur

Tips voor een lange levensduur van uw betonlook in de badkamer:

  • Zorg dat er zo min mogelijk vocht achterblijft in de badkamer door goede ventilatie
  • Trek de wanden na het douchen even droog met een droogtrekker
  • Voorkom plekken in de badkamer waar water blijft staan bijvoorbeeld onder het zeeppompje of de shampoofles
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker. Maar onze Lecol Clean OH-49
  • Gebruik geen schuurspons, dit kan uw betonlook muur beschadigen.

Onze werkwijze voor betonlook in de badkamer

Om het beton ciré aan te brengen is de ondergrond van belang. Het is niet mogelijk om het beton ciré aan te brengen op gips in de badkamer. Voorafgaand aan de beton ciré moet uw muur gestukadoord worden met een cementgebonden stuc.

Wanneer er gestuukt is brengen we een primer aan op de muur in de badkamer zodat de beton ciré goed hecht op uw muur. Nadat de primer is aangebracht stuken we twee lagen beton ciré op de muur. Na het smeren van de eerste laag schuren we de laag nog even op om de wand glad te maken en de structuur te benadrukken. Vervolgens komt er een laag met epoxy op om de wand te verdichten. En als afronding wordt het beton ciré met laklagen afgewerkt om het vuilafstotend en waterdicht te maken. Zo creëert u een prachtige betonlook muur in uw badkamer.

Betonlook wanden, beton cire wanden badkamer

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Spreekt een betonlook muur in de badkamer u aan, en wilt u hier meer over weten? U bent van harte uitgenodigd voor een afspraak in onze showroom. Onze adviseur helpt u graag verder en bespreekt de mogelijkheden voor uw betonlook muur.

Gebaseerd op het gesprek stellen wij gespecificeerde offerte voor u op. Wilt u alvast meer informatie ontvangen? Neem contact op!
Ik wil graag meer informatie

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.