SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook muur keuken

De keuken is een ruimte om eten te bereiden. Dat betekent ook dat er gemakkelijk spetters of vlekken ontstaan in deze ruimte. Hoe gemakkelijk is het dan als u dit met een doekje af kunt nemen? Beton ciré biedt oplossingen!

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

PRIJSINDICATIE?

Vul uw gegevens in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Voordelen betonlook muur

Hieronder de voordelen voor beton ciré:

Beton ciré is onderhoudsvriendelijk. Daarom ideaal voor in de keuken. Door de betonlook muur af te werken met een epoxy primer en laklagen is de muur waterdicht.

Daarnaast is beton ciré verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS- kleur.

Mogelijkheden beton ciré

De mogelijkheden in beton ciré zijn enorm. Naast dat het in iedere RAL- en NCS kleur verkrijgbaar is, is het ook mogelijk om de afwerking te realiseren zoals u het wenst. Denk hierbij aan een grove of fijne afwerking. Of weinig of veel tekeningen in de wand. Naast dat we beton ciré aanbrengen op uw keukenwand, brengen wij deze eventueel ook aan op het werkblad in uw keuken!

Beton ciré is een soort stucwerk wat we met een spaan aanbrengen. Hierdoor creëren wij voor u de muur zoals u deze wilt.

Als u beton ciré in de keuken of badkamer aan wilt laten brengen, adviseren we om deze dan af te werken met een epoxy. Hierdoor krijgt de wand een waterdichte laag. Let wel op bij epoxy. De wand wordt hierdoor wel een aantal tinten donkerder dan uitgezocht. Uiteraard kunt u dit bij ons op sample bestellen. De verschillen kunt u dan zelf goed bekijken.

Onderhoudstips betonlook muur in uw keuken

Een betonlook muur vraagt consequent onderhoud. Hieronder hebben we wat tips voor u:

  • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Voor onderhoud adviseren wij u Lecol Clean OH 49;
  • Gebruik geen schuurspons. Met een schuurspons kunt u de laklagen van de muur beschadigen. Het gevolg daarvan is dat de wand niet meer waterdicht is.

Werkwijze

Een betonlook muur brengen we in meerdere lagen aan. Een betonlook muur brengen we in de volgende stappen aan:

  • Als eerste brengen we een primer aan. Deze primer zorgt ervoor dat de beton ciré goed hecht.
  • Daarna brengen we de eerste laag beton ciré aan. Deze laten we drogen en als deze laag hard is, schuren we deze iets op.
  • Daarna brengen we een tweede laag beton ciré aan en ook deze laten we goed drogen.
  • Op de tweede laag beton ciré brengen we een epoxy primer aan. Deze laag zorgt ervoor dat de beton ciré extra stootvast en waterdicht is. Let wel op, door deze laag wordt uw muur wel een aantal tinten donkerder.
  • Als laatste brengen we diverse beschermende laklagen aan.

Prijsindicatie betonlook muur in de keuken

Voor een gespecificeerde offerte nodigen wij u graag uit in onze showroom. Dan bespreken we samen met u uw woonsituatie en voorzien wij u van passend advies. Daarna ontvangt u een volledig gespecificeerde offerte.

Maar een afspraak!

Liever vooraf eerst een prijsindicatie? Vul dan ons offerteformulier in. Wij sturen u dan informatie en de bijbehorende prijzen toe.
Afspraak maken Offerteformulier invullen

Ons meest recente werk

Actuele prijzen

Zoals u begrijpt, zijn ook in onze branche de prijzen op dit moment variabel. Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.