SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Betonlook muur in de keuken

Een betonlook muur in de keuken is een populaire keuze in veel interieurstijlen. Het geeft de ruimte een moderne en industriële uitstraling, terwijl het tegelijk ook een warme en gezellige sfeer creëert. De muur in de keuken moet onderhoudsvriendelijk zijn. Daarom vertellen wij u graag meer over een beton ciré muur in de keuken.

Showroom

Showroom
zien, voelen en ervaren

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
voor uw droomvloer

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
voor de juiste keuze

Wat kosten betonlook wanden?

Wilt u weten wat betonlook wanden kosten op basis van uw situatie en aantal vierkante meters? We realiseren graag uw droomwand vanaf 25 m². Vraag hier uw offerte aan.

Voordelen betonlook muur

Hieronder de voordelen voor beton ciré:

Beton ciré kent veel voordelen. Hierdoor is dit product dus perfect aan te brengen als betonlook muur in de keuken. We zetten de voordelen op een rij:

  • Beton ciré is onderhoudsvriendelijk, en daarom ideaal voor de keuken. Door de betonlook muur af te werken met een epoxy coating en twee laklagen, is de wand waterdicht;
  • Beton ciré is verkrijgbaar in iedere RAL- en NCS-kleur. Zo kunt u uw betonlook muur helemaal uniek maken;
  • Een betonlook muur is naadloos, het schoonmaken van voegen is dus voorgoed verleden tijd!

Mogelijkheden beton ciré

Zoals we al noemden zijn de mogelijkheden in beton ciré eindeloos. Naast dat beton ciré in iedere RAL- en NCS-kleur verkrijgbaar is, is het ook mogelijk om de afwerking naar wens te realiseren. Doordat beton ciré met de hand aangebracht wordt, heeft u inspraak in de afwerking. Denk hierbij aan grove of fijne afwerking, of juist wat drukker of wat rustiger.

Wanneer u een betonlook wand in de keuken wilt laten aanbrengen, raden we het aan om deze af te laten werken met een epoxy. Dit zorgt voor een stootvaste en waterdichte laag. Let er hierbij wel op dat de kleur een aantal tinten donkerder wordt. Maak een afspraak in onze showroom om alle beton ciré kleuren te zien en te vergelijken!
Afspraak maken

Onderhoudstips betonlook muur in uw keuken

Het schoonmaken en onderhoud van een betonlook muur in de keuken is eenvoudig. Om uw betonlook wand zo mooi mogelijk te houden, raden we het aan om dit wel regelmatig te doen. We geven u graag wat tips:

  • Vermijd agressieve middelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Voor het schoonmaken van uw betonlook muur raden we Lecol Clean OH 49 aan;
  • Gebruik geen schuurspons. Met een schuurspons kunt u de laklagen beschadigen. Met als gevolg dat de wand niet meer waterdicht is.

Werkwijze

Een betonlook muur brengen we laag voor laag aan. In verband met de droogtijd brengen we iedere laag op een nieuwe dag aan. De stappen zijn als volgt:

  • Allereerst brengen we een primer Deze primer zorgt ervoor dat de beton ciré goed hecht;
  • Daarna brengen we de eerste laag beton ciré Wanneer deze droog is, schuren we hem licht op;
  • Vervolgens brengen we de tweede laag beton ciré aan;
  • Wanneer de beton ciré lagen droog zijn brengen we een epoxy coating Deze laag zorgt ervoor dat uw beton ciré muur extra stootvast en waterdicht is;
  • Als laatste brengen we twee laklagen.

Prijsindicatie betonlook muur in de keuken

Wanneer u op zoek bent naar een betonlook muur, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar het bijbehorende prijskaartje. Allereerst is het hierbij goed om te weten dat we bij beton ciré werken met staffelprijzen. Dit betekent dat hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe goedkoper de vierkante meterprijs wordt.

Vul onze rekentool in voor een prijsindicatie gebaseerd op uw situatie.
Rekentool invullen!

Afspraak in onze showroom

Wilt u liever onze betonlook muren in het echt zien, voelen en kleuren vergelijken? Maak dan een afspraak in onze showroom. We denken graag met u mee en voorzien u van passend advies. Zien wij u snel?

Afspraak maken

Ons meest recente werk