SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré wanden in de keuken

Wanneer u lekker aan het kokkerellen bent komt het nog wel eens voor dat er wat geknoeid of gespetterd wordt. Hoe fijn is het dan dat u na het koken makkelijk en snel met een doekje de achtergebleven spetters op de muur kunt verwijderen. Beton ciré is de oplossing!

Beton ciré wanden passen wij ook toe in de keuken  als alternatief voor tegels. In de keuken wordt beton ciré vaak gebruikt tegen de achterwand bij het aanrechtblad als spatwand.

Showroom

Showroom
Vloertypen vergelijken

Gratis kleuradvies

Gratis kleuradvies
Samen de kleurkeuze maken

Kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten
100% gegarandeerd

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
Informerend en inspirerend

Mogelijkheden beton ciré wanden in de keuken

Beton ciré wanden realiseren wij vaak in een natuurlijke kleur zoals grijs, zand- en taupe tinten. Maar beton ciré kunt u in elke RAL- en NCS- kleur kiezen. Ook kunt u kiezen of u een grove of fijne structuur en veel of weinig tekeningen. Beton ciré is een stucafwerking die lijkt op beton. Voor het kiezen van de kleur en de structuur nodigen wij u van harte uit voor een afspraak bij ons in de showroom.

Naast beton ciré op de wanden, realiseren wij ook beton ciré ook op het aanrechtblad. Klik hier voor meer informatie over beton ciré aanrechtbladen.

Voordelen beton ciré wanden in de keuken

Beton ciré wanden voor in de keuken zijn gemakkelijk schoon te houden omdat beton ciré geheel naadloos is. Beton ciré is niet alleen makkelijk schoon te houden maar zorgt ook net voor dat beetje extra luxe en design in uw keuken.

Tips: onderhouden beton ciré wanden keuken

  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals ontkalker of bleekmiddelen. Wilt u toch een schoonmaakmiddel gebruiken? Gebruik dan groene zeep of een niet agressieve allesreiniger.
  • Gebruik geen schuurspons. Hiermee kunt u de laklagen van de beton ciré beschadigen.

Werkwijze beton ciré wanden keuken

Beton ciré passen wij op veel verschillende ondergronden toe. Voordat we beton ciré op uw wand in de keuken aanbrengen moet er wel al gestukadoord zijn. Wij kunnen dus niet rechtstreeks op bijvoorbeeld een steens muur beton ciré aanbrengen.

Na de primer brengen we twee lagen beton ciré aan. De beton ciré wordt per laag opgeschuurd. Door het opschuren van de beton ciré lagen benadrukken we de structuren. Vervolgens werken we de beton ciré af met epoxy en laklagen voor een vuil- en vloeistofafstotende laag.

Kosten beton ciré wanden keuken

Oppervlaktes tot 20 m² worden bij ons gerekend onder het minimum ordertarief. Boven de 20 m² is het afhankelijk van het aantal m² op welke prijs u uit komt per m².

Wil u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van beton ciré wanden? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook een afspraak bij ons in de showroom inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen en situatie stellen wij een passende offerte voor u op.

Ons meest recente werk