SLUITEN ×

100% kwaliteitsproducten van beton en betonlook

Beton ciré muur in de badkamer. Gevlinderde woonbeton vloer in de badkamer. Beton cire kleur

Badkamer wanden betonlook: tot rust komen onder de douche of in bad

De badkamer is niet alleen om tanden te poetsen of even snel te douchen, maar ook om op z’n tijd even heerlijk te ontspannen met een uitgebreide douche of warm bad. De uitstraling van de ruimte heeft grote invloed op de sfeer. Met badkamer wanden in betonlook creëer je meteen een rustieke sfeer, zodat je je zelfs na een snelle douche al helemaal ontspannen voelt!

Betonlook wanden in de badkamer geven een rustiek en sereen effect aan de ruimte. En dat is precies de sfeer die veel mensen willen als ze een lekker warm bad of verfrissende douche nemen. We vertellen je graag meer over betonlook badkamerwanden.

Hygiënische keuze

Naast de waanzinnige uitstraling zijn betonlook wanden in de badkamer heel praktisch. Om een betonlook wand te maken, smeren we beton ciré van een paar millimeter dik op een voorbewerkte wand. Dit lakken we af met beschermlagen, zodat het perfect geschikt is voor in jouw badkamer. De wand is helemaal naadloos en daardoor hoef je je nooit meer bezig te houden met het schrobben van voegen of randjes. Handig voor op wanden én op de vloer. Houd er wel rekening mee dat we geen beton ciré aanbrengen op de douchevloer.

Beton ciré op de vloer

badkamer, badkamerinspiratie, gevlinderd betonvloer, beton ciré, betonlook, betonlook inspiratie

De betonlook van beton ciré

Beton ciré is een betonstuc. Dat houdt in dat het een mengsel is op basis van cement en hars. Door het gebruik van cement heeft het qua structuur veel weg van beton en daarom geeft beton ciré een unieke betonlook.

Onze beton ciré specialisten brengen de betonstuc met een spaan aan op de wand. Hierdoor ontstaat een structuur van spaanslagen die het typische rustieke effect geeft van beton ciré. Het is mogelijk om wat meer accent op deze structuur te leggen of het juist wat rustiger te houden. Je kunt zelf bij ons aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Badkamer wanden in alle kleuren van de regenboog

We maken beton ciré wanden heel vaak in aardse tinten. Die rustige kleuren passen goed bij het materiaal, maar dit is zeker niet de enige optie. Het fijne van deze betonlook wanden is namelijk dat we ze in alle RAL- en NCS-kleuren kunnen maken. Ook metallic kleuren, brons, zilver of goud. Hierdoor kun je alle kanten op met het ontwerp van jouw droombadkamer! Wil je graag terracotta wanden of een diepblauwe kleur? Het kan allemaal!

Badkamer wanden betonlook: het onderhoud

Ben je benieuwd naar het onderhoud van betonlook wanden in de badkamer? Door de laklagen zijn beton ciré wanden beschermd tegen vocht en vuil. In de badkamer kun je de wanden na het douchen gewoon droogtrekken met een trekker. Vuil verwijder je met een vochtige doek en schoonmaakmiddel voor beton ciré. Simpel toch? Het is bij beton ciré vooral belangrijk dat je geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt.

Badkamer wanden betonlook uitzoeken in de showroom

Wil jij graag die rustieke, relaxte uitstraling in jouw badkamer realiseren? Je kunt onze betonlook wanden bekijken in de showroom. Daar zie je ook onze gevlinderde betonvloeren en betonlook vloeren. Van harte welkom! Bezoek aan de showroom is trouwens alleen op afspraak, zodat altijd de juiste verkoopspecialist aanwezig is en we alle tijd voor jou hebben!
Afspraak maken